Back to Question Center
0

Hogyan optimalizálhatom a terméklistámat az Amazon-n a maximális eladásokért?

1 answers:

Amikor egy sikeres csepp-hajózási vállalkozás futtatása bármely népszerű e-kereskedelmi platformon, akkor a jól optimalizált termékinformációk pontosan azt teszik, hogy az ajánlatok rangsorolják az ügyfélkereséseket. Az Amazon terméklistája nem kizárás ebben a szabályban. És alább megmutatom, hogyan kezelheti a megfelelő SEO optimalizálást egy egyszerű lépésről lépésre szóló útmutatóval.

Kulcsszó kutatás az Amazon-terméklistán

Mielőtt bármi mást csinálunk, nézzünk szembe - ugyanúgy, mint a keresőoptimalizálás (SEO), az Amazon-optimalizálás termékkeresés kezdődik mélyreható kulcsszókutatással. És azt javaslom itt, hogy a Google Kulcsszótervező eszközével indítsa újra a kapcsolatot. Így nagyszerű képet kaphat termékkategóriájáról vagy piacszakaszáról, valamint az élő vásárlók által használt legfontosabb keresési kifejezésekről és hosszú távú kifejezésekről, nem csak az Amazon-ról, hanem valószínűleg a Google keresőmotorjairól a világ minden táján - black beret fascinator. Következő a kulcsszavak kiválasztása, amelyet kifejezetten az Amazon termékinformációhoz terveztek. Javasoljuk, hogy használja az alábbi kulcsszavakra vonatkozó kutatási és keresési kifejezések közül az egyiket, például az AMZ Tracker, a Scope, a Merchant Words vagy a Scientific Seller. Bármelyik fent felsorolt ​​opció közül választhat, mivel minden eszköznek van egy teljesen összehasonlítható hasznos funkciója, amely segít a tökéletesen testreszabott kulcsszóválasztásban.

Alapvető SEO optimalizálás az Ön hirdetési listájához az Amazon-on

Az alábbiakban hogyan optimalizálhatja termékinformációit az alapvető cél elérése érdekében - a releváns kulcsszavakra vonatkozó értékesítési feltételek tekintetében. Ezenkívül elsősorban az adatlap ezen alapvető részeire kell összpontosítania: Termékcím, Bullet pontok listája és Elem leírása. Az alábbiakban röviden ismertetem az egyeseket.

Termékcím

Az Amazon terméklistájának főcíme pontosan az a hely, ahol a célzási kulcsszavakat és a gyakran használt keresőszavakat céloztatják. Ne feledje azonban, hogy soha nem szabad túllépnie túl sok kulcsszavával. Természetesen, ha nem akarja, hogy tetteit spamként ismerjék el, vagy határozottan manipulatív erőfeszítéseket tegyenek, amelyek akár a lefokozásra is alkalmazhatók (legrosszabb esetben)..Ezért a következő javaslatokat vegye figyelembe, hogy a SEO-optimalizált termékcímet a legjobb módon kapja meg:

 • A címeket 200-an belül kell tartani, és hosszabb karakterek nélkül.
 • Minden egyes címszó minden egyes első betűjét tőkésíteni kell.
 • Csak számjegyekkel írott számok megengedettek a termékcímekhez (például nyolc és nem 8).
 • Természetesen ne tüntesse fel a tétel méretét és színét, ha ez nem igazán releváns tulajdonság.

Golyópontok felsorolása

 • A tétel jellemzőinek a lehető legtisztább és világosabbnak kell lenniük.
 • A termék jellemzői és a mindennapi használatra leginkább jellemző elemek.
 • Kiemeli az elem fő jellemzőit és előnyeit.
 • Minden egyéb, amelyet a dobozban kell feltüntetni.

Elem Leírás

 • A termékkel kapcsolatos kritikus információkat kizárás nélkül kell lefedni.
 • Az ügyfelek elsődleges fájdalompontjait teljes mértékben meg kell vizsgálni.
 • A termékleírásokat jól célszerű optimalizálni a hosszútávú kulcsszavakhoz és a kontextuális LSI termékkérelmekhez, amelyek az elemek vagy rések szempontjából releváns szinonimák.
 • Tisztán egyedülálló és eredeti tartalom, amely a termék legfontosabb jellemzőiről szól, MUST.
December 7, 2017