Back to Question Center
0

Semalt: GrabzIt Bevezetés. Különböző módok a Grabzit használatára

1 answers:

Számos adatok kitermelési programokat az interneten. Azonban a különböző PDF fájlokból és weboldalakról származó adatok lekaparása soha nem volt olyan egyszerű, mint most! Kérjük, szeress és kedvelj, GrabzIt - az egyik legjobb és leghíresebb internetes szegélyező eszköz a neten.

A GrabzIt használatának kezdete:

A webszalagfúró eszköz használatának négy fő módja van:

1. Használja az API-t:

API a GrabzIt szolgáltatásainak és szolgáltatásainak integrálásához az alkalmazásban vagy a weboldalon. Ez lehetővé teszi képernyőképek készítését, a HTML táblák rögzítését és az online videók animált GIF-fájlokká való átalakítását. Használhatja az API-t is az adatok Word és PDF dokumentumokból történő kitermeléséhez - trampolino a mollai.

2. Használja az online Screenshot Tool-ot:

Ha meg akarja hozni a tervezett feladatokat, szeretne némi screenshotot készíteni vagy terveket készíteni a HTML táblák elfogadására, a GrabzIt a megfelelő választás neked. A felhasználóbarát és kiemelkedő online képernyőkép-beállítás lehetővé teszi, hogy percek alatt készítsenek és menthessenek screenshotokat.

3. Használja bővítményeit:

A GrabzIt beépülő modulját is használhatja, hogy integrálja a közös előkészített funkciókat webhelyére, blogjára vagy tartalomkezelő rendszerére.

4. Használja a web extrasztert vagy az adatbányászati ​​opciót:

A GrabzIt előnye, hogy a webes kivonó vagy adatbányászati ​​opciót használja, és kivonja az adatokat bármilyen formátumban..

GrabzIt jellemzői:

1. Határozza meg a célzott weboldalakat:

A GrabzIt segítségével egyszerűen azonosítani weboldalak. Csak le kell töltenie, telepítenie és aktiválnia ezt a webes lehúzót, és meg kell határoznia azt a webhelyet vagy egy olyan szakaszt, amelyet el szeretné törölni. Ezután be kell ütemezni, amikor meg szeretné rajtolni az adataidat, és hagyja, hogy a GrabzIt a többit.

2. Adja meg az extrakcióhoz vagy kapzsoláshoz szükséges adatokat:

Az is fontos meghatározni, hogy hogyan kell az adatokat strukturálni, hogy a GrabzIt ennek megfelelően mentse a változásokat.

3. Csomagolt, lekicsinyledett adatok:

Ez magában foglalja, hogyan határozza meg az adatok lekérését és továbbítását. A GrabzIt segít az adatok vagy webes tartalmak jobb csomagolásában.

Milyen típusú adatokat lehet lekaparni?

A GrabzIt képes a weboldal bármely részéből átkapni az adatokat. Függetlenül attól, hogy a HTML elemek tartalmát (pl. Span és div) szeretné kihúzni, HTML-elemeket szeretne kapni, vagy érdekel a szöveg vagy a PDF vagy képformátum tárolására, a GrabzIt-t kell használni!

Hogyan működik ez a webszakasz?

A GrabzIt az egyik olyan webszalag, amely weboldalakat olvas, mint ahogyan a normál felhasználók böngésznek az interneten. Az AJAX és a JavaScript által generált tartalom tetszőleges formája lekaparható az eszköz használatával. Emellett ez a félelmetes eszköz kiválaszthatja vagy lehúzhatja a különböző PDF dokumentumok tartalmát, és elolvashatja a képek szövegét.

Lehetővé teszi a kiválasztható weboldal elemeinek kijelölését vagy kijelölését. Miután kiválasztottad a területet, a GrabzIt összetett szabályos kifejezéseket hoz létre és minden adatdarabot lekaparja az Ön számára. Ezenkívül lehetővé teszi a minták használatát, és rendszeres kifejezéseket hoz létre a háttérben, és megkapja a kívánt eredményeket.

Az adatok Excel, CSV, JSON, XML, SQL és HTML formájában érhetők el, és ezeket az adatokat a MySQL vagy SQL kiszolgálón is elmentheti. A GrabzIt egy csodálatos online varázslóval jön, és automatikusan megtervezi az utasításokat, hogy mi kaparja és mikor kaparja. Nincs szükség semmilyen programozási vagy kódolási készségre ahhoz, hogy a lehető legjobban kihasználhassa ezt a szoftvert.

December 7, 2017