Back to Question Center
0

A Semalt javasolja a Web Scraping eszközök használatát

1 answers:

A szalagvágó szerszámokat úgy fejlesztették ki, hogy különböző helyszínekről és blogokról származó információkat bocsássanak ki . Ezeket webes betakarítási programoknak és webadatok kitermelő eszközöknek is nevezik. Ha megpróbál adatokat gyűjteni a webhelyéről, használhatja ezeket a webes extrakciós programokat, és megkönnyíti a hozzáférést az új vagy meglévő adatokhoz.

Egyszerű PHP lehúzó

Ez az egyik legjobb webes extrakciós program eddig - long term care planning options auto. Az egyszerű PHP Scraper az építőt kínálja, és létrehozza az adatkészletet azáltal, hogy importálja az adatokat meghatározott weboldalakról, és exportálja az adatokat a CSV-ekbe. A program segítségével percekenként több száz weboldalt és blogot képesek elkapni. Az egyszerű PHP Scraper a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza napi sok adat letöltésére, amelyet a legtöbb vállalkozás és nagy márka igényel. Ez a program ingyenes és fizetős változatban is elérhető, és könnyen telepíthető Mac, Linux és Windows rendszereken.

Fminer.com

Ez egy másik kiemelkedő és csodálatos web extrakciós eszköz. Az Fminer.com könnyű hozzáférést biztosít a valós idejű, strukturált és jól szervezett adatokhoz. Ezután feltérképezi ezeket az adatokat online és több mint 200 nyelven támogatja, így az adatokat különböző formátumokban mentheti el, például az RSS, a JSON és az XML formátumban. Hadd mondjam el nekünk, hogy a Webhose.io a böngészőalapú alkalmazás, amely exkluzív információkat használ fel weboldalainak feltérképezése vagy kibontása során..

ScraperWiki

A ScraperWiki nagyszámú felhasználót támogat és adatokat gyűjt bármilyen típusú webhelyről vagy blogról. Nem kell letölteni. Ez azt jelenti, hogy csak meg kell fizetnie a prémium verzióját, és a programot e-mailben elküldjük Önnek. Az összegyűjtött adatokat azonnal elmentheti a felhő tárolóeszközre vagy a saját kiszolgálójára. Ez a program támogatja mind a Google Drive, mind a Box.net szolgáltatást, és exportálva JSON és CSV formátumban.

Lehúzó

A lehúzó leginkább szabad és prémium változataiból ismert. Ez a webes kaparó program felhőalapú, és napi több százezer weboldalt kivonatol. Néhány legfontosabb lehetőség a Crawlera, Bot Counter Measure és Crawl Builder. A lehúzó a teljes weboldalát jól szervezett tartalmakká alakíthatja, és automatikusan mentheti az offline használatra. A prémium díj havi 30 dollárba kerül.

ParseHub

A ParseHub-ot több weboldal indexelésére vagy feltérképezésére fejlesztették ki JavaScript nélkül, AJAX, session, cookie-k és átirányítás nélkül. Ez az alkalmazás egy adott gépi tanulási technológiát használ, és felismeri mind az egyszerű, mind a bonyolult dokumentumokat, generálva a kimeneteit és a fájlokat az Ön igényeinek megfelelően. A ParseHub egy nagy teljesítményű webes alkalmazás, amely Mac, Linux és Windows felhasználók számára elérhető. Az ingyenes verzió korlátozott beállításokkal rendelkezik, ezért jobb választani a prémium verziójáról.

Outwit Hub

A Outwit Hub egy újabb csodálatos webes extrakciós program, amely több százezer webhelyről gyűjt adatokat. Ez a program másodperceken belül segíti a weboldalak kivonását és feltérképezését. Használhatja vagy exportálhatja ezeket az oldalakat különböző formátumokban, például a JSON, az SQL és az XML formátumban. Legnépszerűbb a felhasználóbarát kezelőfelületénél, és a prémium díj havonta körülbelül 50 dollárba kerül, és több mint 100 000 kiváló minőségű weboldalt érhet el.

December 8, 2017