Back to Question Center
0

A Semalt javasolja a Web Scraping eszközök használatát

1 answers:

A szalagvágó szerszámokat úgy fejlesztették ki, hogy különböző helyszínekről és blogokról származó információkat bocsássanak ki . Ezeket webes betakarítási programoknak és webadatok kitermelő eszközöknek is nevezik. Ha megpróbál adatokat gyűjteni a webhelyéről, használhatja ezeket a webes extrakciós programokat, és megkönnyíti a hozzáférést az új vagy meglévő adatokhoz.

Egyszerű PHP lehúzó

Ez az egyik legjobb webes extrakciós program eddig. Az egyszerű PHP Scraper az építőt kínálja, és létrehozza az adatkészletet azáltal, hogy importálja az adatokat meghatározott weboldalakról, és exportálja az adatokat a CSV-ekbe - solusvm masters. A program segítségével percekenként több száz weboldalt és blogot képesek elkapni. Az egyszerű PHP Scraper a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza napi sok adat letöltésére, amelyet a legtöbb vállalkozás és nagy márka igényel. Ez a program ingyenes és fizetős változatban is elérhető, és könnyen telepíthető Mac, Linux és Windows rendszereken.

Fminer.com

Ez egy másik kiemelkedő és csodálatos web extrakciós eszköz. Az Fminer.com könnyű hozzáférést biztosít a valós idejű, strukturált és jól szervezett adatokhoz. Ezután feltérképezi ezeket az adatokat online és több mint 200 nyelven támogatja, így az adatokat különböző formátumokban mentheti el, például az RSS, a JSON és az XML formátumban. Hadd mondjam el nekünk, hogy a Webhose.io a böngészőalapú alkalmazás, amely exkluzív információkat használ fel weboldalainak feltérképezése vagy kibontása során..

ScraperWiki

A ScraperWiki nagyszámú felhasználót támogat és adatokat gyűjt bármilyen típusú webhelyről vagy blogról. Nem kell letölteni. Ez azt jelenti, hogy csak meg kell fizetnie a prémium verzióját, és a programot e-mailben elküldjük Önnek. Az összegyűjtött adatokat azonnal elmentheti a felhő tárolóeszközre vagy a saját kiszolgálójára. Ez a program támogatja mind a Google Drive, mind a Box.net szolgáltatást, és exportálva JSON és CSV formátumban.

Lehúzó

A lehúzó leginkább szabad és prémium változataiból ismert. Ez a webes kaparó program felhőalapú, és napi több százezer weboldalt kivonatol. Néhány legfontosabb lehetőség a Crawlera, Bot Counter Measure és Crawl Builder. A lehúzó a teljes weboldalát jól szervezett tartalmakká alakíthatja, és automatikusan mentheti az offline használatra. A prémium díj havi 30 dollárba kerül.

ParseHub

A ParseHub-ot több weboldal indexelésére vagy feltérképezésére fejlesztették ki JavaScript nélkül, AJAX, session, cookie-k és átirányítás nélkül. Ez az alkalmazás egy adott gépi tanulási technológiát használ, és felismeri mind az egyszerű, mind a bonyolult dokumentumokat, generálva a kimeneteit és a fájlokat az Ön igényeinek megfelelően. A ParseHub egy nagy teljesítményű webes alkalmazás, amely Mac, Linux és Windows felhasználók számára elérhető. Az ingyenes verzió korlátozott beállításokkal rendelkezik, ezért jobb választani a prémium verziójáról.

Outwit Hub

A Outwit Hub egy újabb csodálatos webes extrakciós program, amely több százezer webhelyről gyűjt adatokat. Ez a program másodperceken belül segíti a weboldalak kivonását és feltérképezését. Használhatja vagy exportálhatja ezeket az oldalakat különböző formátumokban, például a JSON, az SQL és az XML formátumban. Legnépszerűbb a felhasználóbarát kezelőfelületénél, és a prémium díj havonta körülbelül 50 dollárba kerül, és több mint 100 000 kiváló minőségű weboldalt érhet el.

December 8, 2017