Back to Question Center
0

Hogyan lehet felfedezni az Amazon javaslatok titkát?

1 answers:

Ha valaha vásárolt valamit az Amazon-nál, észre kell vennie az általa nyújtott ajánlatot. Például a legjobb árusító termékeket vagy a hónap legjobb árát. Fel kell ismerned, hogy ezek az Amazon javaslatok nem véletlenek. Számos mutatón és statisztikai adaton alapulnak - youtube ressources humaines.

Ez a globális kiskereskedelmi rendszer-ajánlórendszer az egyszerű elemek számán alapul - az, amit egy felhasználó a közelmúltban vásárolt az Amazon-on, melyeket a felhasználók a virtuális bevásárlókocsijában találnak, jól rangsorolt ​​termék egy adott piaci rést, és egyéb tényezők. Ezt az ajánlási algoritmust az "item to item collaborative filtering" -nek nevezzük. Általánosságban elmondható, hogy ez a javaslatok mechanizmusa a böngészési élmény testreszabására szolgál az ügyfelek visszaküldésére. Az Amazon eladások növekedése közvetlenül attól függ, hogy az Amazon az integrált javaslatokat a beszerzési folyamat minden szempontjába integrálták-e a termék felfedezésétől a fizetésig.

Amint az Amazon-képviselő azt mondta: "Küldetésünk, hogy örömet szerezzünk ügyfeleinknek, lehetővé téve számukra, hogy nagyszerű termékeket fedezzen fel serendipitetlenül. Hisszük, hogy ez minden egyes nap folyamán történik, és ez a legnagyobb sikerességi mutató. "

Még több mondanivaló, hogy az Amazon ajánlásokat tesz e-mailben. A legjobb az, hogy ezek az e-mailek személyesnek tűnnek a lehetséges címzettek száma ellenére. Az Amazon e-mailjei a felhasználó vásárlási és böngészési viselkedésén alapulnak.

Az ajánlatok pontosságának finomítása mellett az Amazon folyamatosan feltárja a rendszeres vásárlók új módjait. Az Amazon már elkezdte értékesíteni azokat a korábban értékesített termékeket, amelyek túlságosan költséghatékonyak voltak a hajózás egyedileg történő szállítására. Az ügyfelek megrendelhetik ezeket az elemeket, de csak akkor, ha összvásárlási ára meghaladja a 25 dollárt. Az ilyen termékeket aktívan ajánlhatjuk, ha a megrendelés átlépi ezt az árküszöböt.

Ezt követően az Amazon keresőinek több terméket szeretne eljuttatni az Amazonhoz.

Hogyan működik az Amazon suggestion engine?

A téma körül sok vita folyik az interneten, és minden kereskedő másképp gondolkodik. Tegyük fel néhány szót is erre a kérdésre.

A jelenlegi Amazon elem-to-item együttműködési szűrés skálázza a százezer ügyfél és termék. Jó minőségű ajánlást állít elő valós időben.

Az Amazon szűrés minden felhasználó által megvásárolt és minősített terméket hasonlít össze a hasonló termékekhez. A második szakaszban az azonos termékeket a felhasználó ajánlási listájára illeszti.

Az Amazon javaslattételi rendszer hatékony módja annak, hogy személyre szabott vásárlási élményt hozzon létre minden egyes ügyféllel, amely segít az Amazonnak az átlagos megrendelési érték és az egyes ügyfelek által generált nyereség növelésében.

Amint a hivatalos Amazon statisztikák azt mutatják, a javaslatok rendszere működik. Ahogy a vállalat számolt be, az átlagos eladási szám a második pénzügyi negyedévben 12,83 milliárd dollárra nőtt, szemben a tavalyi 9,9 milliárd dollárral. Az Amazon nagy bevétele az előző évhez képest az integrált ajánlások nagy hasznát mutatja a beszerzési folyamat minden szakaszában.

December 8, 2017