Back to Question Center
0

Hogyan készítsünk releváns kulcsszójavaslatokat az Amazon SEO-jának javítása érdekében?

1 answers:

Azok az online kereskedők, akik csak most kezdik el üzleti tevékenységüket az Amazonon, ismerniük kell a különbségeket az Amazon és a Google keresési szokásai között. Az Amazon teljesen különbözik a többi keresőmotortól, mert az egész rangsorolási rendszere az Amazon bevétel maximalizálásán alapul. Továbbá, ez a keresési rendszer kizárólag termékkutatásra készült. Ezért valószínűbb, hogy a felhasználók inkább "termékközpontú" keresési lekérdezéseket írnak be az Amazonba. Tudják, hogy az Amazon rendszer biztosítja számukra a leginkább releváns kérdéseiket, amelyeket egy kattintással lehet megvásárolni - buy halcion on line. Ez azt jelenti, hogy ha a Google AdWords keresési mennyiségére vonatkozó adatokra támaszkodik az Amazon kulcsszójavaslata esetében, akkor nem valószínű, hogy pontos kulcsszavakat választ ki, amely javítja a termék keresési rangsorát.

Rendkívül hatékony, hogy átfogó kulcsszókutatást végezzen az Amazon optimalizálási kampányának alsó sorában. A releváns és nagy mennyiségű keresési kifejezések listája közvetlenül befolyásolja értékesítéseit, és javítja termékei rangsorolását az Amazon SERP-on. Éppen ezért az ideje, hogy teljes körű SEO kulcsszó kutatás az Ön termékei lesz bizonyítani, hogy rendkívül értékes az Ön alsó sorban.

Amazon SEO kulcsszójavaslatok az új termékekhez

Optimális kampányának legalsó sorában meg kell keresnie a lehető legtöbb SEO kulcsszójavaslatot. Ezeknek az ajánlásoknak meg kell egyezniük a lehetséges ügyfelek keresési lekérdezéseivel. Ha az optimalizálási kampány kezdetén nem végez minőségi kulcsszavakat, akkor az Ön termékeit egyáltalán nem jelenik meg az Amazon keresési eredményeiben.

Amikor a termékek promóciójának kezdeti szakaszában tartózkodik, meg kell néznie azokat a keresési kifejezéseket, amelyeket a piaci szegmens versenytársak próbálnak rangsorolni. Felveheti ezeket a szavakat, és alkalmazkodhat az üzleti célokra..Ezt kézzel vagy egy kulcsszó-kutató automatizált eszköz segítségével teheti meg, mint például az Amazon Kulcsszóválasztó eszköz, a Semalt Amazon SEO vagy a Sonar. Minden, amire szüksége van, hogy lemásolja és illessze be a versenytárs termékének ASIN-ét a Reverse ASIN keresősávba. Ezután megkapja a TOP kulcsszavak listáját, amelyeket a versenyzői használnak.

Ezután rendezni kell a releváns keresési kifejezéseket keresési hangerővel, hogy megtalálják a leghatékonyabb változatokat az Amazon listázási promóciójához. Hatékony módja annak, hogy a termék releváns keresési kifejezéseinek listáját lefusson. A legtöbb kulcsszó-kutatási eszköz az egyes kiválasztott kulcsszavak keresési mennyiségi becslését jeleníti meg. Ezek az adatok segítenek abban, hogy jó ötletet kapjanak a legrelevánsabb keresési kifejezésekről, amelyeket az Amazon listájának optimalizálásához kíván használni.

Indokolt különös figyelmet fordítani a hosszútávú kulcsszavakra, mivel kevésbé versenyképesek és nagyobb eséllyel járulhatnak hozzá a márkaismeret erősítéséhez az Amazonon. Továbbá ezek a szavak magasabb konverziós arányt és alacsonyabb kattintásonkénti költségeket tartalmaznak. A hosszútávú kulcsszavak egyik előnye, hogy a keresők pontosabb keresési szándékkal használják őket. Ezért azáltal, hogy a cím, a leírás és a golyópontok releváns, hosszú távú kulcsszavakat tartalmaz, akkor több átalakított forgalmat vonz a listájára.

Próbálja elkerülni a kulcsszó ismétléseket, mivel az Amazon csak egyéni és egyedi keresési kifejezéseket nyer.

December 13, 2017