Back to Question Center
0

Tudsz nekem adni egy rövid Amazon SEO kurzust?

1 answers:

Mielőtt bármi mást tehetünk, kezdjük el a rövid Amazon SEO tanfolyamunkat azzal, hogy teljes körűen megértettük az A9-es keresési algoritmust és az egyes rangsorolási pozíciók meghatározásához használt legfontosabb tényezőket a termékkeresésben. Tehát, hogyan működik? Általánosságban elmondható, hogy a folyamat meglehetősen egyszerű. Először is, az Amazon keresés algoritmusa összehangolja az összes releváns találatot, amely megfelel egy keresett kulcsszó lekérdezésnek. Más szóval, az Amazon olyan nagy mennyiségű releváns terméklistát kínál, amely egyetlen masszív katalógus formájában jelenik meg. Ezután osztályozza ezeket az ömlesztett keresési eredményeket, és rendezi őket relevancia és prioritási sorrendben, hogy mindent pontosan testre szabhasson az egyes termékkeresési kérésekre. Most már minden nagyon világosnak tűnik, ugye? Tehát itt az ideje, hogy gyorsan átfusson az alapvető Amazon SEO tanfolyamon, és röviden áttekintse az összes fő rangsoroló tényezőt - umziehen checkliste festival.

Gyors Amazon SEO kurzus - A9 rangsorolási algoritmus

És most kezdjük az Amazon SEO tanfolyamunkat néhány alapszabálysal, amelyeket minden kereskedőnek ismernie kell eladni ott. Úgy értem, hogy a következő három kijelentés kulcsfontosságú az Amazon termékkeresési optimalizálásánál. Ezért azt javasoljuk, hogy kétszer olvassa el őket, csak azért, hogy biztos legyen benne, hogy minden az A9 rangsor algoritmusáról világos.

1. Az Amazon mindig elsősorban a maximális RPC-pontszámra koncentrál (egyébként, egy ügyfélre jutó bevétel).

2. Az Amazon nyomon követi a platform bármely oldalán végrehajtott minden lépést, valamint minden olyan kattintást, amelyet az aktív vásárlók keresnek a kívánt termékekre.

3. Az Amazon A9 célja, hogy a nyomon követett statisztikai adatok elérjék végső célját - a maximális RPC-mennyiséget.

Három fő rangsoroló tényező

Miután végül mindent megtettünk az A9 algoritmus számára, itt az ideje annak, hogy áttekintjük az egyes keresési pozíciók meghatározásához használt fő rangsoroló tényezőket . Az Amazon rangsorolási tényezőinek három, ugyanolyan fontos kategóriája van, mint például:

  • Konverziós ráta - ez a kategória magában foglalja az Amazónak minden olyan tényezőt, amely statisztikailag releváns hatással van az általános konverziós arányok. A többiek között ez a konverziós tényezők főként a termékárképzéssel, az ügyfelek véleményével és a vizuális tartalom minőségével foglalkozik (pl. Termékképek és videó leírások).

  • Relevancia - ezek a tényezők mindig a termékcím és a termékleírás körül forognak. Hasonlóan az A9 algoritmus első lépéséhez, minden releváns eredményt össze kell húzni, hogy egy bizonyos keresési kifejezésnek vagy hosszúszárú kulcsszó kérésnek megfelelően felsorolhasson.
  • Az ügyfelek elégedettsége és megtartása - a kulcsfontosságú tényezők az utat az AMC maximális RPC-jéhez vezetik. Egyszerűen azt mondja, hogy az Amazon egyszerűen mindent megtesz annak érdekében, hogy a legtöbbet kihasználja. Több vásárló boldogsága, hogy ismételten visszatérjenek egy másik üzletbe - itt van az, amire az Amazon pénzt keres. A rangsorolási tényezők e kategóriája elsősorban az eladó visszajelzéseire és az ODR mutatóira vonatkozik (egyébként a rendelési hibaarány).
December 13, 2017