Back to Question Center
0

Hogyan lehet létrehozni egy nagyon megnyerő Amazon kereskedelmi listát?

1 answers:

Mielőtt bemutatná, mi teszi az eladók legkedvezőbb Amazon kereskedői listáját, nézzünk szembe - az e-kereskedelem vagy a drop-shipping üzlet nem önálló, online projekt. Ez azt jelenti, hogy nem tudsz mindent beállítani a helyes útra - és véget érsz, egyszer és mindenkorra. Ezért van egy csomó folyamatosan változó szoftvereszköz és gyakorlati útmutató elérhető nyílt hozzáférés az interneten, hogy segítsen az Amazon kereskedelmi lista optimalizálása. De az alábbiakban összeállítom a tudásomat és a való életben betekintést, hogy teljes képet adjak az e-kereskedelmi SEO koncepcióról - best rebuildable bottom coil tank.

Keresési pozíciók és értékesítések

Úgy tűnhet, hogy nem agyag, de annál jobb, ha optimalizálja terméklistáját, annál nagyobb az expozíció az online keresés az Amazon akkor lesz. Végül pedig több értékesítést és aktív ügyfeleket vezet, amelyek állandóan vásárolnak a boltban. És persze, van néhány trükk, hogy segítsen megnyerni ezt az igazán agresszív rangsorot. Használja a következő gyakorlati javaslatokat és hasznos ötleteket, hogy javítsa az aktuális pozíciókat az Amazon-n és vezesse a kereskedői listát egy lépéssel közelebb a bevásárlási keresés legmagasabb pontjához.

Kulcsszó optimalizálási tippek az Amazon Kereskedői listához

  • Kulcsszó kutatás - mélyreható kulcsszókutatást és versenyelemzést kell készíteni -készítő kulcsszavak és hosszú farok kereső kifejezések a termékkategóriában. Kezdje meg a kulcsszó-lehetőségeket a Google Kulcsszótervező használatával. Ezután kapjon egy nagy képet a legfejlettebbekről, amelyeket már a legközelebbi versenyzői használnak. Ilyen módon javaslom, hogy kipróbáljon az alábbi kulcsszó-kutatási és optimalizálási szoftvereszközök egyikét, például a Merchant Kulcsszavak, az AMZ Tracker, a Jungle Scout vagy a Kulcsszóellenőr.

  • Árszabályozás - Úgy értem itt, hogy az áraidat hozzá kell igazítanod az Amazon , amelyet egy szó szerint elárasztott piaci verseny támaszt alá. És valószínűleg az egyetlen módja annak, hogy túlélje az ilyen barátságtalan események során, segítséget nyújt a professzionális árfelügyeleti eszközzel. A többiek közül azt javaslom a következő online segítőknek, hogy mindig legyenek rugalmasak és azonnali, valós idejű módosításokat hajtsanak végre, hogy nagyobb forgalmat teremtsenek a terméklistájukon (Keepa, Seller Logic, Appeagle és Repricer Express). Ne feledje, hogy annál nagyobb forgalmat vonzol, annál nagyobb potenciálisan sikeres üzleteket és magasabb rangsorolást kapsz.
  • Gyakori promóciók - a különböző promóciók ütemezett végrehajtása nemcsak a jelenlegi értékesítési gyakorlatának növelését eredményezheti, hanem hosszabb távon is növelheti keresési rangsorát. Az a dolog, hogy meglehetősen jó és következetes eladási előrelépést jelent a pillanatig, az A9-es keresési algoritmust egy erős rangsor jelzi, hogy az Amazon kereskedői listájára érdemes képviselni egy tágabb közönséget aktív vásárlóknak, akik ott keresnek tételeket. Ugyanakkor a tervezett promóciók tartása lehetővé teszi, hogy kísérletezzen különböző hosszútávú keresési kombinációkkal, így további versenyelőnyöket érhet el, ha több, a legfontosabb relevanciájú keresési kifejezéseket céloz.
December 13, 2017