Back to Question Center
0

Hogyan lehet optimalizálni az Amazon lista a SEO legjobb módja?

1 answers:

Miért kell az Amazon listáját SEO-optimalizálni?

Bár ez a zsúfolt e-kereskedelmi piactér több mint 488 millió terméket kínál, több vásárló potenciális vásárlói keresik a rendelkezésre álló tételeket. Ezért kell észrevenni az Amazon listáját SEO-optimalizálva. Ellenkező esetben az Amazon-on eladásra kínált árucikkek soha nem fognak valódi vásárló figyelmét felfogni, ugye?

Általánosságban elmondható, hogy számos fő tényező van, amelyek segíthetnek az Ön terméklistái jobb rangsorolásában az Amazon keresésben. Ez a legfontosabb, hogy minden egyes Amazon listáját teljes mértékben optimalizálják a SEO-re:

  • Egyedi elemek optimalizálása a magok listázási szakaszai, például termékcím, termékleírás és Bullet Pontok listája;
  • A vevői felülvizsgálat és az előállításuk és / vagy felülvizsgálatuk gyakorisága manuálisan;
  • A konverziók aránya (egyébként, hogy hány jegyzési látogatót alakítottak át az igazi vásárlókká);
  • Az értékesített tényleges összeg és a sikeres ajánlatok gyakorisága a saját terméklistáihoz képest.

Tippek és trükkök az Amazon iránti kedvében SEO-optimalizált

Tier One: Versenyképes kutatás

, de jó ötlet lenne megkülönböztetni a termékét - csak kémkedni a legközelebbi résszel vagy kategóriák versenytársaival, hogy lássuk, mi dolgozik rájuk, és mit kell elkerülni egyszerre. Szóval, egy kis versenyképes kutatások elengedhetetlen helyszíne az Ön számára, hogy egy kickstartot készítsen az Amazon listájával - international umziehen schweiz. Az a lényeg, hogy valójában nem kell minden felső kategóriába tartozó eladót keresnie a saját résében vagy termékkategóriájában. Jobb, ha a termékcímekre, a termékleírásokra és az ottani legsikeresebb ellenfelek által használt golyópontok listájára koncentrálsz. Így valószínű, hogy szilárd ötletet és értékes betekintést kap arról, hogy mely kulcsszavak és keresési kifejezések szolgálnak a legjobban. A legközelebbi piaci versenytársak által használt legjobb versenyelőnyök átfogó megértéséhez használhat olyan online súgókat, mint például a Google Kulcsszótervező (releváns kulcsszavak alapkutatása), Hatály (versenyképes kutatás, ahol a legjobban teljesítő kulcsszójavaslatok közvetlenül a versenytárs termékinformációk), valamint a Kulcsszó-felügyelő (az egész eszközkészlet, hogy pontosan mely kulcsszavakhoz tartoznak a legközelebbi riválisok).

2. szint: Saját kulcsszó kutatás

Miután egy nagy képet kaptál az Amazon listájától, amelyet a marker ellenfelei kezeltek ott, itt az ideje futni a saját kulcsszókutatás. Azt javaslom, hogy elkezdjék a legfontosabb releváns kulcsszavak fő ellenőrzőlistáját és a többi hosszú farok kifejezést, amelyeket az élő aktív vásárlók gyakran használnak termékkereséshez. Az a legfontosabb, hogy az Amazonban vásárolt felhasználók oroszlánrésze valójában nem érkezik csak oda böngészésre. Úgy értem, hogy általában az Amazon kereséshez érkeznek, máris van egy bizonyos eleme. Tehát csak annyit kell tennie, hogy a keresősáv e célra szolgáljon. Éppen ezért a megfelelő keresési kifejezések kiválasztása valószínűleg a legfontosabb része az egész munkának. A feladat befejezéséhez javaslom, hogy saját kulcsszavak szerinti kutatásokat futtasson az alábbi, kifejezetten személyre szabott szoftvereszközök és online keretrendszerek egyikével: Scope, AMZ Tracker, Unicorn Smasher, Kereskedőszavak stb. Mindegyikük használatos, ezért csak hogy döntse el, melyiket válasszuk.

December 13, 2017