Back to Question Center
0

Hogyan válasszuk ki a releváns kulcsszavakat az Amazon üzlethez?

1 answers:

Korábbi bejegyzéseinkben sokat írtunk az Amazon optimalizálási trükkökről, különösen a cím és a leírás optimalizálásáról, a golyópontok helyes szervezéséről és másokról. Az egész cikket azonban nem fordítottuk a kulcsszavak kutatási témájára az Amazon listázási optimalizálásához. Ez egy kulcsfontosságú téma, amely különös figyelmet igényel, mivel kiindulópontja az összes Amazon keresőoptimalizáló kampánynak - simoun ventilatore. És még ha úgy érzed, hogy mindent tudsz az Amazon kulcsszókutatásáról, akkor néha segít egy kis ellenőrzőlista megkeresésében. Ebben a cikkben összeállítottunk egy listát arról, hogy mi a legfontosabb szempont, amelyet a keresőoptimalizálás és a kulcsszókutatás területén követünk. Szóval, menjünk tovább!

) Valószínűleg az e-kereskedelem üzleti promóciójának legfontosabb eleme, hogy az Amazon-on vagy bármely más keresőben végzi-e vállalkozását. Azonban érdemes megemlíteni, hogy a különböző keresőmotorok különböző dolgokat követelnek. Ezért érdemes szem előtt tartani, hogy ha reklámozza termékeit az Amazon-on, célozni kell a konkrét közönséget, és rendkívül pontosnak kell lennie a kategóriák és alkategóriák kiválasztásával. A másik különbség az, hogy sokkal részletesebbnek kell lenned az Amazon-nál, hogy más keresőmotorokra van szükség, mint a Google vagy a Bing.

  • Ismerje meg a célzott közönség igényeit és preferenciáit

Az előző bekezdés folytatásával szeretném tudni, a keresés. Itt a célzott keresési kifejezésekről beszélünk. Nem feltétlenül össze kell állítani az Amazon általános kulcsszavainak listáját, például a "ruhákat", "könyveket" és hasonlókat. Nem célszerű általános szavakat használni a termékek promóciójára, különösen akkor, ha nemrég hozta létre vállalkozását az Amazon-on. Ehelyett fel kell találnia a kulcsszavak szintjét a kutatás alapján, amely szűkíti a hatókört. Ez azt jelenti, hogy hangsúlyozni kell a hosszú farkú keresési kifejezéseket, mint például a "férfi pulóverek", "terhes nők ruháit" stb.

  • 10)

Ahhoz, hogy sikeres legyen az Amazon-on, be kell tartania az Amazon SEO struktúráját. Az Amazonnak megvan a saját szabálya, hogy az eladóknak információkat kell készíteniük egy listáról. Ha a Google-hoz hasonlítjuk, akkor könnyen létrehozhatod vállalkozásodat az Amazon-on, mert az Amazon már elvégezte a kutatást. Amint az Amazon elsődleges célja az, hogy minél több terméket áruljon el, bizonyos típusú keresési kifejezéseket és kifejezéseket tartalmaz, hogy egy adott elhelyezést kapjanak az eladók listáján, hogy azok jól átalakíthatók legyenek..

Ne feledje, hogy az Amazon listájának bármely szakasza semmilyen ok nélkül üres lehet. Ha elkészítette, akkor az információ ott van. Ez megmutatja alkalmatlanságát és gyanakvást okoz. Ha elkészült, akkor már ismeri az összes szükséges információt és kompetensnek látszik. A listán szereplő üres mezők lehetővé tehetik potenciális ügyfelei számára, hogy kihagyják ajánlataikat, és ügyfeleik egyik résszel rendelkező versenytársaivá váljanak. Ezért kell megadnia a keresőket az általuk keresetteknek.

Hogyan válasszuk ki az Amazon kulcsszavakat?

  • Milyen előnyökkel jár a hosszú távú kulcsszavak?

Amint már említettem a hosszú farok kulcsszavak az Amazon egy kiutat minden induló felsőrész és kisvállalkozások számára. Ha a keresési eredményoldalon szeretne termékeit megjeleníteni, győződjön meg arról, hogy releváns és hosszútávú keresési kifejezéseket céloz meg. Általánosságban elmondható, hogy a hosszútávú kulcsszavak olyan szavakat tartalmaznak, amelyek három vagy több keresési kifejezést tartalmaznak, amelyek röviden leírják, hogy mit adsz el. A statisztikai adatok szerint a hosszú távú kulcsszavak az online keresők közel háromnegyedét teszik ki. Ezért van egy okos döntés egy kifinomult piackutatás elvégzésére, hogy létrehozzon egy listát a leginkább releváns üzleti hosszú távú keresési kifejezésekre.

Három elsődleges módja van arra, hogyan szerezheti meg a célzott Amazon keresési kifejezések listáját.

Először is kézzel kutathat rájuk. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy ez időigényes folyamat, amely speciális ismereteket és a piaci folyamatok megértését igényli.

Egy másik módja annak, hogyan végezhetsz kulcsszavas kutatásokat egy SEO szakértő vagy tanácsadó felajánlásával, aki az Amazon optimalizálására specializálódott. Azt javaslom, hogy támaszkodjon Semalt szakértőnkre, ha szakmai támogatást szeretne kapni, és az Amazon üzletágat virágozná. Az egyszeri kifizetést az optimalizálási szolgáltatások teljes csomagjával kell végrehajtania, amely tartalmazza az értékesítő kulcsszójavaslatokat, a hatékony linkfelépítési kampányt, akár 100 célzott keresési kifejezést a Google TOP10-ben, az összegyűjtött rangsorolást, az online SEO hibaellenőrzést és egyéb kapcsolódó kérdések kezelése.

És végül használhatsz online szoftvert professzionális kulcsszókutatásra az Amazon üzleted számára..E célból olyan bevált eszközöket használhat, mint a Google Kulcsszótervező (nem pontos adatokat szolgáltat, mivel inkább a Google-keresésen alapul); Keywordtool.io (hasonló a Google Kulcsszótervezőhöz, és az Ön számára az Amazon-re vonatkozó kulcsszójavaslatokat kínál); Jungle Scout (ezek az eszközök megadhatják azokat az adatokat, amelyek azt mutatják, hogy mely kulcsszavak generálják a legtöbb értékesítést).

  • Hogyan lehet a kulcsszavakat a versenyképességhez igazítani?

Mint tudják, az Amazon egy nagyon versenyképes piactér, ahol a keresési kifejezések versengenek egymással, és az elsődleges feladata, hogy kicsit elszakadjon a csomagtól. Keressen a nagy mennyiségű keresési kifejezések alacsony versenyképességgel. Azonban nem könnyű feladat az ilyen szavak megtalálása, és sajnos minden professzionális online kutatási eszköz biztosítja Önt. Ezért kell türelemmel és kitartással kézzel feltárni őket.

  • Hogyan túljárni a piaci rést a versenytársak?

Nem hangzik komolyan, de még mindig igazság. A legjobb módja annak, hogy túlszárnyalja az Amazon résszel rendelkező versenytársait, hogy elfelejtse őket. Fel kell tenned egy pár vakut és előretörned. Ne mérje fel önmagát más szabványokkal, és gondoljon az üzleti céljaira. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyáltalán figyelmen kívül kell hagynia versenytársait. Ésszerű, hogy tudatában legyenek a felfelé és lefelé, és időről időre kölcsönözhetik a működő marketing ügyeket. Azonban, az elmémben, jobb, ha időt fordítok arra, hogy kifejlessze saját Amazon marketingstratégiáját. A végső gondolatok

Ez a rövid optimalizálási útmutató segít Önnek abban, hogy jól teljesítsen az Amazonon, és tartsa szem előtt az alapvető elemeket, amelyek az egészséges Amazon jelenlétéhez szükségesek. Azonban meg kell próbálnod fenntartani az egyensúlyt a formula lebontása és még mindig egyedülálló és kreatív között. Éppen ezért használja azt, amit Ön termelékenyen termelt és napi erőfeszítéseket tett az Amazon listázási optimalizálására. És az eredmények bizonyítani fogják, hogy mi legyen.

December 13, 2017