Back to Question Center
0

Semalt: Webes adatbevitel kiterjesztéssel

1 answers:

A modern technológiákkal épített, nagy teljesítményű weboldalakról származó információk kivonása (pl. A JavaScript soha nem volt ennyire könnyű. A webes kaparás magában foglalja a nagy mennyiségű adat kivonását az Application Programming Interface (API) meghatározása nélkül.

A kezdők számára a webes kaparás technika elsősorban a strukturált és strukturált adatoknak az Excel táblázatokban és adatbázisokban tárolt strukturált és félstrukturált adatok extrakciójára összpontosít - paraspigoli per bambini prezzi. Napjainkban a kaparás egy csináld magad feladat, köszönhetően a Google-nak. A web lehúzó kiterjesztése révén a webes kaparás csak egy kattintásnyira van.

A strukturálatlan adatok többnyire HTML formátumban állnak rendelkezésre. Ha egyszerűen meg szeretné keresni az adatokat a webhelyektől, akkor valamilyen kaparást kell végrehajtania. Ha a kódolás nem az Ön érdeklődése, a webes lehúzó bővítmény úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a webadatok kitermelési igényeinek.

A webes lehúzó kiterjesztése hasznos információkat gyűjt az online áruházakról, például a képeket, a termékárakat és a leírást. Az információkat az e-cégek tulajdonosai használják árösszehasonlítás és adatelemzés céljából. A kaparást széles körben használják az online utazási irodák is. Webes lehúzó kiterjesztéssel egyszerűen kiválaszthatja a képek és a termékárak több oldalról történő megőrzését, és adatokat tárolhat adatlapok adatlapjában.

Az online hírnév kezelése

Az ilyen típusú adatok Excel-lapjainál eldöntheti, hogy milyen területek befolyásolják az Ön adatainak növelését.

Honlapváltozások és spam észrevételeinek felderítése

A weboldal-elrendezések egyik napról a másikra változnak, ezért elengedhetetlen a valós idejű elrendezési változások megjegyzése és a hatékony stratégiák végrehajtása hasznos adatrõl szerezhetõ.Ezzel a webes lehúzó kiterjesztéssel érkezik be Ezzel a böngészõ kiterjesztésével felismerhetõ a weboldal módosításai és csaló véleménye, amelyek megtévesztik a potenciális felhasználókat.

Miért van a Web Scraper?

Web A lehúzó a legnépszerűbb bro wser plugin, amely ingyenes adatbeviteli szolgáltatásokat és a Google Chrome bővítményt kínál. A Web Scraper által kinyert adatok CSV formátumban kerülnek letöltésre, majd később a CouchDB-ban tárolódnak. A webböngésző tevékenységeket, mint például az adatok kitermelését, exportálását és webhelytérkép-felépítését a Chrome böngészőben végzik.

Mi az a Web Scraper Extension?

A Web Scraper egy ingyenes bővítmény vagy bővítmény, amelyet a Google webáruházban kínálnak. Ezzel a kiterjesztéssel hasznos adatokat nyithat meg a nagy teljesítményű weboldalakról. A webkiszedő kiterjesztés segítségével lekérdezett adatok CSV-fájlként vagy CouchDB-fájlként tárolhatók. Ez a bővítmény egy webhelytérképen belül működik a go szóból. Felhasználóként eldöntheti, hogy mit kell kitermelni és mire hagyni.

A Web Scraper telepítéséhez keresse fel a Google webáruházat, és adja hozzá a bővítményt a Chrome-hoz. Hagyja, hogy a webes lehúzó kiterjesztése az Ön számára kaparást végezzen. Ez a plugin a végfelhasználó által készített webhelytérkép szerint navigál és kivonja az adatokat.

December 14, 2017