Back to Question Center
0

Lista a Chrome Scraper Plugins A Web Scraping által nyújtott Semalt Expert

1 answers:

Adatok megszerzése weboldalakról vagy weboldalakról táblázatokra és vesszővel elválasztott értékekre

(CSV) egyszerűbb lett. A webes adatok kitermelése, amelyet webes törmelékként neveznek el, nagy mennyiségű adatbevonás a helyekről.

A Chrome Web Scraper használata

Ha nincsenek programozási ismeretei, akkor az Ön számára webszálvágó szoftvert fejlesztettek ki - salux floradix. A közelmúltban bevezetésre került egy másik, egyszerűen használható webszalag technika. A Google Chrome böngészőbővítményeinek Google böngészőben ingyenesen történő használatával most végrehajthatja a webes kaparást. Itt a Chrome-bővítmények listája.

Képernyőtörlő

A képernyőtörő az egyik legkiválóbb Chrome böngésző beépülő modul, amelyet általánosan használnak a képernyő lekicsinyléséhez. A kezdők számára a képernyő lekaparása a weboldalak és webhelyek információinak kihúzásának és kivonásának technikája. Ha nem rendelkezik kódolási szakértelemmel, fontolja meg a képernyő lekicsinyítését, mivel a folyamat automatizált.

A Screen Scraper Chrome-plugint használó webhelyekről nyert adatok letölthetők JSON vagy CSV fájlként. Ez a plugin támogatja mind az XPath, mind az Element Selectors mintát. A Screen Scraper könnyű és szabadon használható bővítmény, amely könnyen elérhető a Chrome webáruházban.

Web Scraper

Web kaparó egy Google Chrome-bővítmény, amely kivonja az adatokat használó oldalak a sitemap. Lekért adatokat honlapok használja ezt a bővítményt vagy tárolják a CSV-fájl vagy CouchDB. Az oldalszámozás, akkor hatékonyan használni Web kaparó kaparja többszörös oldalak és lapok. a legtöbb esetben ez a Chrome-bővítmény használt kivonat információk például a hivatkozások, a szöveg és táblázatok.

imacro Web kaparó

iMacro egy Chrome böngésző bővítmény használható web vizsgálatok és az adatok kinyerése. iMacro működik felvétel végfelhasználó akciók a látogatások során. Ez a Chrome böngésző kiterjesztés bejegyzések feladatokat a weboldalakon használt jövőben is. Ha az aktuális projekt teljesítményének tesztelése vagy a honlapon regressziós tesztelés, ez a plugin, hogy egy lövés.

hogyan kell használni a Chrome Web kaparó

iMacro, könnyen letölthető fájlok és emlékezni a jelszóra bejelentkezéseket. IMacro kiterjesztés elérhető az ingyenes web áruház Firefox , Az Internet Explorer és a Chrom e böngésző.

Data Miner

Ma megállapítás jól dokumentált információt nyújt a weboldalakról nem ilyen egyszerű. Itt kap a kaparás szoftver. A Data Miner egy króm böngészőbővítmény, amelyet hasznos információk gyűjtésére használnak a webhelyekről. Ez a böngészőbővítmény segítségével adatokat szerezhet a webhelyről, és exportálhatja az adatokat a Google Táblázatokra vagy az Excel-lapokra.

Data Miner kiterjesztést használja, hogy kaparja HTML táblázatok és exportáló az adatokat Microsoft Excel vagy CSV fájlba. Ha Ön szakértő az XPath szelektorok használatában, ez a böngésző pluginja az Ön számára.

Az elmúlt néhány évben, kitermelésére adatok dinamikus weboldalak felhasználásával fejlesztettek technológiák, mint például az AJAX és a JavaScript nem volt könnyű. A technológia változásával a hasznos információk lekerülése ezekről a webhelyekről csak egy kattintásnyira van. Használja a fent kiemelt Chrome böngészőbővítményeket, hogy kivonja a valódi adatokat, és exportáljon CSV-fájlba és táblázatokba.

December 14, 2017