Back to Question Center
0

Semalt Review: 15 legjobb ingyenes adatrögzítő szoftver

1 answers:

A web törmeléket különböző kaparóeszközökkel és adatkivonó programokkal. Ezek az eszközök kölcsönhatásba lépnek a webhelyekkel, azonosítják és összegyűjtik a hasznos információkat, és lekerekítik az Ön igényeinek megfelelően. Továbbá mentik a lekicsinyelt adatokat az adatbázisukba, vagy letöltik a számítógépükre - farmakeio online kalamata olive bread. Itt beszélgettünk a 15 legjobb internetes kaparás eszközről az interneten.

1. Gyönyörű leves

Ez egy híres Python könyvtár, amelyet az XML és a HTML fájlok lekaparására fejlesztettek ki. Csak telepítenie kell és aktiválnia kell ezt a webszalagozó eszközt, és lehetővé kell tennie, hogy különböző feladatokat hajtson végre. Használható kényelmesen a Debian és az Ubuntu rendszereken.

2. Import.io

Ez az egyik legjobb adatrögzítő eszköz s. Lehetővé teszi számunkra, hogy a mind az alap-, mind a fejlesztési oldalakról lehúzzuk az adatokat, és a modern, felhasználóbarát felület.

3. Mozenda

A Mozenda egy szitanyomó és adatbeviteli szoftver. Tartalmaz különböző formátumú tartalmakat, és a point-and-click lehúzó.

4. ParseHub

Ez a vizuális internetes lehúzó, amely az internetről történő információ gyűjtésére használható. A program segítségével különböző helyszínekről API-t hozhat létre.

5. Octoparse

Az Octoparse a kliensoldali webes lehúzó és adatnyerési eszköz a Windows felhasználók számára. A félstrukturált vagy strukturálatlan információkat a strukturált adatkészletekbe kódok nélkül is befordíthatja.

6. CrawlMonster

Ez az egyik legjobb ingyenes webes lehúzó s, adatelnyelési programok és bejárók.

7. Connotate

Ez a megoldás az adatfüggő problémák megoldásához, csak letölteni ezt a programot, kérelmet küldeni és az adatokat a kívánsága szerint lekaparni. )

8. Közös feltérképezés

Ismeretes, hogy a feltérképezett weboldalak nyitott adatkészletét biztosítja, a nyers adatokat strukturált és szervezett formává alakítja, metaadatokat kivon a felhasználók számára,

9. Crawly

Ez egy automatikus adatnyerési szolgáltatás, amely sokféle tulajdonsággal és tulajdonsággal rendelkezik, és nyers adatokat szervezzen be, így a JSON és a CSV formátumok.

10. Tartalom Grabber

Nagyszerű azoknak, akik különböző képekről és videókról szeretnek adatokat lehúzni. és lehetővé teszi Önnek, hogy létrehozza az önálló webragasztó ügynököt.

11. Diffbot

Ez az egyetlen automatizált adatkapcoló, amely az Ön adatait rendezi és néhány másodpercen belül feltérképezi a weboldalait. Alkalmazható fejlesztők és programozók számára, és webhelyét API-kká alakíthatja.

12. Dexi. io

Ez tökéletes SEO szakemberek, webmesterek és szabadúszók számára. Ez a felhőalapú web szalagszerszám nehéz adatokkal foglalkozik, és a minőségét veszélyezteti. Képes kezelni a JavaScripthez kapcsolódó lekérdezéseket.

13. Data Scraping Stúdió

Mind ingyenes, mind prémium tervekben érkezik, és segít rengeteg weboldalról, PDF dokumentumról, XML és HMTL fájlokról. Ez az asztali alkalmazás csak Windows felhasználók számára érhető el.

14. Könnyű webes kivonat

Ez a vizuális webes lehúzó és adatbeviteli program, amely alkalmas a legnépszerűbb márkák és induló vállalkozások számára. Különböző egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, és az adatokat különböző HTTP fájlokból törlik le.

15. FMiner

Lehetővé teszi különböző projektek elkészítését a makrófelvevővel és az egyik legmenőbb adatrögzítő eszköz. Hasznos információkat gyűjt az e-mail címekről és a közösségi oldalakról.

December 14, 2017