Back to Question Center
0

Semalt Expert részvények 10 Web Scraping eszközök programozók számára

1 answers:

A webragasztó alkalmazásokat vagy szerszámokat használják különböző forgatókönyvekben, hasznos adatok gyűjtésére webmesterek, tudósok, újságírók, programozók, fejlesztők és bloggerek számára. Segítenek adatokat gyűjteni több weboldalról, és széles körben használják a vállalatok és a piackutató cégek. Ők arra is szolgálnak, hogy a különböző helyek telefonszámaiból és e-mailjeiből adatokat kapjanak. Még ha vásárolni is, és szeretné nyomon követni a különböző termékek árait, használhatja ezeket az internetes borotválkozási eszközöket és alkalmazásokat.

1. Cloud Scrape vagy Dexi - certificate of good standing new york.io

A Cloud Scrape vagy a Dexi.io támogatja az adatgyűjtést különböző weboldalakról, és nem kell letölteni az eszközön. Ez azt jelenti, hogy az eszköz elérhető és használható az interneten, és rendelkezik egy átfogó böngésző-alapú szerkesztővel, hogy megkapja a dolgokat az Ön számára. A kivont adatok menthetők a CSV és a JSON formátumban, valamint a Box.net és a Google Drive.

2. Kaparófej

Ez egy felhőalapú lehúzó és adatelnyelő alkalmazás. Ez lehetővé teszi, hogy a fejlesztők és a webmesterek másodpercek alatt hasznos és informatív adatokat gyűjtsön. A Scrapinghubot eddig különböző bloggerek és kutatók használták fel. Intelligens proxy forgatója, amely támogatja a rossz botokat és egy órán belül leköti az egész webhelyet.

3. ParseHub

A ParseHub egyidejűleg egy és több weboldal feltérképezésére szolgál. alkalmas ülésekre, átirányításokra, AJAX-re, Javascriptre és sütikre. Ez a webragasztó alkalmazás egy egyedülálló gépi tanulási technológiát alkalmaz a bonyolult weboldalak felismerésére és olvasható formában történő leképezésére.

4. VisualScraper

A VisualScraper legjobb része az, hogy exportálja az adatokat SQL, XML, CSV és JSON formátumban. Ez az egyik leghűvösebb és leghasznosabb adatrögzítő alkalmazás az interneten, és segít kivonatolni és letölteni az információkat valós időben. A prémium díj havi 49 dollárba kerül, és hozzáférést biztosít több mint 100 000 oldalhoz.

5. Import..io

Legnépszerűbb online gyártója, és különböző adatokat állít össze a felhasználók számára. Import.io adatokat importál különböző weboldalakról, és exportálja CSV fájlokat. Ismert fejlett technológiájáról, és képes napi több millió oldal letöltésére. Letöltheti és aktiválhatja az import.io-t ingyenesen. Kompatibilis a Linux és a Windows operációs rendszerrel, és szinkronizálja az online fiókokat.

6. Webhose.io

Ez az egyik legjobb adatnyerési alkalmazás. Ez az eszköz egyszerű és közvetlen hozzáférést biztosít a strukturált és valós idejű adatokhoz, és feltérképezi a különböző weboldalakat. Több mint 200 nyelven is elérheti a kívánt eredményeket, és mentheti a kimeneteket XML, RSS és JSON formátumokban.

7. Spinn3r

Lehetővé teszi az egész weboldal, blogok, közösségi média oldalak, ATOM vagy RSS-hírcsatornák letöltését. Az adatokat olvasható és méretezhető formátumban tárolja, köszönhetően tűzfalának API-jának a többféle adatformátum kezeléséhez speciális spam védelemmel. Segít megszabadulni a spamektől, megakadályozza a nem megfelelő nyelvhasználatot, javítja az adatok minőségét és biztonságát.

8. OutWit Hub

Ez egy népszerű Firefox kiegészítő, amely sok funkcióval és adat-kitermelési jellemzővel rendelkezik. OutWit nem csak az adatokat kivonja, hanem tárolja és feltérképezi a tartalmat egy megfelelő és olvasható formátumban. Mindenféle weblapot lefedhetsz kódok nélkül.

9. 80legs

Ez egy újabb erőteljes és elképesztő webes robot és adatrögzítő alkalmazás. A 80legs egy rugalmas eszköz, amely beállítja az igényeidet, és azonnal rengeteg adatrészletet vesz fel. Ez a webes lehúzó eddig több mint 600 000 domainet letapogott, és olyan óriások, mint a PayPal használják.

10. Kaparó

A kaparó egy híres és hasznos Chrome kiterjesztés, amely kiterjedt adatkivonási tulajdonságokkal rendelkezik, és megkönnyíti online kutatását. A kivágott adatokat a Google-lapokba exportálja, és alkalmas kezdőknek és szakértőknek. Könnyedén átmásolhatja az adatokat a vágólapra, és a Scraper apró XPathokat hoz létre az Ön igényeinek megfelelően.

December 14, 2017