Back to Question Center
0

Semalt beszélgetés az ingyenes webes kaparókról és adatbányászati ​​programokról

1 answers:

A webes tartalmak és adatok többféleképpen érhetők el, és a leggyakoribb módszer az API-k használata vagy a weboldal elemzése a megfelelő kód megadásával. A webbarzást széles körben használják azok, akik már elkezdték a vállalkozásukat, vagy éppen elkezdenek egyet. Ennek a gyakorlatnak köszönhetően a lehető legtöbb webhelyet lehúzhatja, és az igényeinek megfelelően rendezheti az adatokat. Itt tárgyaltuk a legjobb webes kaparókat és az adatbányászati ​​programokat - us allowed casinos.

1. Computyne:

Sajnos a közösségi média és a nyílt internetes adatok főként strukturálatlan formákban vannak jelen. A Computyne segítségével könnyen lehúzható számos webhely és közösségi hálózat profilja. Segítséget nyújt a képeket a készülékhez is bármilyen probléma nélkül. A Computyne gyors, pontos és megbízható web- vagy adatrögzítő szolgáltatásokat nyújt. Segíthet Önnek a Wikipédia, a TripAdvisor, a sárga oldalak, a fehér oldalak, a Google Térkép, a Yelp és a Twitter adatainak lekicsinyítésében.

2. Grepsr a Chrome számára:

Ellentétben a legtöbb adatrögzítő eszközzel, amely adatokat vagy hasznos információkat gyűjt, a Grepsr képes az adatokat anélkül, hogy kódokra lenne szükséged, csak a felhő tárolóeszközéhez kell csatlakoznia, és el kell kezdeni a szükséges adatokat, a Grepsr elsősorban a Google Drive-ban tárolja az adatokat, de a Dropbox, az Amazon és az FTP szolgáltatás is elérhető. hogy új és meglévő adatokat keresjen a beállított időben, hogy ne kelljen időt töltenie az interneten található hasznos információk megtalálásában.

3. Tarantoola.io:

A Tarantoola egy erőteljes internetes kaparás program, amely felhasználóbarát felületéről ismert, több éve működik, és számos webhelyet és blogot letépett, segíthet a webhely feltérképezésében és a strukturált és nem strukturált adatok kivonásáról online forrás

4. iDataGuru:

Az iDataGuru pontos, kockázatmentes és megfizethető adatrögzítést biztosít vice, a weboldal feltérképezési szolgáltatásai, a képernyő lekicsinylése és a szövegszerkesztő szolgáltatások. Mivel vezető szoftver, az iDataGuru azonnal lekicsinyíti adatait, és az egészségügyi szakemberek, informatikai szakemberek, bankárok, pénzügyi tisztek és webfejlesztők kedvelik.

5. BotScraper:

A BotScraper egy erőteljes és elképesztő webes lehúzó és adatbányászati ​​eszköz, amely mélyen behatol az internetbe, és megtalálja az összes adatbitet az Ön számára. Ezután az értelmetlen adatokat hasznos adatokká alakítja át, így élvezetet nyújt az online üzleti tevékenységnek. Ez egy 100% -os kockázatmentes technika, amely ötvözi a többi internetes kaparás szolgáltatást, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson Önnek, megfeleljen az Ön elvárásainak és megfeleljen üzleti igényeinek. A BotScraper egy ambiciózus adatrögzítő program, amely forradalmasította az internetet sok jól strukturált adat mellett. Ez a szoftver képes kivonni az e-maileket, és problémamentesen tördeli a kódolt webhelyeket és a kódolt e-maileket.

December 14, 2017