Back to Question Center
0

Semalt Review: Az Amazing Python Web Scraping Tool

1 answers:

Több millió webes felhasználó keresi az interneten számos dolgot naponta . Céljuk, hogy különleges eredményeket érjenek el, összegyűjtve az összes szükséges információt a lehető leghamarabb, és ezáltal üzleti tevékenységük boldoguljanak. Ennek eredményeként a weboldalakat összegyűjtik, hogy összegyűjtsék az összes szükséges adatot, és tárolják számítógépükön. És az egyik legnagyobb webes kaparás eszköz, amely az adatokat egy szempillantás alatt képes kivonatolni, Scrapy!

A Scrapy egy elképesztő webadat-kitermelő eszköz , amelyet olyan magánszemélyek vagy vállalkozások használhatnak, akik nem tudják gyorsan elvégezni a munkát . Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a CSS szelektorok segítségével összpontosítsanak az adatok kitermelésére - find value of boats. A Scrapy egy Python keretrendszer, amely felajánlja a felhasználóknak a fejlett opciókat a munkájuk befejezéséhez és az összes szükséges adathoz anélkül, hogy sok időt töltött volna. Emellett tárolhatja azokat bizonyos formátumokban a számítógépen.

A webfelhasználóknak emlékeztetniük kell arra, hogy a Scrapy egy csodálatos platform, amely segíti őket abban, hogy kivonják az összes releváns tartalmat, valamint navigáljanak a megfelelő oldalakon.

Telepítés

Először telepítenie kell a Pythonot az operációs rendszerére. Ezután egyszerűen letöltheti ezt a keretet a hivatalos webhelyéről.

Projekt létrehozása

A következő dolog, amit meg kell tennie, hogy létrehozzon egy Scrapy projektet, miután megtalálta a tárolni kívánt könyvtárat. Ezután gyűjtsd össze az összes adatot és tárolja azt egy helyen, hogy megtalálja, amikor csak akarja.

Scrapy Shell

A legjobb mód arra, hogy összegyűjtsd az adatokat a Scrapy számára, hogy használd a Scrapy shell-ot. Az Xpaths segítségével különböző elemeket választhat ki a HTML dokumentumokból. Pontosabban, egy Scrapy pók felel meg annak meghatározásáért, hogyan követik a konkrét linkeket a weboldalon feltérképezésével. Emellett az összes szükséges információt az oldalakról különböző Python adatstruktúrákra bonthatja.

Pókok használata

Pók program segítségével letöltheti a kívánt tartalmat. Csak egyedi pókokat kell létrehoznia a különböző weboldalakhoz. Szintén kódot kell írni ahhoz, hogy az összegyűjtött adatokat egy jól strukturált formátumba konvertálja és tárolja a számítógépre.

December 14, 2017