Back to Question Center
0

Mik azok a hatékony módszerek, amelyek a nyertes ajánlatokat és a termékértékesítéseket növelik?

1 answers:

Ha új piacra szeretne belépni, vagy bővíteni szeretné vállalkozását, az Amazon globális kiskereskedelmi platformja a legjobb lehetőség Önnek és üzleti céljainak. Ha összezavarja a niche-t, ahol el szeretné kezdeni vállalkozását, vagy nem rendelkezik elegendő költségvetéssel az e-kereskedelmi webhely létrehozásához, az Amazon.com határozottan szüksége van rá. Az Amazon az egyetlen e-kereskedelmi platform a világon, amely rengeteg csodálatosan betekintő versenyelőnyt biztosít. És a legjobb része az, hogy megkapja az alacsony áron, vagy akár ingyen.

Ebben a cikkben foglalkozunk arról, hogyan lehet megfelelően kezelni az Amazon előnyeit és pontosan megtudni, hogy mit akar a piacon - t10 prince coil. Megtalálja a hasznos tippeket, hogyan lehet azonosítani a legfontosabb piaci versenytársakat és túljárni őket. Remélem, hogy a tippjeink segítenek abban, hogy sikeresek legyenek az Amazon-n, és gazdagodjanak az üzleti életben. Tehát belépünk bele!

  • Azonosítsa a legjobb piaci rést

A legegyszerűbb módja annak, hogy meghatározza a piaci rést, ahol szeretné fejleszteni a vállalkozás, hogy ellenőrizze Amazon legjobb eladók listáját. Ha már választotta a rést, akkor a legjobban eladott információkat használhatja annak meghatározására, hogy mely termékek valószínűleg felkeltik a célzott piacot, és jelentős számú eladást generálnak az Amazon-on. Ha rákattint az elemre, akkor ellenőrizheti, hol tart az eladásokkal és hogyan értékeli a felhasználók. További változatok eléréséhez az oldal bal oldalán található alkategóriákat tekintheti meg. Az alkategóriák több információt tudnak adni a kiválasztott piacról, és fontolják meg, hogy a célpiacot csökkentse. Lehet, hogy nincs további alcsoport a fülke számára, de lehetséges, hogy létezik..Ha nem, fordítson figyelmet a kapcsolódó alkategóriákra, mert jó üzleti ötletet is kaphat.

A bestsellerek segítségével megismerheti elsődleges résszel rendelkező versenytársait. Ezeket a márkákat megtalálhatja a Google-on és ellenőrizheti a termékajánlatokat. Továbbá titkolhatja azokat, és megvásárolhatja termékeit, hogy ellenőrizze ügyfélszolgálataik minőségét és a szállítási határidőket. Ezenkívül ellenőrizze, hogy a legfelső résszel rendelkező versenytársak mit csinálnak az Amazón a csatorna felbukkanása és lemorzsolódása miatt.

Az Amazon segíthet abban is, hogy eldönthesse, milyen termékeket, amiket eladnia kell. Ez az információ megtalálható a legkelendőbb termékek oldalán. Megtalálhatja a kapcsolódó termékeket a jobb minőségű és alacsonyabb áron. Ezzel túllépi a versenytársait, és növeli az Amazon termékek értékesítését.

  • Keresse meg a szuperkönnyű átalakulást

Az Amazon kutatása után megtudhatja, milyen felfelé kell használni a marketing tölcsére. Teljes mértékben támaszkodhat erre a platformra, mivel számos tesztet és kutatást végez, mielőtt a felhasználóknak bármilyen eredményt elérne. Tehát nézze meg a kívánt termékek bestseller oldalát, és kattintson a leginkább vásárolt elemre a listából. Tekintse meg a termékfotó alatt a következő három részt, és a "gyakran vásárolt együtt" szakaszban, a "vásárlók, akik megvették ezt az elemet is vásárolt" szakaszt és a "szponzorált termékeket ehhez az elemhez" szakaszban. Ezen részek ellenőrzése során értékes versenyjellegű információkat kap.

December 14, 2017