Back to Question Center
0

Hogyan lehet sikeresen kiskereskedni népszerű termékek az Amazon?

1 answers:

Az Amazon a világ legnagyobb e-kereskedelmi platformja, ahol naponta több millió felhasználó érkezik világszerte. Amazon segít a kereskedőknek, hogy pénzt gyűjtsön semmiért. Itt nem kell weboldalt indítania, vagy befektetnie kell az optimalizálásban. Minden, amire szüksége van, hogy ügyfeleinek minőségi termékeket és tökéletes ügyfélszolgálatot - consulting support. Az egyetlen dolog, amit fontolóra kell venni az Amazon termékinformáció-optimalizálása. Az Amazon bevételeket hozhat a jegyzékbe, ha az az Amazon követelményeknek megfelelően készült, és segít a felhasználóknak a vásárlási döntés meghozatalában. Ha át szeretné vonzani az átalakított forgalmat az Amazon listájához, meg kell jegyeznie egy alapvető szabályt - annál többet tudsz megadni az Ön által megadott termékekről, annál magasabb lesz az Amazon SERP-on. Az Amazon forgalom némileg eltér a Google forgalmától. Azok a felhasználók, akik bizonyos termékeket keresnek az Amazónál, világosan szándékoznak vásárolni valamit. Nem Amazonat kutatnak azzal a céllal, hogy információt szerezzenek. A jó konverziós arány az Amazon Amazon termékoldalán széles körben 15%. Ez háromszor nagyobb, mint más e-kereskedelmi platformoknál. Ez magyarázható az Amazon keresések megvásárlásával.

Jelenleg azonban nem elég a vállalkozásod létrehozása az Amazon-on. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a forgalom, meg kell győződnie arról, hogy a terméklistája tökéletesen optimalizált, valamint a marketingkampány az előnye szerint működik. Ebben a cikkben megvitatjuk a legfontosabb elemeit a konverziók maximalizálásában az Amazon listáján.

A címlista a felhasználókat érintő elsődleges szempontok egyikeként bíró

Az Amazon listájának létrehozásakor külön figyelmet kell fordítani a termékcímekre ez az első dolog, amellyel egy átlagos felhasználó láthatja az Amazon termékekkel kapcsolatos kutatásokat. Általánosságban elmondható, hogy a cím megmondja az embereknek, hogy mi a termék.

Ha korábban már népszerű Amazon termékeket kutatott, akkor észre kell venni, hogy a legtöbbjüknek hosszú és leíró címe van, amely tartalmazza az összes jelentős termékjellemzőt és részletet..Legfeljebb 250 karaktered van ahhoz, hogy néhány fontos információt dobjon a termékéről és a célzott kulcsszavakról. Az alapvető elemek, amelyeket feltétlenül be kell vonni a címbe, egy márkanév, magának a terméknek a neve, és minden olyan megkülönböztető tulajdonság, mint a szín, a méret vagy a használat.

Fontos, hogy ne túlj a címét kulcsszavakkal, mert nem olvasható és spammy lesz. A jól konvertált cím ideális változata olvasható, vonzó, leíró cím, amely megmagyarázza a felhasználóknak, hogy mi a termék azonnal.

A képek az érzelmi felismerési eszközként az Amazon-on

Az Amazon termékinformációk oldaloptimalizálásának másik fontos eleme a képek. A képek csalogatják a vásárlókat a listájukra kattintással vagy a görgetés folytatásához. A legtöbb felhasználó attól tart, hogy online vásárol, mivel nem tudja személyesen értékelni a megrendelt termékek minőségét. Azonban az online vásárlás számos egyéb előnnyel jár, mint például a versenyképes ár, az időmegtakarítás és a vásárlási kényelem. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsa potenciális ügyfeleinek, magas színvonalú és professzionálisan készítsen fényképeket termékeiről. Lehetőségük van arra, hogy megfigyeljék a különböző szögekből eladott termékeket.

Az Amazon követeli a termék képszabályzatát, amely szerint az Ön képe csak az eladni kívánt terméket tartalmazhatja, fehér alapon, további elemek nélkül. A főképek nem tartalmazhatnak olyan tartozékokat, amelyek nem szerepelnek a vásárlásban, valamint bármilyen promóciós szlogen és jelvény, mint például az "USA-ban készült" és mások. Továbbá, az Amazon szerint a képnek legalább 1 000 képpontnak kell lennie 1 000 pixel felbontásban, hogy kihasználhassa a zoom funkcióját. Tehát, ha lehetséges, még nagyobb felbontást is használhat a hozzáadott granularitáshoz.

Hogyan népszerűsítheti Amazon termékeit?

Azokat a vásárlókat, akiknek a címét és a képét nem tudja meggyőzni, a golyópontok vonzhatják. Öt szóköz található az Amazón, ahol bemutatnia kell a termék előnyeit és jellemzőit. A golyók hatékonyságának maximalizálása érdekében használhat egy rövid bekezdést kettő-négy mondatra..Itt foglalkozhat olyan gyakori problémákkal, amelyek miatt valaki nem vásárolhat. Például, ha észrevetted néhány panaszát a véleményeidben, frissítsd a golyókat a számlájára. Kihangsúlyozza az első három pontot, mivel vonzza a legtöbb felhasználó figyelmét, és segít nekik abban, hogy megvásárlási döntést hozzanak.

  • Leírás

Egy másik terület, ahol növelheti az Amazon termékek népszerűségét. Ez az utolsó esélyed, hogy egy keresőt fordítson a fizető ügyfeledbe. Az Amazon felhasználók gyakran figyelmen kívül hagyják a termékleírásokat, mivel részletes információkat nyújtanak a megvásárolni kívánt termékről. Ezért kell győződnie arról, hogy a termékleírás érdekes olvasni, leíró és hasznos. Itt használhatja az alapvető HTML jelölést, hogy kiemelje a konkrét szavakat vagy kifejezéseket, és hogy magyarázata könnyebb legyen. Az Amazon legfeljebb 2 000 karaktert ad a termékleírásban. Célszerű az összes karakter használatát meggyőzni arról, hogy a felhasználó megvásárolja a terméket.

Az ügyfelek véleménye nagy hatással van az Ön oldalára, és az egyik legfontosabb marketing szempontja. Kedvezően befolyásolják a termékelhelyezési elhelyezést a termék mellett a keresési eredmények között és a termék részletes oldalának tetején megjelenő átlagos csillagszűrésen keresztül. Ha átlagos csillagkategóriája több mint 4, akkor minden esélyed arra, hogy az egyik legnépszerűbb Amazon termékévé váljon.

A legnépszerűbb értékelés az Amazon oldal bal oldalán található, és bemutatja azt a területet, ahol a leginkább hasznosnak ítélt "igen" termékre vonatkozó vélemények olvashatók. Nem tudod megmondani az Amazon-t, hogy melyik vélemény jelenik meg ebben a részben, és amelyek nem. Azonban a több 4 és 5 csillagos értékelés jelenik meg ebben a szakaszban, annál magasabb lesz a konverziós arány és az értékesítés.

A végső hely, ahol a visszajelzések hatással lehetnek a listára, a "legfrissebb vevői értékelés" szakasz. Ez a rész a legfrissebb véleményeket tartalmazza, és semmilyen módon nem érinti a szavazatokat. Ha az összes korábbi vevői értékelés jó, akkor az Amazon keresések valószínűleg elfogadják a márkát megbízhatónak és ügyfelei számára.

Ezért maximalizálni az esélyeit a sikeres kiskereskedelem az Amazon, figyelmet kell fordítanunk a véleményeire, és meg kell próbálnunk segítséget nyújtani ügyfeleinek.

December 14, 2017