Back to Question Center
0

Hogyan lehet sikeresen kiskereskedni népszerű termékek az Amazon?

1 answers:

Az Amazon a világ legnagyobb e-kereskedelmi platformja, ahol naponta több millió felhasználó érkezik világszerte. Amazon segít a kereskedőknek, hogy pénzt gyűjtsön semmiért. Itt nem kell weboldalt indítania, vagy befektetnie kell az optimalizálásban. Minden, amire szüksége van, hogy ügyfeleinek minőségi termékeket és tökéletes ügyfélszolgálatot. Az egyetlen dolog, amit fontolóra kell venni az Amazon termékinformáció-optimalizálása. Az Amazon bevételeket hozhat a jegyzékbe, ha az az Amazon követelményeknek megfelelően készült, és segít a felhasználóknak a vásárlási döntés meghozatalában - ssocc v2. Ha át szeretné vonzani az átalakított forgalmat az Amazon listájához, meg kell jegyeznie egy alapvető szabályt - annál többet tudsz megadni az Ön által megadott termékekről, annál magasabb lesz az Amazon SERP-on. Az Amazon forgalom némileg eltér a Google forgalmától. Azok a felhasználók, akik bizonyos termékeket keresnek az Amazónál, világosan szándékoznak vásárolni valamit. Nem Amazonat kutatnak azzal a céllal, hogy információt szerezzenek. A jó konverziós arány az Amazon Amazon termékoldalán széles körben 15%. Ez háromszor nagyobb, mint más e-kereskedelmi platformoknál. Ez magyarázható az Amazon keresések megvásárlásával.

Jelenleg azonban nem elég a vállalkozásod létrehozása az Amazon-on. Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a forgalom, meg kell győződnie arról, hogy a terméklistája tökéletesen optimalizált, valamint a marketingkampány az előnye szerint működik. Ebben a cikkben megvitatjuk a legfontosabb elemeit a konverziók maximalizálásában az Amazon listáján.

A címlista a felhasználókat érintő elsődleges szempontok egyikeként bíró

Az Amazon listájának létrehozásakor külön figyelmet kell fordítani a termékcímekre ez az első dolog, amellyel egy átlagos felhasználó láthatja az Amazon termékekkel kapcsolatos kutatásokat. Általánosságban elmondható, hogy a cím megmondja az embereknek, hogy mi a termék.

Ha korábban már népszerű Amazon termékeket kutatott, akkor észre kell venni, hogy a legtöbbjüknek hosszú és leíró címe van, amely tartalmazza az összes jelentős termékjellemzőt és részletet..Legfeljebb 250 karaktered van ahhoz, hogy néhány fontos információt dobjon a termékéről és a célzott kulcsszavakról. Az alapvető elemek, amelyeket feltétlenül be kell vonni a címbe, egy márkanév, magának a terméknek a neve, és minden olyan megkülönböztető tulajdonság, mint a szín, a méret vagy a használat.

Fontos, hogy ne túlj a címét kulcsszavakkal, mert nem olvasható és spammy lesz. A jól konvertált cím ideális változata olvasható, vonzó, leíró cím, amely megmagyarázza a felhasználóknak, hogy mi a termék azonnal.

A képek az érzelmi felismerési eszközként az Amazon-on

Az Amazon termékinformációk oldaloptimalizálásának másik fontos eleme a képek. A képek csalogatják a vásárlókat a listájukra kattintással vagy a görgetés folytatásához. A legtöbb felhasználó attól tart, hogy online vásárol, mivel nem tudja személyesen értékelni a megrendelt termékek minőségét. Azonban az online vásárlás számos egyéb előnnyel jár, mint például a versenyképes ár, az időmegtakarítás és a vásárlási kényelem. Annak érdekében, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtsa potenciális ügyfeleinek, magas színvonalú és professzionálisan készítsen fényképeket termékeiről. Lehetőségük van arra, hogy megfigyeljék a különböző szögekből eladott termékeket.

Az Amazon követeli a termék képszabályzatát, amely szerint az Ön képe csak az eladni kívánt terméket tartalmazhatja, fehér alapon, további elemek nélkül. A főképek nem tartalmazhatnak olyan tartozékokat, amelyek nem szerepelnek a vásárlásban, valamint bármilyen promóciós szlogen és jelvény, mint például az "USA-ban készült" és mások. Továbbá, az Amazon szerint a képnek legalább 1 000 képpontnak kell lennie 1 000 pixel felbontásban, hogy kihasználhassa a zoom funkcióját. Tehát, ha lehetséges, még nagyobb felbontást is használhat a hozzáadott granularitáshoz.

Hogyan népszerűsítheti Amazon termékeit?

Azokat a vásárlókat, akiknek a címét és a képét nem tudja meggyőzni, a golyópontok vonzhatják. Öt szóköz található az Amazón, ahol bemutatnia kell a termék előnyeit és jellemzőit. A golyók hatékonyságának maximalizálása érdekében használhat egy rövid bekezdést kettő-négy mondatra..Itt foglalkozhat olyan gyakori problémákkal, amelyek miatt valaki nem vásárolhat. Például, ha észrevetted néhány panaszát a véleményeidben, frissítsd a golyókat a számlájára. Kihangsúlyozza az első három pontot, mivel vonzza a legtöbb felhasználó figyelmét, és segít nekik abban, hogy megvásárlási döntést hozzanak.

  • Leírás

Egy másik terület, ahol növelheti az Amazon termékek népszerűségét. Ez az utolsó esélyed, hogy egy keresőt fordítson a fizető ügyfeledbe. Az Amazon felhasználók gyakran figyelmen kívül hagyják a termékleírásokat, mivel részletes információkat nyújtanak a megvásárolni kívánt termékről. Ezért kell győződnie arról, hogy a termékleírás érdekes olvasni, leíró és hasznos. Itt használhatja az alapvető HTML jelölést, hogy kiemelje a konkrét szavakat vagy kifejezéseket, és hogy magyarázata könnyebb legyen. Az Amazon legfeljebb 2 000 karaktert ad a termékleírásban. Célszerű az összes karakter használatát meggyőzni arról, hogy a felhasználó megvásárolja a terméket.

Az ügyfelek véleménye nagy hatással van az Ön oldalára, és az egyik legfontosabb marketing szempontja. Kedvezően befolyásolják a termékelhelyezési elhelyezést a termék mellett a keresési eredmények között és a termék részletes oldalának tetején megjelenő átlagos csillagszűrésen keresztül. Ha átlagos csillagkategóriája több mint 4, akkor minden esélyed arra, hogy az egyik legnépszerűbb Amazon termékévé váljon.

A legnépszerűbb értékelés az Amazon oldal bal oldalán található, és bemutatja azt a területet, ahol a leginkább hasznosnak ítélt "igen" termékre vonatkozó vélemények olvashatók. Nem tudod megmondani az Amazon-t, hogy melyik vélemény jelenik meg ebben a részben, és amelyek nem. Azonban a több 4 és 5 csillagos értékelés jelenik meg ebben a szakaszban, annál magasabb lesz a konverziós arány és az értékesítés.

A végső hely, ahol a visszajelzések hatással lehetnek a listára, a "legfrissebb vevői értékelés" szakasz. Ez a rész a legfrissebb véleményeket tartalmazza, és semmilyen módon nem érinti a szavazatokat. Ha az összes korábbi vevői értékelés jó, akkor az Amazon keresések valószínűleg elfogadják a márkát megbízhatónak és ügyfelei számára.

Ezért maximalizálni az esélyeit a sikeres kiskereskedelem az Amazon, figyelmet kell fordítanunk a véleményeire, és meg kell próbálnunk segítséget nyújtani ügyfeleinek.

December 14, 2017