Back to Question Center
0

Hogyan használhatja megfelelően az Amazon marketing eszközeit?

1 answers:

Ez a rövid beosztás az Amazon marketing eszközre vonatkozik, nevezetesen az AMS. Nagyon fontos, hogy megvitassák ezt a témát a "versenytárs intimitás" miatt a legtöbb online kereskedő arca Amazonon a mi napjainkban.

Az Amazon Marketing Services (AMS) számos előnyöket kínál az online szolgáltatók számára, és lehetőséget nyújt számukra, hogy kiemelkedjenek versenytársaikból, és magasan rangsorolják termékeiket az Amazon keresési eredményoldalán.

Minden tapasztalt Amazon marketingszakértő tudta, hogy nem minden egyes kattintás a vásárlást jelenti. Éppen ezért fontos megérteni, hogyan használhatod az Amazon marketing eszközt, hogy jelentős hasznot húzzon rajta.

Miért kell az Amazon marketingeszközöket használni?

Amint már említettem, az Amazon egy nagyon versenyképes piactér, ahol a niche versenytársainak egysége egyetlen kattintásnyira van, és mindannyian ugyanazokat az előnyöket nyújtja, és ugyanazok a gyenge pontok - toshiba trade-in. Más szóval a nyakát és a nyakát a piaci szegmensével versenyezed, és ugyanolyan esélyei vannak arra, hogy megnyerjük az Amazon aukciós dobozát. Az Ön potenciális ügyfelei rákattanthatnak a versenytárs oldalára, és egy pillanatra elveszítik az eladást. Ezért van akár 10 másodperc is ahhoz, hogy meggyőzze a keresőt, hogy pontosan válassza ki a terméket.

Az Amazon Marketing Service segít Önnek több potenciális ügyfelet vonzani és növelni a márka láthatóságát az Amazon-on. Ezenkívül lehetővé teszi a hirdetések célzását a felhasználók számára a szándékvásárlás különböző szakaszaiban. Ez biztosítja Önnek azt a képességét, hogy a márkát a piacon lévő vásárlók előtt elnyerheti az Amazon-on.

A fő hirdetések a márkaépítésben játszanak szerepet, a szponzorált termékek olyan felhasználókat célozzanak meg, akik egy adott termék iránt érdeklődnek. Az ilyen termékmegjelenítő hirdetések segítenek a potenciális ügyfeleknek a saját Amazon vásárlási környezetében tartani.

Az Amazon Marketing Services három fő Amazon hirdetési formátumra fejlődött:

 • Amazon Szponzorált termékek Hirdetések
 • Amazon Headline keresési hirdetések

Mindezen hirdetési formátumok helyük az Amazon konverziós tölcsére. A nyertes marketingstratégia mindhárom funkciót, valamint az egyes kampányok különböző célzási típusait igényli.

Headline keresési hirdetések

A headline keresési hirdetések az értékesítési csatorna tetején alapulnak a felhasználók a keresési eredményoldalon figyelik, és közvetlenül befolyásolják a keresők vásárlási döntéseit, és a legmegfelelőbbek a márkázott és az általános kategóriák szerinti kereséseknél.A főbb keresési hirdetések általában egyéni szöveges címsort és több kapcsolódó terméket tartalmaznak, célzott keresési kifejezéseket tartalmaznak, és az általános lekérdezésekhez legjobban szolgálnak. lehetőséget ad a célzott közönségnek a keresés kezdetén való interakcióra.

A főbb keresési hirdetés alapvető előnyeinek megkülönböztetése érdemes: a kattintások irányítása nem más, mint egy termékadatlapon

Szponzorált termék-hirdetések

A szponzorált termékinformációk kétféleképpen oszlanak meg. - automatikus és kézi, az első pedig con sátor hajtott, míg a második kulcsszó-vezérelt. Ezeket a hirdetéseket az Amazon keresési eredményoldalának TOP vagy alján helyezik el, amikor asztali számítógépet és termékinformációs oldalt használ mobileszköz használatakor. A szponzorált termékhirdetések a középső csatornás hirdetéseknek tekinthetők, mivel azok a potenciális ügyfelek előtt jelennek meg, amikor különböző vásárlási opciókat hasonlítanak össze.

Ezek a hirdetések nem csak az eladók, hanem az összes harmadik fél eladók az Amazon. Gyorsan létrehozhatja őket, és ugyanez gyorsan megkapja a jóváhagyást.

Ez a hirdetési kampány hasonló a Google vásárlásához, mint ahogy a hirdetések egy adott termékhez. Ezen túlmenően az Amazon figyelembe veszi a termék relevanciáját a felhasználó lekérdezéséhez, az árpolitikához, az értékelésekhez és az értékesítési előzményekhez.

A legjobb az, hogy választhat az automatikus és a kézi célzás típusai között..Ha hirdetését automatikusan futtatja, az Amazon a rendelkezésre álló információkat használja a hirdetéseknek a legrelevánsabb keresési kifejezésekkel való megfelelés érdekében. Olyan esetben, amikor kézzel futtatta hirdetését, feltölthet egy olyan keresési kifejezések listáját, amelyek segítségével termékinformációit célozhatja meg. A manuális kampányok magasabb kattintásonkénti költséggel rendelkeznek, de jobb célzási lehetőségeket kínálnak, míg az automatikus kampányok könnyedén létrehozhatók és megjelenhetnek szélesebb keresőkön.

Nem szavazhatok kézi vagy automatikus termék hirdetésekre. Mindkettő előnyös az Ön vállalkozása számára, ezért határozottan javaslom, hogy használják őket egy komplexumban.

Az Amazon Szponzorált termékek elsődleges követelményei között megkülönböztethetünk az alábbiakat:

 • Egy aktív Amazon kereskedelmi eladó számla;
 • Az Egyesült Államok területén található összes címre történő kézbesítés;
 • Termékei listáját többféle kategórián kell alapul venni;
 • Az Önnek csak új és eredeti termékeket kell kiskereskednie;
 • A hirdetést csak a vételi dobozhoz rendelkezésre álló hirdetés alapján hozhatja létre. Ellenkező esetben hirdetése nem jelenik meg a potenciális ügyfelei számára az Amazon-on.
 • A következő országokban - az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és Kínában - kiskereskednie kell a termékeit. Termék-megjelenítési hirdetések

  A termékmegjelenítő hirdetések az értékesítési csatorna alján találhatók, és csak a termék részletes oldalain láthatók. Ez az utolsó alkalom arra, hogy potenciális vásárlóit vigyék vásárlásra.

  Ez a fajta hirdetés célozhatja az ügyfél által megvásárolni kívánt terméktípust vagy a jelenlegi vagy korábbi preferenciáit. A termékcélzás lehetőséget ad arra, hogy meghatározza, melyik termékoldalakat kívánja elhelyezni a hirdetése. Például megjelenítheti termékeit a piaci résszel rendelkező versenytárs oldalain, az Amazon kereséseket ingyenes termékekkel ésszerű áron kínálhatja. Azonban érdemes azt mondani, hogy a termékcélzás mélyen korlátozott, mivel ki kell választania azokat a dolgokat, amelyekhez hirdetéseit meg szeretné jeleníteni.

  Érdeklődési körében a földrajzi célzás több földet fed le, de valamivel kisebb relevanciával. Az ilyen típusú hirdetések felhasználásával megjelenítheti termékeit azoknak a felhasználóknak, akik megtekintik az adott termékkategóriát vagy a kapcsolódó termékeket ugyanazon kategóriában.

December 14, 2017