Back to Question Center
0

Semalt elmagyarázza, milyen készségeket kell elsajátítania a Web Scraping-nek

1 answers:

Ha adatokat keres az online üzleti tevékenységhez, akkor nem lehet adatokat gyűjteni egyszerűen a Google keresésekor. Néha pár webrobotot és adathalászót kell használnunk ahhoz, hogy projektjeinket elkészítsük, és néha alapvető készségeket kell fejlesztenünk. Igaz, hogy a keresőmotorok segítenek abban, hogy megtalálja, amit keresett, de a következő képességek fejlesztéséhez kell a siker érdekében.

1 - fashion caps australia. Képes olvasni a robots.txt fájlt

Meg kell tudnia olvasni és szerkeszteni a robots.txt fájlokat. Ez a fájl arra korlátozza a bejárókat, hogy túl gyakran találják meg webhelyét. Ezzel egyidejűleg segít megőrizni a lekicsinyelt adatok minőségét, és javítja a webhelyének az emberi látogatók sebességét. Ezért kell megtanulod a robots.txt fájl szerkesztését. Ha megfelelően szerkesztette ezt a fájlt, akkor képes lesz megszabadulni a rossz robotoktól, amelyek nem felelnek meg a keresőmotorok szabályainak és szabályainak. Ezenkívül egyszerre különböző weboldalakat is megcélozhat, és kényelmesen lekaphatja vagy kivághatja a kívánt adatokat.

2..Az adatinfrastruktúra felállítása

Nagyon fontos az adatinfrastruktúra létrehozása, mivel a teljes weboldalról elérhetővé teszi a minőségi adatokat. Például tanulnia kell az SQL-t, a PHP-t és más hasonló nyelveket, mivel segítenek az adatok infrastruktúrájának jobb megőrzésében. Az SQL-hozzáférés biztosítása és az adatinfrastruktúra beállítása lehetővé teszi, hogy önkiszolgáló elemzővé váljunk, és néhány perc alatt pontosabb és jól lekapartott adatokat kapjunk.

3. A HTML, a CSS és a JavaScript alapvető ötletei

Fontos, hogy megtanuljon HTML-, JavaScript- és CSS-t, ha a teljes weboldalat a minőség romlása nélkül szeretné megragadni. Ha kíváncsi vagy, hogy a programozók hogyan működnek, és nem tettek semmit a webes tartalmak megragadására, ideje tanulni néhány programozási nyelvet és fejleszteni néhány készséget. Olyan embernek, aki korábban nem kódolt, a HTML, a JavaScript és a CSS fogalma viszonylag új. Előfordulhat, hogy újra és újra felkapja az adatokat, amíg a minőségi eredményeket nem kapja meg. Ez egy bonyolult folyamat, de ha egyszer megismered ezeket a dolgokat, képes leszedni annyi weboldalt, amennyit csak akarsz, anélkül, hogy szükség lenne adatrögzítő eszközre . A HTML és a CSS nem technikai programozási nyelvek, így könnyű tanulni, és pár nap múlva megragadhatja őket.

4. A botok írása és mérete

Meg kell tudnod különböztetni a jó botokat és a rossz robotokat. A jó botok segítenek feltérképezni webhelyét a keresőmotorok eredményei között, így jól strukturált és jó minőségű adatokkal rendelkeznek. Másrészről, a rossz botok károsak a webhelyére, és soha nem kapnak jól lekapart adatokat. Nem csak meg kell különböztetni mind a jó botokat, mind a rossz robotokat, de a botokat meg kell írni és méretezni. Ne feledje, hogy a botok a következő lépés a számítógépes és emberi interakció kialakulásában. Ez azt jelenti, hogy annál többet tudsz a botokról, és rendszeresen írsz, annál magasabbak lesznek az esélyei a minőségi adatok leküzdésére és az üzleti előnyök kihasználására.

December 14, 2017