Back to Question Center
0

A Semalt Expert kifejlesztette az Online Data Extractor 10 fantasztikus tulajdonságait

1 answers:

Az online adatelszívó olyan alkalmazás, amelyet a hasznos adatok kivágására vagy darabolására terveztek

különböző weboldalakról. Ez egyszerű és könnyen használható, és lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmesen birtokolja az adatokat. Ezenkívül ez az adatelnyelő szoftver lehetővé teszi az információk mentését és exportálását különböző formátumokban - registrar dominio alojamiento. Néhány megkülönböztető jellemzője az alábbiakban olvasható.

1. Ideális a marketing szakemberek számára:

Az online adatnyújtó különböző erőteljes időt takarít meg, és segít vezetni és automatizálni a vezető generációs folyamatot. Kivonja az üzleti vezetőket, lehetővé téve számunkra a termékek piacra vitelét, a potenciális ügyfelek megcélzását és több pénzt az interneten.

2. Nagy a vállalkozások számára:

Ez a szoftver egyedülálló lehetőségekkel rendelkezik, amelyek ideálisak a vállalkozások, a vállalatok és a multinacionális ügynökségek számára. Összpontosítja az ajánlatadatokat az egyszerű és gyors döntéshozatali eljárás összefoglalására. Az online adatelszívó használatával sok időt, erőfeszítést és pénzt takaríthat meg, miközben nemzetközileg reklámozza a márkát.

3. Az online kutatás könnyűvé válik:

Az Online Data Extractor lehetővé teszi számunkra különböző üzleti kategóriák adatbázisának elérését, így az online kutatás könnyebbé válik, mint korábban. Jelenleg több mint 400 üzleti kategóriája van, és segít kivonatolni az adatgyűjtést, az online kutatásokat és a termékmarketingeket.

4. Segít a kulcsszavak kutatásában:

Pontos és erőteljes kulcsszó-kutatási lehetőségével figyelheti a helyi keresési kulcsszavakat..azt is megtudhatja, mely kulcsszavakat keresik legjobban és hogyan rangsorolja megfelelően webhelyét, javítva a keresőmotorok rangsorolását.

5. B2B és B2C üzleti vezetékek:

Az online adatnyilvántartók több mint 20 adatforrást gyűjtenek össze és figyelnek a B2B és B2C üzleti vezetők számára, valós idejű adatintelligencia algoritmusainak köszönhetően lehetséges. Ez nemcsak üzleti vezetőket generál, hanem a kinyert adatokat a kiszolgálón tárolja, vagy letöltheti a merevlemezre.

6. Konkurens elemzés:

A szoftver versenyelőnyei vagy hibridgenerátor eszköze lehetővé teszi számunkra, hogy üzleti célokra hozzáférhessünk a stratégiai intelligencia adatokhoz. Segít webhelyeink megjelenítésében a helyi keresőmotorokban, és rendszeresen készít előjegyzéseket. Ezenkívül előnyt jelent a kivont adatoknak, és felhasználhatóságát teszi lehetővé a vállalkozások számára.

7. Üzleti nyilvántartások auditálása:

Az online adatgyűjtő segít a fizetési módokról, domainnevekről gyűjteni, Ezenkívül e-mail címeket is gyűjt, hogy Ön könnyen forgalmazhassa termékeit, és később felhasználhatja az adatokat.

8. Többféle típusú adat kibontása:

Az online adatnyújtó segítségével különböző típusú adatokat gyűjthessünk össze és minőségüket megőrizhetjük. Támogatja a több üzleti kategóriába tartozó kereséseket, segíti a márkákat, vállalkozásokat és ügynökségeket, hogy a különböző weboldalakról hasznos adatokat gyűjtsön igényeiknek és elvárásaiknak megfelelően.

9. Nagyszerű a digitális marketingesek számára:

Ez az eszköz ömlesztett e-mail marketing lehetőségeket kínál, és segít a márkának a siker csúcspontjaiba hozni. Így nagyszerű a digitális piacok számára, és az SMS és e-mail marketing lehetőségeivel működik.

10. Támogatja a különböző kimeneti formátumokat:

Ez az alkalmazás számos kimeneti formátumot támogat, beleértve a szöveges fájlokat, a CSV fájlokat, a HTML-t és az Excel-t. Ez azt jelenti, hogy a kivont adatok bármilyen formátumban menthetők el és exportálhatók az üzleti igények és elvárások szerint.

December 14, 2017