Back to Question Center
0

Az adatrögzítés könnyűvé vált a Semalt által

1 answers:

A webes kaparás az üzleti és marketingtervezés lényeges digitális folyamatává vált. Napjainkban az iparágak csak perceken belül gyűjtenek adatokat, és megpróbálják megtalálni a leghatékonyabb módokat a célok eléréséhez. A Chrome webes lehúzó kiterjesztése kiváló megoldás, és csodálatos eszközöket és eredményeket kínál a felhasználóknak - umzug liste. A felhasználóknak nem kell speciális számítógépes programozói készséggel rendelkezniük ahhoz, hogy használhassák ezt a szoftvert.

A Web Scraper egy kizárólag a internetes adatrögzítéshez készült Сhrome böngésző bõvítése . Beállíthat egy tervet (sitemap), hogyan navigálhat egy weboldalon és megadhatja a kivonandó adatokat. A lehúzó a telepítést követve halad át a honlapon, és kivonja a vonatkozó adatokat. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy exportált adatokat exportáljanak meghatározott formátumokba. Ezenkívül több lapot is lehúzhat. Ezért nagyon hatékony eszköz. Számos olyan dinamikus weboldalt tölthet le, amelyek Ajaxot és JavaScript-et használják. Ha egy adott webhelyről sok oldalt szeretnél lekaparni, a felhasználóknak meg kell érteniük a lapozási struktúrát. Például, ha új oldalra szeretnének váltani, akkor csak meg kell változtatniuk a számot az URL végén. Ugyanakkor létrehozhatnak egy webhelytérképet, hogy sok oldalt lehúzzanak.

Kaparóelemek

Ha a webes keresők ezt az eszközt használják, akkor webhelytérképeket hozhatnak létre annak érdekében, hogy képesek legyenek navigálni a webhelyen és az enyém relatív adataival. Különböző szelektorok használatával a webes lehúzó navigálhat a weboldalon, hogy bizonyos adatokat, például listákat, képeket, tartalmakat és táblázatokat kapjon. Pontosabban, minden alkalommal, amikor a lehúzó nyit egy oldalt egy weboldalról, a felhasználóknak össze kell gyűjteniük néhány elemet. Ehhez kattintson a webhelytérképre a "Scrape" elem kiválasztásával.Abban az esetben, ha meg kell állítaniuk a folyamatot, csak le kell zárnia ezt az ablakot, és megtarthatják a kitermelt adatokat. Ezután a lekicsinyelt adatok CSV formátumként exportálhatók.

Ez a adatrögzítő r nagyon egyszerű, hatékony és robusztus kivonó eszköz. Néhány előnye van, például az adatok kitermelése, amelyek képesek adatstruktúrák, például névjegyek, árak, termékek, e-mailek és több.

Szétfeszítés a több oldalról a finomítással

Az ajánlatok finomítása néhány nagyszerű technikát biztosít a felhasználók számára, hogy képesek legyenek a lehető legmegfelelőbb módon kezelni az elhagytatott adatokat. Ha több weboldalról szeretnénk kitölteni az információkat, akkor kétlépéses eljárást használunk:

Először a weblapok összes URL-jét kapjuk a kaparó kiterjesztéssel , akkor az e weboldalakon lévő információk kitöltése a Refine paranccsal történik. Ha az internetes oldalak, amelyekhez adatokat szeretnének gyűjteni, más hasonló oldalakra mutató linkeket biztosítanak, a webes keresők használhatják a lapozásokat a következő oldalra történő átjutáshoz. A felhasználók egyes stratégiákat is kombinálhatnak, hogy képesek legyenek paginálni és feltérképezni különböző webhelyekhez. Például létrehozhatnak egy listát az URL-ekről, amelyekről lehúznak, majd az eredményeket rendezik.

December 22, 2017