Back to Question Center
0

A Semalt Expert meghatározza a hasznos weboldal-karcolás eszközt

1 answers:

Website Az eXtractor célja, hogy letöltse az egész weboldalt offline használatra. Ez az egyik legkedvezőbb és leghatékonyabb eszköz. Csak be kell illesztenie az URL-t, ahová adatokat akar letölteni, és a Website eXtractor azonnal elvégzi a funkcióját, így pontos és kívánt eredményeket ad.

Website Az eXtractor nem csak a diákok, üzletemberek, marketing vezetők számára jó, hanem ideális újságíróknak, kutatóknak és tőkeelemzőknek is - tavolo per bambini usato. Vannak esetek, amikor offline kapcsolatban kell lennie egy weboldalhoz, vagy meg szeretné menteni a fontos fájlokat, de a tárhely nem biztosítja ezt a lehetőséget. A Website eXtractor segítségével egyszerűen mentheti a fájlokat, mivel az egész tartalom azonnal letöltésre kerül a merevlemezére. A kutatók letölthetik a kutatási anyagokat, e-könyveket és más adatokat az internetről. Hasonlóképpen a digitális marketingesek és az újságírók is képesek letölteni az adatokat, hogy növeljék vállalkozásukat.

A webes tartalmak könnyű elérése:

A weboldal eXtractor segítségével könnyedén elérheti az internetes tartalmat,. Egyes webhelyek és blogok örökre nem maradnak online; ha hozzáférést szeretnénk elérni, akkor lehet, hogy a fájlok mentése vagy a Website eXtractor használata szükséges. A fájlok biztonsági mentése sok időt és energiát igényelhet. Ezzel szemben a Website eXtractor megkönnyíti a munkáját, és lehetővé teszi az egész webhely offline elérését. Ez azt jelenti, hogy bármikor, bárhol elérheti az adott webhely tartalmát.

A Website eXtractor egyik fő jellemzője, hogy kompatibilis szinte minden eszközzel, például okostelefonokkal, számítógépes eszközökkel és tablettákkal. Valójában ez az eszköz lehetővé teszi, hogy mentse a webhelyet a mobiltelefonjára, hogy offline megtekinthető legyen. A Website eXtractor által különbözik más hasonló alkalmazásoktól, hogy az egész weboldalt az eszközére menti. Ez azt jelenti, hogy bármi gond nélkül letölthet szövegeket, képeket, audio- és videofájlokat.

Az eXtractor weboldalával nem csak az egész webhelyet töltheti le, hanem a tartalmát is eltávolíthatja egy cserélhető eszközre, például a hajlékonylemezre és a CD-ROM-ra. Ez az eszköz legfeljebb 100 fájlt képes letölteni a számítógépes rendszerére néhány perc alatt. Megindítja az oldalak mentését az eszközön, és az egész folyamat pár másodpercet vesz igénybe.

A HTML linkek módosítása:

A weboldal eXtractor segítségével a HTML-hivatkozásokat a kívánatos nevek felé fordíthatja, és növelheti vállalkozását. Szerkesztheti a HTML-hivatkozást is, vagy más változtatásokat hajthat végre ezzel az átfogó szolgáltatással. Ha letöltötte a webhelyet, akkor vagy helyileg tárolódik a merevlemezen vagy a mobil memórián. Ön is elmentheti részeit az eXtractor adatbázisában az Ön igényeinek megfelelően. A mentett oldalakat villámgyorsan átmásolhatjuk.

Website Az eXtractor felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, és kompatibilis szinte minden operációs rendszerrel és webböngészővel. Ez az eszköz mind ingyenes, mind fizetős változatban érhető el, és csúcsminőségű és minőségi eredményeket biztosít.

December 22, 2017