Back to Question Center
0

Semalt javasolja a Web Scraping Service-t

1 answers:

A szalaghúzók célja, hogy különböző honlapokból és megkönnyíti a feltérképezési folyamatot. Ezek Python, Java, Ruby, C ++ és egyéb programozási nyelvekből készülnek, és ezeket adatnyújtóknak vagy webes betakarítóknak is nevezik. Itt megosztottuk a legjobb internetes kaparás szoftverek átfogó listáját az interneten - reinigung baar.

Scrapebox:

A Scrapebox nem csak webes lehúzó, hanem egy átfogó SEO eszköz. Alkalmas SEO cégeknek, szabadúszóknak és webmestereknek; néhány sajátossága a keresőmotor csúszó, a kulcsszó betakarítás, a proxy betakarítás, a megjegyzés közzététele és a link ellenőrzése. Plusz ez az eszköz ellenőrzi az oldal rangját, létrehoz RSS-hírcsatornákat, levonja az e-mail címeket, regisztrálatlan domaineket keres, és több tucat feladatot végez. A Scrapebox személyi és professzionális használatra is alkalmas.

Behozatal. io:

Ez a webszalagfúvó szoftver már jó ideje körül van. import. A io weboldalakat megfelelő API-kká alakíthatja, néhány kattintással. Ez megkönnyíti Önnek, hogy információkat húzzon az internetről. Rengeteg funkcióval rendelkezik, és egyszerre kezelheti a komplex és egyszerű webhelyeket.

iMacros:

Az iMacros az egyik legjobb adatelszívó az interneten. Lehetővé teszi, hogy összegyűjtse és az adatokat az Ön igényeihez igazítsa. Ez az eszköz teszteli és letölti a szöveget, képeket és videókat. Az iMacros segítségével importálhatja vagy exportálhatja az információkat XML és CSV fájlokra. Alkalmas üzletembereknek és vállalkozásoknak, és egyszerre több feladatot is ellát.

Scrapy:

A Scrapy az egyik legismertebb internetes kaparás szolgáltatás. Ez egy magas szintű webrobot, amely különböző webhelyek és blogok információinak felépítésére és megszervezésére szolgál. Néhány leghíresebb funkciója az adatfeldolgozás, az információbányászat és a történelmi archívumok. Lehetővé teszi, hogy kihasználja jól definiált API-ját, és könnyebbé teszi a munkáját.

Mozenda:

Mozenda alkalmas kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Ez egy erőteljes internetes lehúzó és kényelmesen rögzíti a különböző weboldalak tartalmát. A Mozendával hatékonyan összegyűjtheti és rendszerezheti az információkat. Felhőalapú architektúrája gyors telepítést és skálázhatóságot tesz lehetővé. Nem igényel karbantartást, és több feladatot képes elvégezni egy órán belül.

PromptCloud:

A PromptCloud az egyedi webes kaparás és feltérképezés funkcióiról ismert. Ez lehetővé teszi, hogy több forrásból több, 130 nyelven többféle adat feltérképezze és rántsa fel. Az adatok menthetők vagy tölthetők le a merevlemezen az offline használatra. Megcélozhatja a felülvizsgálati webhelyeket, fórumokat, közösségi médiaközpontokat és hírportálokat az eszközzel. A PromptCloud hatalmas robotként működik és rendszeresen indexeli weboldalait a jobb keresőmotorok rangsorolása érdekében.

ParseHub:

A ParseHub licencet a Debuggex, Inc. Ez az egyik legjobb, erőteljes és híres internetes kaparás szolgáltatás. Ez a Chrome-bővítmény arra szolgál, hogy a dinamikus webhelyeket olvasható és méretezhető információvá alakítsa. A programozók és a fejlesztők számára ez az eszköz teljes mértékben ellenőrzi az adatszerkezetet.

WinAutomation:

A WinAutomation licencet a Softomotive Ltd. Ez egy átfogó automatizációs eszköz, amely lehetővé teszi az ismétlődő feladatok automatizálását. Az adatgyűjtést és a webes feltérképezést megkönnyíti, és pontos eredményeket nyújt. Ez az eszköz viszonylag új és rengeteg funkcióval rendelkezik: az Excel-fájlban vagy a Google Drive-ban tárolt adatokat az egyszerűség kedvéért mentheti. Az adatokat XML, RSS és JSON formátumokra is exportálhatja.

December 22, 2017