Back to Question Center
0

A Semalt Expert definiálja az opciókat a HTML Scraping-hez

1 answers:

Az interneten több információ áll rendelkezésre, mint bármely emberi lény képes felvenni egy életen át. A weboldalak HTML-vel vannak megírva, és minden weboldal külön kódokkal van felépítve. A különböző dinamikus webhelyek nem adnak adatokat a CSV és a JSON formátumokban, és keménynek számítanak az adatok helyes kitöltéséhez. Ha HTML-dokumentumokból kíván adatokat kihúzni, a következő technikák a legalkalmasabbak - agritech world.

LXML:

Az LXML egy kiterjedt könyvtár, amelyet a HTML és XML dokumentumok gyorsan értelmeznek. Számos címkét, HTML dokumentumot kezel, és percek alatt megkapja a kívánt eredményeket. Csak kérvényeket kell küldeni a már beépített urllib2 moduljának, amely legjobban olvashatósága és pontos eredményei alapján ismert.

Gyönyörű leves:

A gyönyörű leves egy Python könyvtár, amelyet gyors átállási projektekhez terveztek, például adatragasztást és tartalom bányászatot. Automatikusan átalakítja a beérkező dokumentumokat Unicode-ra és a kimenő dokumentumokat UTF-re. Nincs szükség semmilyen programozási készségre, de a HTML kódok alapvető ismeretei időt és energiát takarítanak meg. A gyönyörű leves elemzi a dokumentumokat, és a felhasználók számára egy fa áthaladási anyagot tartalmaz. A rosszul megtervezett webhelyen lezárt értékes adatokat ezzel az opcióval lefaraghatjuk. A Gyönyörű leves csak néhány perc alatt nagyszámú kaparó feladatot végez, és adatokat kap HTML dokumentumokból. A MIT engedélyezi, és mind a Python 2, mind a Python 3-at használja.

Scrapy:

A Scrapy egy híres nyílt forráskódú keret a különböző weboldalakhoz szükséges adatok lekapálásához. Legjobb ismert a beépített mechanizmussal és átfogó funkciókkal. A Scrapy segítségével egyszerűen kiválaszthatja az adatokat a nagyszámú webhelyről, és nem igényel különleges kódolási készségeket. A Google Drive, a JSON és a CSV formátumokat kényelmesen importálja, és sok időt takarít meg. A Scrapy jó alternatíva az importáláshoz. io és Kimono Labs.

PHP Simple HTML DOM Parser:

A PHP Simple HTML DOM Parser egy kiváló segédprogram a programozók és a fejlesztők számára. Mind a JavaScript, mind a Gyönyörű leves funkcióit egyesíti, és egyidejűleg képes nagyszámú webragasztó projektet kezelni. Ezzel a technikával lehúzhatja az adatokat a HTML dokumentumokból.

Webes betakarítás:

A webes betakarítás nyílt forráskódú webes kaparás szolgáltatás, amelyet Java-ban írt le. Gyűjti, rendezi és rendezi a kívánt weboldalak adatait. A webes betakarítás kihasználja az XML-manipulációhoz alkalmazott szokásos technikákat és technológiákat, például a rendszeres kifejezéseket, az XSLT-t és az XQuery-t. A HTML és az XML alapú weboldalakra összpontosít, és azokról a minőségromlás nélkül megsérti az adatokat. A webes betakarítás nagyszámú weboldalt képes feldolgozni egy óra alatt, és kiegészül az egyéni Java-könyvtárakkal. Ez a szolgáltatás széles körben híres a jól ismert tulajdonságairól és nagyszerű kitermelési képességeiről.

Jericho HTML Parser:

Jericho HTML Parser a Java könyvtár, amely lehetővé teszi számunkra,. Ez egy átfogó lehetőség, amelyet először 2014-ben indított az Eclipse Public. A Jericho HTML elemzőt kereskedelmi és nem kereskedelmi célokra használhatja.

png
December 22, 2017