Back to Question Center
0

Hogyan végezhetünk alapos kulcsszavakat az Amazon kutatásban?

1 answers:

A kulcsszókutatás az Amazon optimalizálási kampányának szerves részét képezi, amelyet a termék kezdeti szakaszában kell elvégezni az Amazon-on. Ez a folyamat magában foglalja az összes releváns és nagy mennyiségű keresési kifejezést, amely növelheti az értékesítést. Fontos, hogy kiválasszon minden olyan megfelelő szópárt, amelyet a potenciális ügyfelek használhatnak a termékek vagy a kapcsolódó termékek megtalálásához - restrio de dominio. Ez a siker kulcsa, mivel a termék relevanciáját a felhasználó keresési lekérdezéséhez a keresési kifejezések relevanciája határozza meg.Ha legalább egy célzott keresési kifejezést figyelmen kívül hagy, akkor az egyik felhasználó lekérdezésének keresési eredményeiben megjelenő esélyei alacsonyabbak lesznek. Annak érdekében, hogy elkerülje az értékesítés hiányát, meg kell vizsgálnia az Amazon keresési tendenciáit, és össze kell állítania a legrelevánsabb keresési kifejezések listáját. Ebben a cikkben megvitatjuk, miként lehet egy Amazon-kulcsszerként végzett profilt készíteni. Mindezek a tippek a személyes tapasztalatainkon alapulnak. Tehát praktikusnak és hatékonynak nevezhetjük őket.

Tippek és eszközök, amelyek segítenek a minőségi Amazon kutatás elvégzésében

 • Személyes tapasztalat

az Amazon legrelevánsabb keresési kifejezése az ügyfelei cipőjébe kerül. Ezért indítsa el kutatási kampányát, és gondoljon arra, hogy milyen szavakat használ a lehetséges ügyfelek a dolgok megtalálására. Figyelembe kell vennie azokat a tényezőket, mint például amikor megvásárolná a termékeit, milyen kérdéseket tennének fel, és milyen termékeket vásárolhatnak meg a termék helyett.

Gyűjts össze minden olyan keresési kifejezéseket, amelyek el fognak érni, és ellenőrizni őket a közösségi hálózatokon keresztül, hogy lássák, mit beszélnek az ember a termékkel kapcsolatban. Segítséget nyújt Önnek a szükséges módosítások elvégzéséhez és kiegészítéséhez. Itt megtalálhatja a közösségben általánosan használt szinonimákat, rövidítéseket és rövidítéseket.

 • Amazon automatikus kiegészítés

Ez egyszerűen működik. Csak meg kell érintenie néhány betűt a keresőmezőben, és a termékek automatikusan javaslatokként jelennek meg. Ez az automatikus kiegészítési funkció nem nyújt maximálisan pontos adatokat, mert a legtöbb keresési kifejezést jeleníti meg. Mindazonáltal biztos lehet benne, hogy megjelenik a legmegfelelőbb keresési kifejezések, amelyek beépíthetők a terméklistájába.

Ehhez az automatikus kiegészítés funkcióhoz pontos és türelmesnek kell lennie. A termék nevét kövesse az ábécé betűivel, és jegyezze fel, mi érkezik meg. Meg kell találnia a legrelevánsabb és legerősebb keresési kifejezéseket, amelyek leginkább megfelelnek a kiskereskedelmi tárgyaknak. Ezenkívül a javasolt kategóriák segíthetnek abban, hogy más csoportokat találjanak, amelyekben felsorolják termékeit.

 • Amazon ajánlott

Az Amazon rangsor irányelvei szerint a termékeit csak azok a keresési kifejezések láthatják,. Ez azt jelenti, hogy nem csak a nagy mennyiségű keresési kifejezéseket kell tartalmaznia a listán, hanem a kapcsolódó hosszútávú kulcsszavakat is, amelyek maximalizálják az esélyeit arra, hogy megcélozzák potenciális ügyfeleit. Azonban csak akkor kell megtennie, ha van egy kis hely a kulcsszavakhoz. Elsődleges stratégiája a termék leírását tartalmazó keresési kifejezések fedezésére szolgál.

 • Versenyképes termékek

Ha a legmegfelelőbb keresési kifejezéseket nem szeretné túl sok időt és erőfeszítést igénybe venni, egyszerűen összehasonlító elemzés. Ez a kulcsszó inspirációs forrás nem becsülhető le. Keresse ezeket a szavakat a versenytárs termékcímkéiben, felsorolásaiban és leírásaiban. Itt találsz értékes kulcsszavakat, amelyekre nem gondolsz. Győződjön meg róla, hogy a termék használata szerepel a címben (f. e. zsíros bőrre; száraz bőrre; nők számára stb. )

 • Tezaurusz

Mindig azt mondom, hogy ennek a szinonizálónak a hatalma nem értékelhető valós érdemes. Ez az eszköz hasznos lehet nem csak a nyelvészek számára, hanem az Amazon kereskedőknek is. Különösen hasznos olyan termékek esetében, amelyek több mint egy névvel rendelkezhetnek, vagy a különböző kontextusokban használhatók. A tezaurusz a szövegformák és szinonimák sokféleségét biztosítja.

Ezt a kulcsszótárkutatási eszközt használva tartsa szem előtt a következőket:

 1. többes számú és egyszemélyes szóalakot használ;
 2. keresse meg azokat a szavakat, amelyek leírják a kiskereskedelmi tárgyat;
 3. ne felejtsd el a gyakori elírásokat;
 4. ne próbálják megkeresni a márkanevek szinonimáit. Kulcsszavak kutatási eszközök
 5. Az összes korábban említett kulcsszó kutatási technikák hatékonyak lehetnek, ha csak egy termékcsalád és sok Szabadidő. Ugyanakkor ugyanazokat az eredményeket kaphatják, mint a kulcsszavak kutatási eszközei. Ha a válaszában sok termék található, és szeretné növelni értékesítéseit, a professzionális Amazon keresőszoftver rendkívül hatékony lesz az Ön vállalkozásának.

  A Google a világ legnagyobb keresője, míg az Amazon legnagyobb a termékek kutatásához. Ez azt jelenti, hogy a Google legtöbb keresési adatai hasonlítanak az Amazon-ra. Ennek az eszköznek a használatával kaphat egy ötletet, hogy potenciális ügyfelei keresnek, és keresési kifejezéseket találnak a Amazon kattintásonkénti kampány céljára. Ez az eszköz szabadon használható, és az Ön számára a legpontosabb adatokat az interneten. A GKP használatával ellenőrizheti a célzott keresési kifejezések keresési mennyiségét, valamint elemezheti a versenytársak rangsorolási pozícióit. Mindazonáltal készen kell állnia arra, hogy a GKP adatok némileg eltérőek lehetnek az Amazon számára, ezért be kell állítania.

  Tehát a Google Kulcsszótervező a trükk, de kihívást jelenthet. Ezenkívül AdWords-fiókot is igényel.

  • SEMRush

  A SEMRush egy professzionális kulcsszó kutatási eszköz, keresési kifejezések sok elemzésen és kutatókon alapulnak. Ezzel az eszközzel kémkedhet a versenytársakkal és megnézheti, hogy a keresési kifejezések hogyan hozzák meg a legtöbb forgalmat. A legjobb része az, hogy meg tudja mutatni a kulcsszavai pozíciókat.

December 22, 2017