Back to Question Center
0

Hogyan végezhetünk alapos kulcsszavakat az Amazon kutatásban?

1 answers:

A kulcsszókutatás az Amazon optimalizálási kampányának szerves részét képezi, amelyet a termék kezdeti szakaszában kell elvégezni az Amazon-on. Ez a folyamat magában foglalja az összes releváns és nagy mennyiségű keresési kifejezést, amely növelheti az értékesítést. Fontos, hogy kiválasszon minden olyan megfelelő szópárt, amelyet a potenciális ügyfelek használhatnak a termékek vagy a kapcsolódó termékek megtalálásához. Ez a siker kulcsa, mivel a termék relevanciáját a felhasználó keresési lekérdezéséhez a keresési kifejezések relevanciája határozza meg.Ha legalább egy célzott keresési kifejezést figyelmen kívül hagy, akkor az egyik felhasználó lekérdezésének keresési eredményeiben megjelenő esélyei alacsonyabbak lesznek - широкий глиняный сосуд. Annak érdekében, hogy elkerülje az értékesítés hiányát, meg kell vizsgálnia az Amazon keresési tendenciáit, és össze kell állítania a legrelevánsabb keresési kifejezések listáját. Ebben a cikkben megvitatjuk, miként lehet egy Amazon-kulcsszerként végzett profilt készíteni. Mindezek a tippek a személyes tapasztalatainkon alapulnak. Tehát praktikusnak és hatékonynak nevezhetjük őket.

Tippek és eszközök, amelyek segítenek a minőségi Amazon kutatás elvégzésében

 • Személyes tapasztalat

az Amazon legrelevánsabb keresési kifejezése az ügyfelei cipőjébe kerül. Ezért indítsa el kutatási kampányát, és gondoljon arra, hogy milyen szavakat használ a lehetséges ügyfelek a dolgok megtalálására. Figyelembe kell vennie azokat a tényezőket, mint például amikor megvásárolná a termékeit, milyen kérdéseket tennének fel, és milyen termékeket vásárolhatnak meg a termék helyett.

Gyűjts össze minden olyan keresési kifejezéseket, amelyek el fognak érni, és ellenőrizni őket a közösségi hálózatokon keresztül, hogy lássák, mit beszélnek az ember a termékkel kapcsolatban. Segítséget nyújt Önnek a szükséges módosítások elvégzéséhez és kiegészítéséhez. Itt megtalálhatja a közösségben általánosan használt szinonimákat, rövidítéseket és rövidítéseket.

 • Amazon automatikus kiegészítés

Ez egyszerűen működik. Csak meg kell érintenie néhány betűt a keresőmezőben, és a termékek automatikusan javaslatokként jelennek meg. Ez az automatikus kiegészítési funkció nem nyújt maximálisan pontos adatokat, mert a legtöbb keresési kifejezést jeleníti meg. Mindazonáltal biztos lehet benne, hogy megjelenik a legmegfelelőbb keresési kifejezések, amelyek beépíthetők a terméklistájába.

Ehhez az automatikus kiegészítés funkcióhoz pontos és türelmesnek kell lennie. A termék nevét kövesse az ábécé betűivel, és jegyezze fel, mi érkezik meg. Meg kell találnia a legrelevánsabb és legerősebb keresési kifejezéseket, amelyek leginkább megfelelnek a kiskereskedelmi tárgyaknak. Ezenkívül a javasolt kategóriák segíthetnek abban, hogy más csoportokat találjanak, amelyekben felsorolják termékeit.

 • Amazon ajánlott

Az Amazon rangsor irányelvei szerint a termékeit csak azok a keresési kifejezések láthatják,. Ez azt jelenti, hogy nem csak a nagy mennyiségű keresési kifejezéseket kell tartalmaznia a listán, hanem a kapcsolódó hosszútávú kulcsszavakat is, amelyek maximalizálják az esélyeit arra, hogy megcélozzák potenciális ügyfeleit. Azonban csak akkor kell megtennie, ha van egy kis hely a kulcsszavakhoz. Elsődleges stratégiája a termék leírását tartalmazó keresési kifejezések fedezésére szolgál.

 • Versenyképes termékek

Ha a legmegfelelőbb keresési kifejezéseket nem szeretné túl sok időt és erőfeszítést igénybe venni, egyszerűen összehasonlító elemzés. Ez a kulcsszó inspirációs forrás nem becsülhető le. Keresse ezeket a szavakat a versenytárs termékcímkéiben, felsorolásaiban és leírásaiban. Itt találsz értékes kulcsszavakat, amelyekre nem gondolsz. Győződjön meg róla, hogy a termék használata szerepel a címben (f. e. zsíros bőrre; száraz bőrre; nők számára stb. )

 • Tezaurusz

Mindig azt mondom, hogy ennek a szinonizálónak a hatalma nem értékelhető valós érdemes. Ez az eszköz hasznos lehet nem csak a nyelvészek számára, hanem az Amazon kereskedőknek is. Különösen hasznos olyan termékek esetében, amelyek több mint egy névvel rendelkezhetnek, vagy a különböző kontextusokban használhatók. A tezaurusz a szövegformák és szinonimák sokféleségét biztosítja.

Ezt a kulcsszótárkutatási eszközt használva tartsa szem előtt a következőket:

 1. többes számú és egyszemélyes szóalakot használ;
 2. keresse meg azokat a szavakat, amelyek leírják a kiskereskedelmi tárgyat;
 3. ne felejtsd el a gyakori elírásokat;
 4. ne próbálják megkeresni a márkanevek szinonimáit. Kulcsszavak kutatási eszközök
 5. Az összes korábban említett kulcsszó kutatási technikák hatékonyak lehetnek, ha csak egy termékcsalád és sok Szabadidő. Ugyanakkor ugyanazokat az eredményeket kaphatják, mint a kulcsszavak kutatási eszközei. Ha a válaszában sok termék található, és szeretné növelni értékesítéseit, a professzionális Amazon keresőszoftver rendkívül hatékony lesz az Ön vállalkozásának.

  A Google a világ legnagyobb keresője, míg az Amazon legnagyobb a termékek kutatásához. Ez azt jelenti, hogy a Google legtöbb keresési adatai hasonlítanak az Amazon-ra. Ennek az eszköznek a használatával kaphat egy ötletet, hogy potenciális ügyfelei keresnek, és keresési kifejezéseket találnak a Amazon kattintásonkénti kampány céljára. Ez az eszköz szabadon használható, és az Ön számára a legpontosabb adatokat az interneten. A GKP használatával ellenőrizheti a célzott keresési kifejezések keresési mennyiségét, valamint elemezheti a versenytársak rangsorolási pozícióit. Mindazonáltal készen kell állnia arra, hogy a GKP adatok némileg eltérőek lehetnek az Amazon számára, ezért be kell állítania.

  Tehát a Google Kulcsszótervező a trükk, de kihívást jelenthet. Ezenkívül AdWords-fiókot is igényel.

  • SEMRush

  A SEMRush egy professzionális kulcsszó kutatási eszköz, keresési kifejezések sok elemzésen és kutatókon alapulnak. Ezzel az eszközzel kémkedhet a versenytársakkal és megnézheti, hogy a keresési kifejezések hogyan hozzák meg a legtöbb forgalmat. A legjobb része az, hogy meg tudja mutatni a kulcsszavai pozíciókat.

December 22, 2017