Back to Question Center
0

Semalt beszél öt különböző módon, hogy teljes weboldalt töltsön le az offline használatra

1 answers:

Néha hozzáféréssel kell rendelkeznünk a webhely tartalmához, miközben offline. Ehhez menteni kell a fájlokat, de a legtöbb hosting szolgáltatás nem biztosítja ezt a lehetőséget. Lehet, hogy utánozni szeretnénk egy népszerű webhely struktúráját, valamint meg kell tudnunk találni, hogy a CSS vagy HTML fájlok hogyan néznek ki - toleriane dermo-cleanser by la roche-posay. Bármi legyen is az esettanulmány, különböző módokon lehet letölteni a teljes webhelyet az offline hozzáférés érdekében. Az alábbiakban felsorolt ​​eszközök valamelyikét használva biztonságosan letöltheti az egész webhelyet vagy a szükséges számú oldalt. Ha hitelesítésre van szüksége, választhat szabad verziókra, és nem fizet semmit a prémium tervekért. Ezek az eszközök különösen alkalmasak az induló vállalkozások és a közepes méretű vállalkozások számára.

1. HTTrack

A HTTrack egy híres program vagy szoftver, amellyel teljes webhelyet tölthet le. A felhasználóbarát és modern interfész exponenciálisan megkönnyíti a felhasználók munkáját. Csak be kell illesztenie a lekérni kívánt webhely URL-címét, és letöltenie azt offline eléréshez.

Le tudja tölteni a teljes webhelyet, vagy kiemelheti több oldalt, hogy automatikusan letöltse őket a merevlemezére. Meg kell adnia, hogy hány párhuzamos kapcsolatot szeretne megnyitni a letöltéshez. Ha egy adott fájl túl sokáig tart a letöltéshez, azonnal leállíthatja a folyamatot.

2. Getleft

A Getleft egy viszonylag új és modern program, sok funkcióval és felhasználóbarát kezelőfelülettel. Miután letöltötte és elindította, el kell indítania a "Ctrl + U" billentyűt. Írjon be egy URL-t, és mentse el a könyvtárakat. A letöltés megkezdése előtt a Getleft megkérdezi, hogy hány fájlt szeretne letölteni, és tartalmaz-e szövegeket és képeket. Miután a letöltés befejeződött, a teljes webhelyet offline is böngészhetjük.

3. PageNest

A PageNest funkciói hasonlóak a Getleft és a HTTrack alkalmazásához. Meg kell adnia a weboldal címét, és letölteni kell a merevlemezre. A felhasználók olyan lényeges elemeket kérnek, mint a weboldal neve, és ahol menteni kell. Megadhatja a kívánt opciókat és beállíthatja a beállításokat.

4. Cyotek WebCopy

A Cyotek WebCopy használatával az előre definiált jelszavakat kell használni a hitelesítéshez. Szabályokat hozhat létre ezzel a legújabb programmal, és azonnal letöltheti az egész webhelyet offline használatra. A letöltött webhely teljes mérete és a fájlok teljes száma megjelenik az asztal jobb sarkában.

5. Wikipedia Dumps

A Wikipedia nem javasolja számunkra, hogy olyan hagyományos eszközöket használjunk, mint az Import. io és a Kimono Labs, hogy letöltsék az adatokat offline használatra. Ehelyett mindig javasolja a Wikipédia Dumpokat, mivel ez a program biztosítja a minőségi eredményeket. A teljes weboldalt XML formátumban töltheti le, a weboldal vagy az online üzlet számára előnyös adatgyűjtést.

December 22, 2017