Back to Question Center
0

Semalt a képkivonás eszközének 5 verzióját javasolja

1 answers:

A képkivonó eszköz segít létrehozni a kijelölt weboldalon található képek listáját. Ezzel az eszközzel kiválaszthatja a képeket, és exportálhatja őket JSON formátumba. Ez az eszköz felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik és könnyen használható. Csak meg kell adnia az elemezni kívánt webhely URL-jét, és megérinti a "Küldés" gombot. A képkivonó eszköz azonnal megkapja a tartalmat és megkapja a kívánt eredményeket. Néhány legújabb verziója az alábbiakban olvasható - billige umzugstransporter.

1. ExtractPDF:

A ExtractPDF segíti a PDF-dokumentumok lefejtését és az egyes szakaszok megszakítását: képek, szövegek, betűtípusok és metaadatok. Annyi weboldalt vághat, amennyit csak akar, anélkül, hogy veszélyeztetné a minőséget. Csak be kell helyezni az URL-t, és az ExtractPDF-nek le kell törni az adatokat

2. Konwerter:

Konwerter egy másik nagyszerű képkivonat, amely könnyedén megkönnyíti a képeket és a Word dokumentumokat. Ez az eszköz jó a vállalkozások és az üzletemberek számára. Ezzel az eszközzel lehúzhatja BMP, GIF, JPG és PNG fájlokat. Csak ki kell emelni az adatokat, és nyomja meg a "Kivonat" gombot a kaparás megkezdéséhez. Ha a Konwerter kaparással történik, az adatokat kívánt formátumban töltheti le.

3. SmallPDF:

A SmallPDF a képkivonás másik verziója. Felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, és annyira sok képet vághat fel, amennyit csak akar. A SmallPDF nemcsak a JPG és PNG fájlokat veszi fel, hanem a PDF-dokumentumokból származó adatokat is kivonja. Az adatokat olvasható és skálázható formátumban kaphatja, és több vezetéket generálhat az interneten. Ha beilleszti az URL-t, vagy feltölt egy képet, akkor csak kattintson a "Scrape" gombra, és hagyja, hogy ez az eszköz elvégezze a feladatot.

4. PDF Online:

A PDF Online a képkivonás egyik legjobb verziója. Kiváló minőségű képeket kap, és könnyedén megkönnyíti a nagyszámú weboldalt. Az egyetlen hátránya, hogy ez az eszköz egyszerre legfeljebb három képet képes lemásolni. Ez azt jelenti, hogy nem használhatja ömlesztett projektekhez, és meg kell vásárolnia prémium verzióját. Nem szükséges letölteni a PDF Online programot, és az online adatbevitelhez szükséges feladatokat kezelni. Ez egy átfogó és megbízható program, amely alkalmas vállalkozásoknak, programozóknak, kódolóknak, informatikai szakembereknek és webmestereknek.

5. PDFMate:

A PDFMate még egy kiváló képkivágó eszköz. Jelenleg csak a Windows felhasználók számára érhető el, és a felhasználóbarát felületről ismert. A PDFMate segítségével a lehető legtöbb képet vagy PDF fájlt lehúzhatja. Ez az eszköz sárga oldalakról, fehér oldalakról, vitafórumokról és online könyvtárakról is lekicsinyl. Sikló mind PNG, mind JPG fájlokat, és megbízható szoftver.

A megfelelő keresőoptimalizáláshoz minden képnek ki kell jelölnie az ALT attribútumokat. Az attribútumok tájékoztatják a Google-ot a képeiről, és megismerik azt a tartalmat, amelyet közzétesz. A képkivonó eszköz fenti verziói megbízhatóak és pontosak. Adnak nekünk kívánt eredményeket, és nincs szükségük kódra. Ezeket a képkivonó szoftvereket nem használhatja programként.

December 22, 2017