Back to Question Center
0

Semalt Részvények a legjobb módja annak, hogy az adatokat egy weboldalról lehúzzák

1 answers:
(8)

Octoparse egy hasznos és erőteljes adatrögzítő eszköz . Optimalizálhatja és növelheti adatelnyelési erőfeszítéseit a következő szintre. Az ocsmány mind ingyenes, mind fizetős változatban jön. Az ingyenes verzióval akár ötezer weboldalt is gyorsan lehúzhat.

Az Octoparse az internetről gyűjt adatokat és kaparja az adatokat, és világszerte több mint 150 000 felhasználóval rendelkezik. 2014-től az Octoparse nagyszerű adatfelszabadítási szolgáltatásokat kínál, és arra törekszik, hogy javításokat végezzen, ahol csak szükséges.

Az adatok rendszerint az interneten nem strukturált formában érhetők el. Az Octoparse-szel nem csak az adatokat gyűrjük le, hanem jól szervezhetjük is. Az elérhető információk értékes információkká alakíthatók, köszönhetően az Octoparse-nak, hogy ez lehetővé tette. Néhány megkülönböztető jellemzője az alábbiakban olvasható.

1. Jó a nem programozók számára

Az Octoparse egyszerűvé teszi az adatok internetről való kitöltését programozási készségek nélkül. Ez az eszköz alkalmas mind a nem kódolókra, mind a nem programozókra, és automatikusan kihúzza a webtartalmat mind a dinamikus, mind az alapvető webhelyekről. Ezenkívül lehetővé teszi az adatok tiszta, strukturált formában történő mentését. Az Octoparse segítségével egyszerűen be tudod váltani az adatokat az egyéni API-kká, és megkaphatja a kívánt eredményeket.

2. Octoparse mint felhőszolgáltatás:

Az okkoparca olyan felhőalapú platform, amely egy órában több weboldalt kivon, és megkapja a kívánt eredményeket, időt és energiát takarít meg. Nem kell aggódnia a hardverkorlátozások miatt, mert ez az eszköz nem igényel karbantartást és rendszeresen elvégezheti a feladatát.

3. Monitor az Octoparse-val:

Az Octoparse egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy segít az árak megfigyelésében és a különböző termékek összehasonlításában. Alkalmas az olyan weboldalak vásárlására, mint az Amazon és az eBay, és könnyen megkapja a versenytárs webhelyéről származó adatokat. Ezenkívül ez az eszköz csak néhány kattintással átrakja a valós idejű adatokat, és sok időt takarít meg.

4. Vezetők generálása:

Az Octoparse segítségével másodpercek alatt leadeket hozhat létre és értékesítési listát készíthet. Nincs szükség semmilyen programozási ismeretekre, mivel az Octoparse automatikusan nagy mennyiségű adatot szitál. Segítséget nyújt a márka népszerűsítésében vagy reklámozásában. Az Octoparse segítségével javíthatja marketing stratégiáit, és jobb döntéseket és előrejelzéseket hozhat.

5. Jó a diákok és a tanárok számára:

A hallgatóknak és a tanároknak mindig pontos adatokra van szükségük ahhoz, hogy kutatási tevékenységüket elősegítsék. Az Octoparse segítségével a lehető legtöbb weboldalt lehúzhatja, és könnyedén megkaphatja az e-könyvekből és folyóiratokból származó információkat. Ez segít abban, hogy időben értelmes és skálázható adatokat kapj.

6. Point-and-Click interfész:

Az Octoparse a pont-és-kattintás felületén legjobban ismert. Fejlett gépi tanulási technológiája megragadja és megkérdezi az adatokat néhány kattintással. Csak ki kell emelnie azokat az adatokat, amelyeket meg szeretnél kapaszkodni vagy beilleszteni a webhely URL-címét, és hagyni, hogy az Octoparse elvégezze a feladatot. A képernyő mögött minden rendetlen munkát kezelni fog.

7. Minden típusú weboldalról érkezik:

Akár személyes vagy egy dinamikus weboldalról származó adatokat kell kivenni, az Octoparse könnyen kezelheti az összes típusú webhelyet. A JavaScript, az AJAX és a HTML dokumentumok akár is megragadhatnak, és időt és energiát takaríthat meg Source .

December 22, 2017