Back to Question Center
0

Semalt Részvények a legjobb módja annak, hogy az adatokat egy weboldalról lehúzzák

1 answers:
(8)

Octoparse egy hasznos és erőteljes adatrögzítő eszköz . Optimalizálhatja és növelheti adatelnyelési erőfeszítéseit a következő szintre. Az ocsmány mind ingyenes, mind fizetős változatban jön. Az ingyenes verzióval akár ötezer weboldalt is gyorsan lehúzhat - cpanel hosting chile.

Az Octoparse az internetről gyűjt adatokat és kaparja az adatokat, és világszerte több mint 150 000 felhasználóval rendelkezik. 2014-től az Octoparse nagyszerű adatfelszabadítási szolgáltatásokat kínál, és arra törekszik, hogy javításokat végezzen, ahol csak szükséges.

Az adatok rendszerint az interneten nem strukturált formában érhetők el. Az Octoparse-szel nem csak az adatokat gyűrjük le, hanem jól szervezhetjük is. Az elérhető információk értékes információkká alakíthatók, köszönhetően az Octoparse-nak, hogy ez lehetővé tette. Néhány megkülönböztető jellemzője az alábbiakban olvasható.

1. Jó a nem programozók számára

Az Octoparse egyszerűvé teszi az adatok internetről való kitöltését programozási készségek nélkül. Ez az eszköz alkalmas mind a nem kódolókra, mind a nem programozókra, és automatikusan kihúzza a webtartalmat mind a dinamikus, mind az alapvető webhelyekről. Ezenkívül lehetővé teszi az adatok tiszta, strukturált formában történő mentését. Az Octoparse segítségével egyszerűen be tudod váltani az adatokat az egyéni API-kká, és megkaphatja a kívánt eredményeket.

2. Octoparse mint felhőszolgáltatás:

Az okkoparca olyan felhőalapú platform, amely egy órában több weboldalt kivon, és megkapja a kívánt eredményeket, időt és energiát takarít meg. Nem kell aggódnia a hardverkorlátozások miatt, mert ez az eszköz nem igényel karbantartást és rendszeresen elvégezheti a feladatát.

3. Monitor az Octoparse-val:

Az Octoparse egyik legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy segít az árak megfigyelésében és a különböző termékek összehasonlításában. Alkalmas az olyan weboldalak vásárlására, mint az Amazon és az eBay, és könnyen megkapja a versenytárs webhelyéről származó adatokat. Ezenkívül ez az eszköz csak néhány kattintással átrakja a valós idejű adatokat, és sok időt takarít meg.

4. Vezetők generálása:

Az Octoparse segítségével másodpercek alatt leadeket hozhat létre és értékesítési listát készíthet. Nincs szükség semmilyen programozási ismeretekre, mivel az Octoparse automatikusan nagy mennyiségű adatot szitál. Segítséget nyújt a márka népszerűsítésében vagy reklámozásában. Az Octoparse segítségével javíthatja marketing stratégiáit, és jobb döntéseket és előrejelzéseket hozhat.

5. Jó a diákok és a tanárok számára:

A hallgatóknak és a tanároknak mindig pontos adatokra van szükségük ahhoz, hogy kutatási tevékenységüket elősegítsék. Az Octoparse segítségével a lehető legtöbb weboldalt lehúzhatja, és könnyedén megkaphatja az e-könyvekből és folyóiratokból származó információkat. Ez segít abban, hogy időben értelmes és skálázható adatokat kapj.

6. Point-and-Click interfész:

Az Octoparse a pont-és-kattintás felületén legjobban ismert. Fejlett gépi tanulási technológiája megragadja és megkérdezi az adatokat néhány kattintással. Csak ki kell emelnie azokat az adatokat, amelyeket meg szeretnél kapaszkodni vagy beilleszteni a webhely URL-címét, és hagyni, hogy az Octoparse elvégezze a feladatot. A képernyő mögött minden rendetlen munkát kezelni fog.

7. Minden típusú weboldalról érkezik:

Akár személyes vagy egy dinamikus weboldalról származó adatokat kell kivenni, az Octoparse könnyen kezelheti az összes típusú webhelyet. A JavaScript, az AJAX és a HTML dokumentumok akár is megragadhatnak, és időt és energiát takaríthat meg.

December 22, 2017