Back to Question Center
0

Ismerkedjen meg a leghíresebb tartalom bányászattal és webes adatkezelő eszközökkel, amelyek időt takarítanak meg - Semalt Review

1 answers:

A webszalagfúvó eszközöket úgy tervezték, hogy összegyűjtsék a weboldalakból származó értelmes információkat. Funkcióit Java, C ++, Python, Ruby, valamint más programozási nyelveken végzik. A webes kaparás és a tartalombányászati ​​szolgáltatások egy része elég hideg ahhoz, hogy pontos és hibamentes adatokat kapjon másodpercek alatt. A legelképesztőbb alkalmazások közül néhányat az alábbiakban tárgyaltunk:

1. Screen Scraper

Ez az egyik legjobb és leghíresebb tartalom bányászati ​​eszköz a neten. A Screen Scraper a pontos adatelnyeléssel és navigációval kapcsolatos feladatokkal foglalkozik. Ezt az eszközt csak akkor használhatja, ha elegendő tokenizálási vagy programozási ismeretekkel rendelkezik. A szoftver indítása maga az egyszerűség. Csak le kell töltenie és aktiválnia kell, hozzá kell adnia a proxyját, és meg kell kezdenie a műveletek listájának rögzítését. Ez az eszköz kódok segítségével különböző kivonási mintákat hoz létre, és mind JavaScript, mind HTML segítségével működik. A Screen Scraper legjobb tulajdonsága, hogy könnyen használható és kényelmesen tesztelhető a Citrix platformmal. Alapvetően ez a szolgáltatás segíti az egyszerű szkriptek írását, és lehetővé teszi számunkra, hogy letöltsük az extractált információkat szöveges, Excel és CSV formátumokban.

2. import. io

Ez az egyik leghasznosabb és hihetetlen adatbányászati ​​szolgáltatás, amely időt takarít meg. import. io egy átfogó, ingyenes asztali alkalmazás, amely segíti a korlátlan számú webhelyről és blogokból származó hasznos adatokat. Ez a szolgáltatás a weboldalainkat potenciális adatforrásként kezeli az API-k létrehozása érdekében. Így időt takarít meg, és alkalmas a vállalkozások és a nagyvállalatok számára. import. io nem kezeli az előzőleg feldolgozott oldalakat. Az import egyetlen hátránya. én azt értem, hogy nem tud navigálni egyik oldalról a másikra. Ez azt jelenti, hogy be kell illesztenie azokat az URL-eket, amelyekről adatokat szeretné kivenni kézzel.

3. Uipath

Ez egy megújult adatrögzítő szolgáltatás. A Uipath specializálódott az adatok leküzdéséhez és a bányászati ​​tartalomhoz a felhasználók számára. Egyszerre több feladat elvégezhető, és alkalmas mind a kódolókra, mind a nem kódolókra. Plusz, ez a program nagyszerű oldalsó navigációs funkciókkal rendelkezik, és képes leszkapni a PDF-fájlokat, megkapja a kívánt eredményeket és időt takarít meg az adatok kitermelésére. Csak meg kell nyitnia a varázslót, meg kell említeni azt az URL-címet, amellyel át szeretné venni az adatokat, és az Uipath elkezdi végrehajtani a funkcióját. Ez az alkalmazás könnyen beolvassa a vakut, és percek alatt olvasható és skálázható adatokat kap. Megkaphatja a CSV és Excel dokumentumokat. Mivel prémium program, a Uipath nem lesz alkalmas az induló vállalkozások számára, mert ez egy kicsit drága.

4. Kimono Labs

A Kimono Labs a programozók, újságírók, szabadúszók, webmesterek, vállalkozások és nem technikai személyek. Több adatrögzítő és tartalombányászati ​​feladatot is végez. Ezt az eszközt az élő adatok kitermelésével táplálja, amely lehetővé teszi az adatok minőségének megtekintését vagy ellenőrzését, mialatt kapart. A Kimono Labs kompatibilis szinte minden web böngészővel és operációs rendszerrel. Nem kínál semmilyen oldalsó navigációs lehetőséget, és Önnek időt kell töltenie a Kimono Labs edzésére, mielőtt az adatokat a kívánt formátumban kihúzza Source .

December 22, 2017