Back to Question Center
0

Hogyan dominálhat az Amazon értékesítési ranglista?

1 answers:

Az Amazon a világ legnagyobb e-kereskedelmi portálja. Naponta milliók vásárolnak ezen a platformon, növelve az egyes eladók bevételét és az Amazon általános nyereségét. Az Amazon eladási rangjának növelése a keresési eredmények listájában jelentősen növelheti a márka láthatóságát és növelheti bevételeit. Valószínűleg a legjobb módja annak, hogy javítsa az értékesítési rangsorolását, hogy a kiskereskedelmi legjobb kategóriába tartozó termékek kedvező áron. Továbbá, a termékek mindig készleten vannak. Más rangsorolási tényezők, például a kiváló felhasználói keresési élmény, a gyors szállítás és a kézbesítés csak az Öntől függ. Ezek az alapok a leginkább fenntartható módszerek az Amazon erős jelenlétének.

Azonban az elsődleges merchandising pályán kívül további javaslatokra van szükséged. Ebben a cikkben megvitatjuk azokat a módszereket, amelyeket meg kell próbálnod optimalizálni stratégiáját az értékesítési rangsor növelése érdekében.

  • Deal közösségek

szeretné növelni értékesítéseit az Amazon-nál, a tökéletes változat az lesz, hogy további forgalomforrásokat használ, mint például az üzletkötés. Számos fórumi közösség létezik az Amazon vásárlók számára, akik értékelik az ügyleteket és tanácsokat adnak másoknak, hogy hol és mikor tudnak jó üzletet készíteni. Az ilyen közösség tagjai rendkívül jók a legjobb dolgok megtalálásához, ésszerű áron. Ezek a srácok találnak árazási hibákat, promóciókat és lehetőségeket. Ne veszítse el az esélyét arra, hogy többet adjon el, és tagja legyen az egyik népszerű foglalkozási közösségnek. Győződjön meg róla, hogy a kedvezmények elég jelentősek ahhoz, hogy az üzletkötők vegyék észre őket. Ha termékei kiváló minőségűek és kedvező áron vannak, akkor jelentős és gyors értékesítési pontokat tudnak megfigyelni.

Mint valószínűleg felismerte, a legkeresettebb termékek mindig a TOP of Amazon keresési eredményoldalán találhatók. Ez magyarázható az Amazon elsődleges célja a bevétel maximalizálása. Így, annál jobb eredményeket értékesíteni, annál magasabbra kerülnek a keresési eredmények között, amelyek ezután több értékesítéshez vezetnek. Az Amazon rangsorolási algoritmus szabályai szerint az egyes termékek helyét a keresési eredmények között kiszámítják. Tehát még akkor is, ha a tétel a kategóriádon belül magas rangú, ez nem jelenti azt, hogy a TOP of Amazon keresésre kerül a kapcsolódó kifejezésekkel.

Ha módosítani szeretné ezt a helyzetet és pozitívan befolyásolná az Amazon eladási rangját a keresési eredmények listáján, gyakorlati módszereket kell használnia az értékesítési rangsor hackelésére. Beszéljünk néhányat.

Az Amazon optimalizálási kampányának kulcsfontosságú eleme kulcsszókutatás. Meg kell találnia a releváns és nagy volumenű, hosszú farakúszású kulcsszavakat, amelyeket a vásárlók pontosan a termékéhez keresnek. Ezeket az adatokat az Amazon Sales Central program vagy az Amazon Retail Analytics segítségével érheti el. Ezenkívül szükség esetén a Google Trends webes keresési adatokra gyenge proxyként is használható. Miután összeállította a releváns keresési kifejezések listáját, meg kell vizsgálnia az Amazon-t a nagy mennyiségű kifejezésekre vonatkozóan. Keresse meg a terméket a keresési eredményoldalon, kattintson a részletes oldalra és vásárolja meg. Csináld újra és újra, amíg nem fogod észrevenni az első fejlesztéseket. Ennek a stratégiának a hatása számos tényezőtől függ, például a termék költségstruktúrájától, az Amazon-tól kötött megállapodás alapján. stb.

  • Vásárlói teljesítmény kuponok

. Hasznos promóciós járműként szolgálhat számos okból. Az eladói teljesítmény kuponok népszerűek az ügyfelek körében. Ezért tudnak pozitívan befolyásolni a márka promócióját és eladási rangját. A Gold Box-ban vagy az üzletboltokban találkozhat velük. Kevesen vannak olyan kuponok, amelyekkel akár bruttó eladási sebességgel is javíthatja a márka expozícióját.

Könnyű használni és kezelni őket, mivel saját magadban hozhat létre szolgáltatói kuponokat az eladó központi. Továbbá teljes körű ellenőrzést gyakorolhat a költségvetésen. A kuponok leállnak, amint a költségvetés kimerült. Még egy előny, hogy az eladó teljesítmény kuponjai nem igényelnek jelentős beruházásokat. A kedvezményeket és a visszaváltási díjat fizetheti.

  • Személyes hálózat

Az értékesítés növelése és a termékértékesítések növelése az Amazon keresési eredmények listájában egyszerűen létrehozhatja hálózatát. Minél több ajánlatot kapsz, annál magasabb lesz az Amazon keresésben. Tehát növelheti az értékesítési rangsorolást, ha több összértékesítést kap. Először is, barátaival és rokonainkkal felveheti a cuccokat. Ön is pénzt költeni magadon a tételeken, és csak ajándékozza őket az emberek számára. Ezzel a labda gördül.

  • Társadalmi média és blogolás

A közösségi médiaplatformok az Amazon termékek kiegészítő forgalmaként szolgálhatnak. Ezért hozhat létre fiókokat népszerű közösségi platformokon, például a Facebookon, az Instagramon, a Twitteren és a Pinteresten. Ezeknek az oldalaknak tartalmazniuk kell termékeiket, és be kell vonniuk a felhasználókat a vásárlásukhoz. Győződjön meg róla, hogy az oldal fejlécében linket helyez az Amazon listájára. Rendszeresen frissítenie kell a médiaszámlájára vonatkozó információkat a követői tevékenység folytatásához.

Jogos-e létrehozni egy rendszeres blogot, amelyet a termékeidnek szentelnek. Tegye magát felismerhető szakértővé izgalmas és kutatási alapú tartalmak létrehozásával. Továbbá, hagyhatja meg észrevételeit más kapcsolódó blogokról vagy fórumokról. A márkaismertség javításának hatékony módja a vendég bejegyzés. Annak érdekében, hogy időt takaríthasson meg a személyes blogok elindítására és promóciójára, együttműködhet a résszel rendelkező befolyókkal.

Egy másik kreatív módja annak, hogy kibővítse a márka láthatóságát az interneten, hogy nyilvánosságot kapjon Amazon termékei számára. Létrehozhat sajtóközleményeket vagy cikkeket, és elküldheti azokat a hírügynökségeknek a piaci résen belül. Ha van olyan kapcsolat a tömegtájékoztatási csatornákkal, mint a televízió, az újságok stb. , felkérheti őket, hogy mutassák be termékeiket. Ellenkező esetben az online médiában hirdetett termékeit az Amazon oldalára mutató linkre fizetheti Source .

December 22, 2017