Back to Question Center
0

Semalt Expert: API vagy a legmegfelelőbb módja az adatoknak egy weboldalról való lekerülésére

1 answers:

Egy alkalmazásprogramozási felület vagy API lehetővé teszi a szoftverek és az eszközök egymással való kommunikációját. Gyors tempójú világban élünk, ahol minden gyorsan változik, és időt és energiát akarunk megtakarítani. A szokásos adatok kitermelési eszközei sok időt fogyasztanak, és megnehezítik az online vállalkozások futtatását, de az API az összes társadalmi platform hajtóerejeként működik. Ez nem csak segíti a webes adatok hasznos adatainak kitermelését, hanem a kivont adatok szerkesztését, valamint a felhasználók számára olvashatóvá és skálázhatóvá tételét. Tehát biztos, hogy az API-k jó módja a programozóknak és a kódolóknak, hogy kommunikáljanak alkalmazásukkal.

Az API a technikai oldalakkal foglalkozik:

A szakértők úgy vélik, hogy az API az adatkutatók pontos kódja, amely megkönnyíti számunkra, hogy nagyszámú weboldalról. A technikai oldalakkal foglalkozik, és megragadhatja az információkat. Például a Facebook Grafikus API-kat használják a Facebook oldalakról, közösségekről és más hasonló hálózatokról származó adatok megszerzésére és lekicsinyítésére.

API - A legegyszerűbb adatrögzítési mód

Minden alkalommal, amikor hozzáférni szeretnénk egy adott webhely adatainak eléréséhez, API-kat kell használnunk. A többi szokásos adatkitermelő programtól és technikától eltérően az API azonnal elvégzi működését, és az adatokat több mint 120 nyelven lekicsinyeli. Tehát, hogy egy kínai weboldalról információt szeretnél kapni, vagy egy japán blogból szeretne információt kihúzni, az API azonnal kivonja vagy lekicsinyeli az utasításokat.

Miért fontos az API a vállalkozások számára?

Ha nagyszámú weboldal van, és egy vagy két órán belül ki szeretné bontani az adatokat mindegyikről, az API jó módja annak,. Csak ki kell nyitnia egy API-t, hogy megrajzolja a pontos adatokat. A vállalkozásokat a következő három módon hasznosítja:

1. A vállalkozások alkalmazásokat hozhatnak létre API-val

Egy vállalkozás különböző alkalmazásokat hozhat létre az API-kkal, anélkül, hogy veszélyeztetné a minőséget. Egyes online vállalatok eladják az eszközöket és a szoftvert, és támaszkodnak arra, hogy információkat nyissanak ki a nyílt API-kból, hogy segítsenek az üzleti folyamat egyszerűsítésében. Valójában, API nélkül, az üzlet nem tud növekedni, és nem hozhat létre hasznos alkalmazásokat ügyfelei számára.

2. Kulcsszavak kutatása

Az API fontos a vállalkozások számára, mivel lehetővé teszi a programozók számára, hogy lenyűgöző webragasztó eszközt. Ezek az eszközök segítenek a feladatok jobb elvégzésében. A kulcsszóalapú API-k például megkönnyítik számunkra, hogy kulcsszavakat és kifejezéseket találjunk webhelyeink számára. Az adatok lekicsinyítésénél az API-k gondoskodnak a célcikkekről, és nem változtatják meg, illetve nem változtatják meg őket a kimeneten.

3. Az API-k jóak a fejlesztők és a programozók számára

Mind a fejlesztők, mind a programozók profitálhatnak az API-kból, és ügyfeleik számára a lehető legjobb lehetőségeket kínálják. Például a Reddit mobilalkalmazásként indult el, és számos eszközt és adattovábbítási szolgáltatást alapított a bevételszerzéshez. Most a Reddit az egyik legjobb forrása a webes forgalomnak. API használatával létrehozhat Reddit-szerű fórumokat, és néhány napon belül egyre több embert vonhat be Source .

December 22, 2017