Back to Question Center
0

Mi teszi a jó Amazon kulcsszóeszközt egy valóban mérhető teljesítménygel?

1 answers:

Mindenki ismeri a Search Engine Optimization-t, tudja, hogy szinte lehetetlen sikeres online kereskedővé válni az Amazon-n, kulcsszóeszköz nélkül, így egyszerűbbé teszi a dolgokat. Ki olyan fontos, hogy meghozza a megfelelő választást? Egyszerűen azért, mert elkerülhetetlenül folyamatosan figyelemmel kell kísérnie a fő célzási kulcsszavakat, meg kell vizsgálnia az új hosszú távú keresési kombinációkat, és meg kell keresnie azokat a potenciálisan megszerzett termékeket, amelyek eddig nem szerepeltek a listájában. Valószínűleg minden megbízható Amazon kulcsszóeszköz fő célja, hogy észlelje az alacsony versenyt a legígéretesebb vásárlói kulcsszavakra, viszonylag magas vásárlási szándékkal, hogy segítse a potenciális ügyfeleinek az igazi vásárlókba való továbbfejlesztését. De hogyan lehet kiválasztani azt a helyes lehetőséget, amely tökéletesen illik az Ön igényeihez és üzleti céljaihoz? Nos, ez attól függ. A lényeg az, hogy egy igazán jó online segítő segít megtalálni a megfelelő kulcsszavakat és hosszú farok kereső kifejezéseket, amelyek a maximális felhasználói szándékot építenék. Így várható, hogy magasabb keresési mennyiséget szivattyúz. Végeredményben az Amazon piacon sikeresen teljesített ügyletek nagyobb számát eredményezik, ezzel pedig az idő előrehaladtával növelik a jobb rangsorolását. Alapvetően minden jó kulcsszó-kutatási megoldás - függetlenül attól, hogy egyetlen kulcsszó-kutatóeszköz, egy online platform egy univerzális eszköztárral, egy professzionális nyomkövető / automatizálási szoftverrel vagy egy kifejezetten személyre szabott "kulcsrakész" ajánlatsal rendelkezik-e, a következő szolgáltatásokat és előnyöket nyújtja Önnek:

  • A legmagasabb magszintű kulcsszó.
  • Időszerű keresési mennyiség mutatók.
  • Általános CPC-arány.
  • A hosszútávú kulcsszó-javaslatok.
  • Pontosan becsült kulcsszószintű versenyszint.
  • Versenyképes betekintés és rangkövetés. SkyRocket

    Ez a teljes zsírtartalmú Amazon kulcsszóeszköz segít megteremteni a nyereményalapú kulcsszavak maximális összegét és a hosszú távú termékeket a terméklisták lekérdezései mindig naprakészek maradnak, és jobb esélye van arra, hogy közelebb kerüljenek a bevásárláskeresés tetejéhez. A többiek közül a SkyRocket segít Önnek legfeljebb 200 legfontosabb releváns kulcsszó létrehozásában, amelyek szorosan kapcsolódnak egy adott ASIN-hez, gyakorlati javaslatokat adnak a fő célcímkékre, amelyeket érdemes figyelembe venni az értékesített termékeknél, és segítséget nyújtanak az Ön alapvető elemeinek rangsorolásában. kereskedői lista optimalizálása. Kulcsszó Inspector

    Ez egy másik jó lehetőség lesz az Ön állandó Amazon kulcsszó eszköz, amely teljes mértékben képes dolgozni az összes javasolt kulcsszavak és a többi ígéretes keresési kombináció kapcsolatos termék / kategória. A kiterjedt adatbázisával, amely mintegy 40 millió keresőszóval foglalkozik az élő vásárlók által az Amazon-on, a Kulcsszó-felügyelő ismeri a legjobban teljesítő kulcsszavakat a legközelebbi ellenfelek rangsorában. És soha nem fogsz elrontani túlságosan nagy összegekkel vagy nyers adatok tömeges készletével - még a versenytársak kulcsszavainak felsorolása, amelyek több ezer különböző keresési kifejezéssel vannak ellátva, egyszerűen könnyen kezelhető táblázatokká válhatnak, amelyek csak jól kategorizált és rendezett adatokat tartalmaznak. És ne felejtsük el, hogy ezt a széles körű eszközt is használhatja a PPC-kampányok vezetéséhez és a hirdetési eredmények jobb mértékű javításához Source .

December 22, 2017