Back to Question Center
0

Semalt: Mi az oldalak linkjei Scraping Tool. 3 Különlegessége ennek az online kaparónak

1 answers:

Oldalhivatkozások A kaparás eszköz egy webhely HTML kódját elemzi és különböző weboldalakon. Miután az adatok teljesen lekaptak, szövegek formájában jeleníti meg a linkeket, és könnyebbé teszi a munkánkat. Ez a online kaparó nemcsak a belső kapcsolatokhoz illő, hanem külső linkeket is mutat, és az adatokat olvasható formává alakítja. Linkek dömpingje könnyű módja annak, hogy megtalálják a különböző alkalmazásokat, weboldalakat és webes technológiákat. A Page Links Scraping Tool célja, hogy a különböző oldalakról információt kaparjon. Ez egy átfogó és egyszerű Lynx nevű parancssori eszközzel készült, és kompatibilis az összes operációs rendszerrel. A Lynx elsősorban a parancssorból származó weboldalak tesztelésére és hibaelhárítására szolgál. Oldalsó kapcsolatok A lehúzó egy hasznos eszköz, amelyet először 1992-ben fejlesztettek ki. Internetes protokollokat használ, beleértve a WAIS, a Gopher, a HTTP, az FTP, az NNTP és a HTTPS szolgáltatásokat.

1. Az eszköz három fő jellemzője:

Oldalhivatkozások használata a kaparóeszköz segítségével több szálon is lekaphatja vagy kivághatja az adatokat. A szokásos kaparók órákat töltenek le feladataik elvégzéséhez, de ez az eszköz több szálat fut egyszerre 30 weboldalt böngészve, és nem pazarolja az idejét és energiáját.

2. A dinamikus webhelyekről származó adatok kivonatolása:

Egyes dinamikus webhelyek adatbeviteli technikákat alkalmaznak aszinkron kérések, például az AJAX. Így kemény a rendes webes lehúzó számára, hogy az adatokat ki tudja venni az említett helyekről. Page Links A Scraping Tool azonban erőteljes tulajdonságokkal rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén gyűjtsenek adatokat az alapvető és a dinamikus webhelyekről. Továbbá, ez az eszköz kihúzhatja az információkat a közösségi médiaközpontokról, és intelligens funkciókkal rendelkezik a 303-as hiba elkerülésére.


 3. Információ exportálása bármilyen formátumra: 

Page Links A Scraping Tool támogatja a különböző formátumokat és exportál adatokat MySQL, HTML, XML, Access, CSV és JSON formájában. Az eredményeket másolhatja és beillesztheti egy Word dokumentumba, vagy közvetlenül letöltheti a kivont fájlokat a merevlemezre. Ha módosítja a beállításokat, az oldalsó lekötő eszközzel az adatok automatikusan letöltésre kerülnek a merevlemezen előre meghatározott formátumban. Ezeket az adatokat offline módon használhatja, és nagymértékben javíthatja a webhely teljesítményét.

Hogyan kell használni ezt az eszközt?

Csak be kell írnia az URL-t, és engedélyeznie kell ezt az eszközt a feladat elvégzéséhez. Először elemzi a HTML-t, és az Ön utasításai és követelményei alapján kivonja az adatokat. Az eredmények általában listák formájában jelennek meg. Miután a hivatkozások teljesen lekaptak, egy bal oldali ikon jelenik meg. Ha az "Nem található linkek" üzenet jelenik meg, előfordulhat, hogy a megadott URL érvénytelen. Győződjön meg róla, hogy beírta a tényleges URL-címet a linkek kibontásához. Ha manuálisan nem tudja kiszedni a linkeket, akkor másik lehetőség az API-k használata. Az API-t ad-hoc módon használják, és óránként több száz lekérdezést kezel a felhasználók számára Source .

December 22, 2017