Back to Question Center
0

Web Content Scraper: ez a legjobb módja annak, hogy az adatok a weben? - A Semalt megadja a választ

1 answers:

A webes adatok megszerzése nem mindig könnyű feladat. Valószínűleg mindent megpróbáltak megtalálni egy olyan webhelyet, amely tartalmazza a kívánt adatokat, de nem tudta letölteni, másolni és beilleszteni a tartalmát. Azonban ne add fel! Van néhány fejlett módja annak, hogy az adatokat továbbfeldolgozásra alkalmas formában szerezzük be:

  • A webes API-k (alkalmazás-programozási interfészek). Számos olyan webes alkalmazás, mint a Facebook és a Twitter, olyan interfészeket biztosítanak, amelyek lehetővé teszik az adatokhoz való könnyű hozzáférést. Nagyon egyszerű a kereskedelmi és a kormányzati adatok ilyen interfészek használatával történő megszerzése.
  • Az adatokat PDF-ből is kiválaszthatja. Azonban nem feltétlenül könnyű, mivel a PDF a nyomtatókhoz megfelelő formátum. Vannak esélyei, hogy elveszítheti a PDF-fájlból való letöltéshez szükséges adatok szerkezetét.
  • A webadatok kibővítésének fejlett módja - az adatok kibontása egy weboldal tartalmú lehúzóval .

Miért használja a weboldal tartalmát lehúzó?

Figyelembe véve az interneten elérhető tartalom változó jellegét és a webalapú platformok összetettségét, számos nagyszerű ok van arra, hogy miért kellene fontolóra venni egy weboldal-lehúzó használatát a szükséges információk beszerzéséhez. Az alábbiakban röviden áttekintjük az alábbi okokat:

  • Hibaelhárítás nélküli helyszíni selejtezés

A sebességkorlátozás olyan szempont, amelyet figyelembe kell venni az adatgyűjtés módjának kiválasztásakor a hálózattól. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy korlátozzuk azt a számot, hogy a látogatók mennyire férhetnek hozzá egy webhelyhez anélkül, hogy DDoS-ként lennének (elosztott szolgáltatásmegtagadás. ) támadás. Ha a legtöbbet szeretné kihasználni az adatgyűjtési tapasztalatból, használjon megfelelő webtartalom-lehúzót . A webhelyek többsége nem védi meg tartalmát a kaparóktól, így bármilyen probléma nélkül megkaphatja a szükséges információkat.

Ha privát webes adatot szeretne kapni, a webes kaparás a legjobb módja ennek. A webtartalom lehúzó lehetővé teszi, hogy egyszerű HTTP-kéréseket készítsen regisztráció nélkül. A cookie-kon és IP-címeken kívül nincs semmi más, ami a webhely adminisztrátorához vezethet.

  • A webes kaparás megkapja az elérhető adatokat

A webkiszolgálás nem rakéta tudomány. Nem szükséges kapcsolatba lépni a szervezet bármely tagjával, vagy nem várhat egy webhelyet API megnyitásához. Csak kitaláljon néhány alapvető hozzáférési mintát, és a webtartalom lehúzója a munkát végzi.

Használhat webes kaparókat , hogy szinte mindenféle adat szinte minden webhelyről. Ezért van a legjobb módja annak, hogy az adatokat a weben más adattovábbítási technikákhoz hasonlítsa. Legközelebb, ha bármilyen adatot szeretnél kapni a webről, használj webtartalom lehúzót, és a munkád sokkal könnyebbé és érdekesebbé válik, mint valaha Source .

December 22, 2017