Back to Question Center
0

Semalt: Top 5 webes és tartaléző szolgáltatások az interneten

1 answers:

A webes kaparás vagy a tartalom bányászati ​​eszközök és szolgáltatások segítséget nyújtanak a monitorozáshoz , kivonja és elemzi az adatokat. Könnyedén kivonatolják a különböző helyekről származó előnyös információkat, különösen a valós idejű adatokat. Ha nem tudja, hogyan kell manuálisan kivonni az adatokat a különböző weboldalakról, javasoljuk, hogy használja az alábbi csodálatos web- és tartalomkezelési szolgáltatásokat. Néhány közülük teljesen ingyenes, míg a többiek árai 20 és 100 dollár között kerülnek havira, az igényeidtől függően.

1. Webhose. io

Webhose. io biztosít azonnali hozzáférést a strukturált webtartalomhoz. Lehetővé teszi az adatok kibontását blogbejegyzésekből, recenziókból, e-mail üzenetekből és hírportálokból. A Webhose használatával könnyen gyűjthet és figyelheti a legfontosabb és legfontosabb témákat az interneten. io. Ez nem szokványos webes lehúzó , hanem egy nagy robot, és biztosítja a tartalmat a JSON, RSS, Excel és XML formákban. Továbbá Webhose. io lehetővé teszi számunkra az adatok gyors szűrését, és megvizsgálja a piaci trendeket, hogy a legérdekesebb eredményeket kapja.

2. Dexi io

A Dexi io egy másik webszakaszolási szolgáltatás és tartalom bányászati ​​eszköz. Ez kifejezetten arra szolgál, hogy különböző weboldalakról adatokat nyerjen ki, és segít a kimenetek feltöltésében. Az információkat is integrálhatja a JSON, HTML, ATOM, XML és RSS űrlapokkal, növelheti vállalkozását, és megkaphatja a kívánt eredményeket percek alatt. A legjobb része az, hogy ez az eszköztár biztosítja a kaparás funkciókat, például a proxy aljzatokat, a szabályos kifejezés támogatást és a Captcha megoldást.

3. ParseHub

A ParseHub egy másik előnyös internetes kaparás és tartalom bányászati ​​eszköz az interneten. Úgy tervezték, hogy az Excel-, CSV-, JSON- és ParseHub API-ból több webhelyről nyeri ki az információkat. Ezenkívül nem kell programozási ismeretekkel rendelkeznie. Különféle szolgáltatásokat kínál, például a versenytársak tartalmának követését. A ParseHub különböző piaci elemzési lehetőségeket kínál, hogy segítsen a potenciális ügyfeleknek az egész világon. Ez egy felhőalapú alkalmazás az összes adattovábbítási igényhez.

4. 80legs

A 80legs egy újabb felhőalapú adatelnyelő és webes kaparás program. Magas szintű adatokat szolgáltat, és több mint ötvenezer, az egész világon telepített számítógépek erejét foglalja magában. Ez nemcsak az adatokat veszi át, hanem a különböző weboldalakat is feltérképezi. Csak be kell állítanod a kiszolgálót, és hagynod kell, hogy a 80legs működjön. A tartalom bányászati ​​szolgáltatás árazása a vevői igényeken alapul, így hatékony eszköz az induló vállalkozások számára.

5. import. io

Import. io az egyik legjobb és legcsodálatosabb tartalom bányászat és adatrögzítő eszköz . Lehetővé teszi a különböző helyszínekről származó információk kivonását, és a kivont adatok különböző módszereit kínálja, mint például a lead generation, price monitoring, app development, market research, machine learning és academic research. Nem kell programozási képességgel rendelkeznie az eszköz használatához. Valójában egy felhasználóbarát és könnyen érthető felületet tartalmaz, és csak az Ön számára elérhető adatokat olvasható formátumban tartalmazza. import. io az első választás a különböző vállalkozások, SEO szakemberek, programozók, webes fejlesztők, és a szociális média szakértők Source . Előrejelzi a vevői mozgásokat és nyomon követi a versenytársak fejlődését

December 22, 2017