Back to Question Center
0

Semalt - Super útmutató az Amazon termékek részleteinek kibontásáról Python használata

1 answers:

Az Amazon-ból származó nagyméretű adatok tördelése nem olyan egyszerű. A webhelyek csak 400 weboldalon férhetnek hozzá kategóriánként. Az Amazon és más nagy e-kereskedelmi webhelyek az ASIN-t használják, az e-kereskedelmi webhelyek által használt kulcsszót az adatbázisok számának nyomon követésére.

Ebben a bejegyzésben megtudhatja, hogyan hozhat létre egy terméklefedőt, amelyet később a termékleírásokat és az árazási részleteket az Amazon. A kezdők számára a Python egy célorientált programozási nyelv, amely a script-olvashatóságra helyezi a hangsúlyt. Íme, hogyan használhatja a termék kaparóját.

Termékek monitoring az Amazon-on

A webes kaparást széles körben használják az e-kereskedelmi webhelyek. A termék kaparóval könnyen megtalálhatja az állományok elérhetőségét, az ügyfelek értékelését és az árváltozásokat.

A termékek értékesítése az Amazon-on

A webadatok kitermelése a hasznos adatok kitöltését vonja maga után az oldalakról. A pénzügyi piacokon tapasztalható merev verseny fennmaradásához nyomon kell követni a versenytársak teljesítményét. Az elmúlt évek során az e-kereskedelmi oldalakról történő lekicsinyítés nehézkes és nehézkes tevékenység volt. A Pythonnak köszönhetően könnyűvé válik ezeknek a webhelyeknek a lekötése.

A termék kaparója egyszerűen megkapja az Amazon adatait az ASIN kiemelésével. A kivont adatokat a pénzügyi piacok használják az elemek elemzésére az Amazonban. A kaparókat különböző célokra használják. Itt vannak más termékcsiszolók.

 • Az Amazon termékismertetőinek és véleményeinek elemzése
 • Az árucikkek reklám API vizsgálata
 • Az arányparitás és az átláthatóság elemzése
 • Miért Python?

  A Python erősen ajánlott a dinamikus webhelyekről, például az Amazonról származó fájlok kibontásáról és elemzéséről. Azonban, mielőtt alaposabb feltérképezést folytatna az e-kereskedelmi webhelyekről származó adatok lekérdezéséről, tekintse meg azokat a részleteket, amelyeket ezekből a webhelyekről nyithat. Itt van egy pecsétes jegyzék, amely kiemeli az adatkészleteket, amelyek egy termék kaparóval érhetők el.

 • Az ár
 • Az eredeti ár
 • )

  Python csomagkövetelményei

  Ebben a bejegyzésben a központi téma a Python segítségével letölthető és elemezhető a HTML. Az adatok Python használatával történő lekérése olyan, mintha egy elemet jobb egérgombbal kattintana. Ez ennyire egyszerű. Töltse le a HTML-t az előnyben részesített termék weboldaláról, és azonosítsa a célzott összetevő összes XPath-ét, például az árat és a termék leírását.

  Python kód

  Megvan a kód neve? Ha igen, menjünk. Egyszerűen írja be a kód nevét a parancssorba. Miután megkaptad a kódot, módosítsd saját ASIN-okkal. JSON kimeneti fájl (adatok. json), amely tartalmazza az ASIN adatok összes listáját.

  Az e-kereskedelmi weboldalak szabályokat és feltételeket szabályoznak. A kaparás elkerülése érdekében ne sértse meg a weboldal tervét, hogy elkerülje a feketelistákat. Az e-kereskedelmi webhelyek korlátozzák a felhasználókat, hogy kategóriánként több mint 400 oldalt férjenek hozzá. A Python termékek kaparóján könnyen ellenőrizheti a termékeket a minősítéshez és az állomány elszámoltathatóságához Source .

  December 22, 2017