Back to Question Center
0

Semalt: A legjobb képernyős lehúzó szolgáltatások a vállalkozások számára

1 answers:

A képernyő-lehúzó egy olyan fejlett szolgáltatás,. Ez alapvetően két kiadásban jön létre: Basic screen scrapers és Professional screen scraper. Az alap képernyőkivágó alkalmas kezdőknek és szabadúszóknak, és a professzionális kiadás a vállalkozások és a legnépszerűbb márkák számára is megfelelő. A képernyő lehúzó proxykiszolgálóból áll, és mind a HTTP, mind a HTTPS kéréseket kezeli. Tartalmazza a beágyazott parancsfájlokat, és a ColdFusion, a PHP és a Java segítségével is használható. Az alábbiakban a legszembetűnőbb adatrögzítő képernyő-lehúzó szolgáltatásokat említjük.

Data Scraper (egy Chrome kiterjesztés):

Az adatáteresztő egy átfogó és hasznos kaparás program. Elsősorban a listákról és táblákról származó információkat veszi ki, és az adatokat XLS, JSON és CSV formátumokba importálja. Fizetett verziója alkalmas a vállalkozások számára, és nem kell semmilyen programozási készséggel élvezni a plugint. Ezt a bővítményt csak hozzá kell adnia a Chrome böngészőjéhez, és el kell kezdenie az adatokat a kívánt weboldalakról.

Webes lehúzó (Firefox kiterjesztés):

A webes lehúzó jó a Firefox felhasználók számára, és lehetővé teszi, hogy webhelytérképeket. Ezzel a szolgáltatással egyszerűen feltérképezheti webhelyét, és időben javíthatja a keresőmotorok rangsorolását. Csak add hozzá ezt a kiterjesztést a Firefoxhoz, és egyszerűen távolíthatja el a dinamikus webhelyekről származó adatokat. Ez egy freeware és alkalmas kezdőknek.

Scrapy:

A Scrapy még egy képernyővédő szolgáltatás, amely adatokat nyer PDF fájlokból, webhelyekről, privát blogokról és képekről. Ez egy kívánatos formátumgá alakítja át, és tisztességes és tiszta eredményeket kap. Csak ki kell emelni a kivonni kívánt adatokat, és kattints a "kaparás" lehetőségre az induláshoz. A Scrapy a felhasználóbarát felületéről ismert, és új oszlopokat hozhat létre a JQuery és az XPath segítségével. Ön is másolhatja vagy exportálhatja az adatokat a Google Dokumentumokba és az XSL fájlba kényelmesen.

Octoparse:

Octoparse legismertebb felhasználóbarát kezelőfelülete,. Mindkét statikus és dinamikus webhelyet süti, AJAX és JavaScript segítségével kezeli. Könnyedén letöltheti az adatokat a merevlemezre, és egyszerre készíthet különböző leképzési feladatokat. Az Octoparse képes kezelni a jelszóval védett webhelyeket és a lapozható weboldalakat is. Ezzel a bővítménnyel végezhet tömeges feladatokat, és az információkat az Octoparse API használatával is megkaphatja.

Vizuális lehúzó:

A vizuális lehúzó egy másik nagy képernyős kaparás szolgáltatás, egy átfogó point-and-click interfésszel, és különböző weboldalak. Könnyedén valós idejű adatokat kaphat a kívánt webhelyekről, és exportálhatja a kivont információkat CSV, JSON, SQL és XML fájlokként. Ez alkalmas a Windows felhasználók számára, és lehetővé teszi , hogy naponta akár 40 000 weblapra lehúzza az adatokat . A vizuális lehúzó könnyen összegyűjtheti az információkat videókból és képekből, és megkönnyíti az igényeinek megfelelően. Ez a program ingyenes és fizetős változatban is elérhető, és alkalmas a vállalkozások és a nagyvállalatok számára.

Mindezek a képernyőkivágási szolgáltatások olvasható és méretezhető adatokat kapnak, és egyszerre több feladatot is kezelhetnek, időt és energiát nagymértékben megtakarítva Source .

December 22, 2017