Back to Question Center
0

A Semalt bemutatja, hogyan kell az adatokat lekerekíteni a Screen Scraping Tool segítségével

1 answers:

A webkiszálás híres kifejezés a programozási világban. Lehetővé teszi számunkra, hogy különböző forrásokból származó hasznos adatokat gyűjtsünk, és segíti vállalkozásaink növekedését. Évekig internetes kaparókat használtak különböző honlapok, cikkek, online fórumok, utazási portálok, hírportálok és bevásárló webhelyek. A Screen Scraping egy viszonylag új eszköz, és nem kell semmilyen programozói készség, hogy hasznot húzzon rajta. Ez az eszköz kiválóan alkalmas mind a vállalkozások, mind a szabadúszók számára, mivel könnyebbé és gyorsabbá teheti munkáját. A Screen Scraping eszköz főbb jellemzői az alábbiak.

1. Ár összehasonlítja az árakat

A Screen Scraping eszközzel könnyedén összehasonlíthatja a különböző bevásárló webhelyek, például az Amazon és az eBay. Szintén összegyűjti, rendszerezi és felügyeli az adatok minőségét, miközben kivehető. Ezenkívül ez az eszköz szerkeszt minden kisebb jelentést, és segít a különböző termékek árazási információinak elérésében.

2.

A programozók és a fejlesztők gyakran panaszkodnak, hogy a hagyományos képernyő kaparóeszközei nem tudják kihúzni az információkat a közösségi oldalakról. Ettől a kaparás alkalmazástól eltérően a Screen Scraping eszköz hasznos adatokat gyűjt a Facebookból és a Twitter-ből, és méretezhető formában.

3. Az online kutatás könnyen elvégezhető

Ez az eszköz nagyszerű a kutatók, a tanárok és a diákok számára, mert az internetes folyóiratokról és az e-könyvekről könnyedén megkapja az adatokat. Lefedheti a különböző oktató webhelyek tartalmát, és elküldheti azt saját maga számára. A szerzői jog és a védjegyekre vonatkozó törvények azonban az online forrásból származó adatok kivonásakor kell gondoskodni. Általánosságban ez az eszköz segít a tanulóknak a különböző helyekről származó információk megszerzésében és megszervezésében. Segít nekik elkészíteni a pontos feladatokat, és óránként akár tízezer weboldalt is lehúzni.

4. Erős webrobot:

A Screen Scraping egy speciális eszköz, amikor különböző weboldalak indexelésére. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerre több bejárót indítsunk el, és nem kell figyelnünk, hogy mi történik a háttérben. Kiemelnénk az adatokat, és ez az eszköz tárolja az elvágott információkat a saját adatbázisában. Ezenkívül használhatja a különböző összetett weboldalak feltérképezésére, ezáltal javíthatja webhelye teljesítményét. A Screen Scraping eszköz nagyszerű a webmesterek számára, és segít javítani webhelye és blogjainak keresőmotor rangsorában.

Az egyszerűség érdekében itt talál részletes leírást a internetes kaparás elindításáról a következő félelmetes eszközzel:

1. lépés: Kattintson a Képernyőtörő eszközre a Tervezés lapon. Ez az eszköz minden egyedi elemet egyedi értékekkel érzékel.

2. lépés: Fontos kiválasztani a kaparás módszerét és az adatok formátumát. Általában a Screen Scraping eszköz adatokat jelenít meg CSV és JSON formátumokban.

3. lépés: Kattintson a Folytatás gombra a kaparás elkezdéséhez. Ez az eszköz először összegyűjti az információkat, megszervezi és lekicsinyeli azt kívánatos formában. Ne felejtse el letölteni a lekicsinyelt adatokat a merevlemezre offline használatra Source .

December 22, 2017