Back to Question Center
0

Semalt Ajánlatok A legjobb Free Data Scraping szoftver megfontolására

1 answers:

A különböző blogokból és webhelyekből származó adatok. Az adatrögzítő technikák közül néhány alkalmas a fejlesztők és a vállalkozások számára, míg a többiek nem programozók és szabadúszók számára készültek. A webes kaparás egy összetett technika, amely a strukturálatlan adatokat strukturált információvá változtatja. Ez csak akkor valósul meg, ha megbízható és hiteles szoftvereket és eszközöket használunk. Az alábbi eszközök kölcsönhatásba lépnek a webhelyekkel, és hasznos adatokat mutatnak be szervezett formában.

1. Gyönyörű leves:

Ez a Python könyvtár célja az XML és a HTML fájlok lekaparása. A gyönyörű levest könnyedén telepítheti, ha Ubuntu vagy Debian rendszereket használ.

2. import. Io:

Import. io egy ingyenes szalagdaraboló eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy mind az összetett, mind az egyszerű oldalakról adatokat gyűjtsünk és adatkészletbe. Legnépszerűbb a modern és felhasználóbarát felületén.

3. Mozenda:

A Mozenda egy másik hasznos és elképesztő webes kaparás program, amely megkönnyíti számunkra az adatok lefejtését és a tartalom több oldalról való rögzítését. Mind szabad és fizetős változatban érkezik.

4. ParseHub:

A ParseHub a vizuális webrögzítő eszköz, amely segíti mind a szöveget, mind a képeket. Ezt a programot a hírportálok, az utazási portálok és az online kiskereskedők adatainak beszerzésére használhatja.

5. Octoparse:

Az Octoparse a kliensoldali internetes borítás eszköz a Windows számára. A strukturálatlan adatok szervezett formájává alakíthatók anélkül, hogy kódokra lenne szükség. Jó mind a programozók, mind a fejlesztők számára.

6. CrawlMonster:

A CrawlMonster egy csodálatos webes kaparás program, amely mind kaparóként, mind pedig webrobotként szolgál. Széles körben használják a SEO szakemberek, és lehetővé teszi a webhelyek jobb beolvasását.

7. Connotate:

A Connotate egy automatikus webrögzítő eszköz. Csak meg kell kérnie a konzultációt, és meg kell adnia néhány példát arra vonatkozóan, hogyan szeretné az adatok kibontását.

8. Közös feltérképezés:

A közös feltérképezés hasznos adatkészleteket biztosít számunkra, amelyek weboldalaink feltérképezésére használhatók. Nyers adatokat és nyers metaadatokat is tartalmaz a webhely keresőmotorjainak rangsorolásához.

9. Crawley:

A Crawley automatizált webes kaparás és adatkivonási szolgáltatás, amely több helyszínt képes megragadni, nyers adatainak strukturált formává alakítása. Az eredményeket a JSON és a CSV formátumban érheti el.

10. Tartalom Grabber:

A Content Grabber az egyik legerősebb webes kaparás szoftver. Lehetővé teszi az önálló webszakaszok kényelmes létrehozását.

11. Diffbot:

A Diffbot egy adatrögzítő eszköz és egy webrobot. A weboldalakat API-kká alakítja, így a lehető legjobb eredményeket kapja.

12. Dexi. Io:

Dexi. io ideális szakembereknek és újoncoknak. Ez a felhőalapú webrögzítő program automatizálja az adatait, és perceken belül megkapja a kívánt eredményeket. Mind ingyenes, mind prémium változatban érkezik, és képes kezelni a JavaScript fájlokat is.

13. Data Scraping Stúdió:

A Data Scraping Studio a HTML, az XML, a PDF dokumentumokat és a több weboldalt. Jelenleg csak a Windows felhasználók számára érhető el.

14. FMiner:

Az FMiner a vizuális diagramdiagram és webrögzítő szoftver, amely lehetővé teszi a projektek makrofelvételi opcióját.

15. Grabby:

A Grabby egy internetes kaparás szolgáltatás, amelyet az e-mail címek és weboldalak. Ez egy böngészőprogram, amely nem igényel semmilyen telepítést a dolgok elvégzéséhez Source .

December 22, 2017