Back to Question Center
0

Semalt: Különböző módszerek az egész weboldal megragadására

1 answers:

Ezekben a napokban, web törmelék manuálisan vagy internetes kaparás programokkal. A webszalag-eltávolító eszközök elolvashatják és letölthetik oldalainkat a megtekintéshez, majd kivonhatják a kiemelt adatokat anélkül, hogy veszélyeztetnék a minőséget. Ha egy teljes webhelyet szeretne lekaparni, akkor stratégiákat kell elfogadnia, és gondoskodnia kell a tartalom minőségéről.

Kézi kaparás: Másoló-paszta módszer:

Az első és leghíresebb módszer egy teljes weboldal megragadására kézi kaparás. A webes tartalmakat manuálisan kell másolnia és beillesztenie, és különböző kategóriákba kell besorolni. Ezt a módszert használják a nem programozók, webmesterek és szabadúszók, hogy adatokat szerezzenek és ellopják a webtartalmat néhány percen belül. Általában a hackerek végrehajtják ezt a stratégiát, és különböző botokat használnak egy teljes webhely vagy blog kézi beolvasztására.

Automatikus kaparás módszerek:

HTML elemzés:

A HTML-elemzés a JavaScript segítségével történik, és célozza a lineáris és a beágyazott HTML oldalakat. Segít megragadni egy teljes webhelyet két órán belül. Ez az egyik leggyorsabb és legpontosabb szöveg vagy adatkivonási módszer, amely lehetővé teszi az alapvető és összetett oldalak teljes lekapadását.

A DOM elemzés:

A DOM vagy a dokumentum objektum modell egy másik hatékony módszer,. Általában XML fájlokkal foglalkozik, és olyan programozók használják, akik mélyrehatóan szeretnék megtekinteni strukturált adataikat. Használhatja a DOM elemzőket, hogy hasznos információkat tartalmazó csomópontokat kapjon. Az XPath egy erőteljes DOM elemző, amely az egész webhelyet az Ön számára célozza meg, és integrálható a teljes körű internetes böngészőkhöz, mint a Chrome, az Internet Explorer és a Mozilla. Az ezzel a módszerrel lezárt webhelyek dinamikus tartalmat tartalmaznak a kívánt eredményekhez.

Függőleges aggregáció:

A vertikális aggregációt előnyben részesítik a nagy márkák és az informatikai vállalatok. Ezt a módszert arra használják, hogy meghatározott weboldalakat és blogokat, valamint betakarítási adatokat célozzon meg, tárolva a felhőben. Az egyes vertikális adatok létrehozása és nyomon követése ezzel a hűvös módszerrel végezhető el. Tehát nem kell aggódnia a lezárt adatok minőségétől, mivel mindig kiváló! XPath vagy XML elérési nyelv az a lekérdező nyelv, amely az XML dokumentumokból és a bonyolult weboldalakból. Mivel az XML dokumentumok bonyolultan kezelhetők, az XPath az egyetlen módszer az adatok kivonására és minőségének fenntartására. Használhatja ezt a technikát a DOM elemzéssel és a blogok és utazási weboldalak adatainak kibontásával együtt.

Google Dokumentumok:

A Google Dokumentumokat erőteljes kaparás eszközként használhatja, és kivonhatja az adatokat a teljes webhelyről. A szakemberek és a weboldal tulajdonosai közül híres. Ez a módszer hasznos azok számára, akik másodperceken belül szeretnék áttörni az egész webhelyet vagy néhány oldalt. Lehet, hogy nem használja a Data Pattern (Adatminta) opciót, hogy ellenőrizze a lekicsinyelt adatok minőségét.

Szövegminták illesztése:

Ez egy szabályos kifejezésegyeztetési módszer, amely kibontakoztathat teljes weboldalakat Python és Perl. Ez a módszer híres a programozók és a fejlesztők körében, és segít megragadni az információkat a komplex blogokról és hírportálokról Source .

December 22, 2017