Back to Question Center
0

Mi a kapcsolat a SEO és a backlinks profilok között?

1 answers:

A SEO és a backlinks valóban elengedhetetlenek és valószínűleg a leginkább kihívó szempontjai a jelenlegi online promóciónak - mindezt egyben. Bár a kapcsolatépítés folyamatának egésze általában kapcsolódik a helyszíni keresőoptimalizáláshoz, ez a fontos terület az utóbbi időben még kritikusabbá vált - valójában minden webhely rangsorolásának vezetésével, különösen az elmúlt években. Úgy értem, hogy minden stratégia a SEO és a backlinks könnyen megváltoztatható könnyedén - csak egy másik visszatérő algoritmus frissítés által szállított Google (emlékszem, hogy mennyi frusztrációt hozott a pingvin. jobb?). Mindazonáltal számos alapul szolgáló folt létezik mind a SEO, mind a backlinks kezelésében, hogy maradjanak a jó oldalon, és biztonságban érezzék magukat - még az állandóan változó valóságban is, amely uralkodik a SEO széles és valóban átfogó birodalmán.

Úgy értem, számos alapvető elv érvényesül a játék tisztán illékony szabályai között. És egyértelmű összefüggés van az Ön webhelyén vagy blogján a SEO és a backlinks profil általános teljesítménye között. Hadd adjak néhány golyópontot, hogy bizonyítsam ezt, valamint számos gyakorlati javaslatot, amelyek remélhetőleg segítenek kiválasztani a megfelelő stratégiákat mindkettőjüknek - csak azért, mert úgy vélem, hogy a SEO és a backlinks csak akkor értelme, ha össze.

Három fő kapcsolódási jel a SEO - A szem a Google

1. A horgony szöveg valószínűleg a legerősebb jel, amellyel a vezető szerepet játszhat és a versenyen kívül maradhat.

2. A társadalmi megoszlás nem döntő jelentőségű, de még mindig teljesen mérhető és nagyon gyakran tartós tulajdonság, amelyet a keresőmotorok.

3. Téma-specifikus A természet vagy az iparág szempontjából releváns karakter az utóbbi elsődleges tényező a SEO és a backlinks által közvetlenül küldött élő felhasználók és széles körben elterjedt az érdekelt közösségek és a célpiac fülkék.

Teljes kép a SEO és a backlinks - gyakorlati megközelítések és javaslatok

  • Készítsen egyedi és értékes tartalmat, amely valós értéket biztosít a felhasználónak az Ön weboldalán vagy blogjában csak annyit érdemelnek, hogy csak a legmagasabb szintű hatóságokkal és PageRank-pontszámokkal rendelkező legjobb linkek érkeznek. Természetesen ez egy nagyon időigényes és határozottan nehéz feladat, de az információs kapcsolat kiépítéséhez mindig nagy értékű ajánlatot kell kínálnia írásaihoz. Végül is, miért kellene a célközönségnek összekötnie webhelyét vagy blogját? Nem azt mondják, hogy a legfontosabb iparág vagy a niche influencek vagy a legfontosabb bloggerek - mindig a legjobb érdekük marad.
  • A vendég kiküldetése, hogy magas színvonalú visszahivatkozásokat keresjen a DoFollow attribútummal, pontosan olyan típusú linkek, amelyek ténylegesen SEO célokra működnek. Ráadásul szélesebb körű expozíciót nyújthat az online keresésben, hiszen egy nagyon értékes cikket vagy blogbejegyzést ad meg, amely elterjedt a Social Media-on - több megosztást, vezetést, megemlítést, előfizetést és természetesen a legbiztonságosabb természetet viszonylag ritkán, majdnem önjáró módon.
  • Önálló visszalépéseket kell létrehozni a webhely webstruktúrájának jobb navigálásához, vagy összekötni a lé (a. k. egy. PR és bizalmi eloszlás) kizárólag. Úgy értem itt, hogy a blogbejegyzésekkel, vendéglettel vagy formanyomtatványokkal létrehozott linkek szinte mindig leértékelődnek a főbb keresőmotoroknál, természetesen, ha világos megértés nélkül. Nézzünk szembe vele - ez a fajta link lehet még büntetni. Sajnos túl sok ember próbál agresszíven beágyazni az oldalakat annyi önálló linket, amennyire csak lehetséges - csak azért, mert fokozzák a SEO. Valójában azonban az ilyen alacsony minőségű kapcsolatok és a határozottan manipulatív jellegű egyéb tevékenységek minden bizonnyal spamet vagy trükkösnek tűnnek a Google szemszögéből, ezért súlyos rangsorolási büntetéseket kérnek Source .
December 22, 2017