Back to Question Center
0

3 Különböző Web Scraping Ways from Semalt

1 answers:

A webhelyekről származó adatok kivonásának vagy lekicsinyítésének fontossága és szükségessége a

egyre népszerűbb az idő. Gyakran szükség van az alapvető és a fejlett webhelyek adatainak kibontására. Néha manuálisan kivonjuk az adatokat, és néha olyan eszközt kell használnunk, amellyel a kézi adattovábbítás nem adja meg a kívánt és pontos eredményeket.

Függetlenül attól, hogy aggasztja cégének vagy márkájának hírnevét, szeretné figyelemmel kísérni a vállalkozásodat körülvevő online csevegőket, kutatást kell végezni, egy bizonyos iparág vagy termék impulzusa, akkor mindig át kell törni az adatokat, és át kell alakítani azt a szervezett formától a strukturált.

Itt meg kell beszélnünk, hogy megvitassuk 3 különböző módot az internetről történő adat kivonására.

1. Építsen a személyes robotját.

2. Használja a kaparóeszközöket.

3. Használja az előre csomagolt adatokat.

1. Build Your Crawler:

Az adatgyűjtés első és leghíresebb módja az, hogy felépítse a bejárót. Ehhez meg kell tanulnunk néhány programozási nyelvet, és határozott tapadást kell kapnunk a feladat technikáján. Szükséged lesz egy méretezhető és agilis szerverre az adatok vagy webes tartalmak tárolására és elérésére. Ennek a módszernek az egyik legfontosabb előnye, hogy a bejárók személyre szabottak az Ön igényei szerint, így teljes mértékben felügyelheti az adatelnyelési folyamatot. Ez azt jelenti, hogy megkapja, amire valójában szüksége van, és a lehető legtöbb olyan weblapot képes lekaparni, anélkül, hogy aggódnia kellene a költségvetés miatt.

2. Használja a Data Extractor vagy Scraping Tools:

Ha professzionális blogger, programozó vagy webmester, akkor lehet, hogy nincs ideje felépíteni a kaparás programot. Ilyen körülmények között a már meglévő adatelszívókat vagy kaparóeszközöket kell használni. import. Az io, a Diffbot, a Mozenda és a Kapow a legjobb internetes adatrögzítő eszköz az interneten. Mindkettő ingyenes és fizetős változatban érkezik, így könnyen megkönnyíti Önnek a kedvenc webhelyekről történő adatrögzítést. Az eszközök használatának legfőbb előnye, hogy nemcsak az adatok kinyerésére, hanem az Ön igényeinek és elvárásainak megfelelően megszervezi és strukturálja is. Nem sok időt vesz igénybe a programok létrehozásához, és mindig pontos és megbízható eredményeket kap. Ráadásul a szalagfúvó szerszámok akkor is jóak, ha a véges erőforrásokkal foglalkozunk, és szeretnénk nyomon követni az adatok minőségét a kaparás folyamán. Alkalmas mind a hallgatóknak, mind a kutatóknak, és ezek az eszközök segítenek nekik az online kutatás megfelelő elvégzésében.

3. Az előre csomagolt adatok a Webhose-ből. io Platform:

A Webhose. Az io platform hozzáférést biztosít a jól kitermelt és hasznos adatokhoz. A Data-as-a-Service (DaaS) megoldással nem kell beállítani vagy karbantartani az internetes kaparás programjait, és képes lesz az előre feltérképezett és strukturált adatok egyszerűvé tételére. Mindössze annyit kell tennünk, hogy szűrjük az adatokat az API-k segítségével, hogy megkapjuk a legrelevánsabb és legpontosabb információkat. A múlt évhez hasonlóan a módszerrel elérhetjük a történeti webadatokat is. Ez azt jelenti, hogy ha valami elveszett volna korábban, akkor a Webhose Achieve mappájában is hozzáférhetnénk. io Source .

December 22, 2017