Back to Question Center
0

Lehet-e visszahivatkozásokat szerezni a PR10 weboldalakról?

1 answers:

Valószínűleg túlságosan jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Mindazonáltal minden igaz, ha okos hozzáállása van a problémához. Tisztában kell lennie azzal, hogy sok lehetőség van arra, hogy minden nap PR 10 backlinkset kapjanak. Mindössze annyit kell tennie, hogy szemmel és fülekkel nyitva tartsd mindig az új kapcsolódási lehetőségeket. Ésszerű, hogy hatékonyabb linképítési technikákat próbálj ki, mint a vendég blogolás vagy komment linkek, hogy magas PR bejövő linkeket kapj.

Beszéljük meg a PR10-es linkek lehetséges elérési módjait. Egyes webmesterek úgy gondolják, hogy az egyetlen módja annak, hogy minőségi bejövő linkeket kapjunk, fantasztikus tartalom létrehozására. Ha a tartalmad hasznos, akkor kapsz szerves minőségű külső linkeket. Azonban messze van a valóságtól. Végre fog működni, de ki van ilyen sokáig várni. Egy másik gyakori módszer a PR10-backklinek kiépítéséhez egy nagyszerű tartalom létrehozása és egy tájékoztatási kampány létrehozása a piacon belül, amely megkérdezi a webhelytulajdonosokat és a bloggereket, hogy hivatkozzanak Önre.


Mindkét kapcsolatépítési stratégia azonban nem hatékony a valóságban. Először is nem könnyű olyan fantasztikus tartalmat létrehozni, amely a felhasználók számára olyan információkat szolgáltat, amelyeket korábban soha nem hallottak. Nagyon sok időt és erőfeszítést igényel az ilyen minőségi tartalom készítésére. A másik probléma az, amikor a tartalom nem kapcsolódik méltóhoz. Ebben az esetben középszerű vagy alacsony minőségű webes forrásokra számíthat. A tájékoztatás nem működik ilyen helyzetekben. Ráadásul a gondolkodó influenzák számos kérést kapnak a linképítési lehetőségek iránt minden nap. Az esetek többségében csak anélkül hagyják el kéréseit, hogy a tartalmát sem olvasta volna el.

A tökéletes megoldás és egyébként az én életem hitelessége, hogy mindent megtesz magadban, anélkül, hogy másra támaszkodna. Nézzük meg közelebbről, hogyan működik.

Készítse el saját linkjeit

Úgy hangzik, őrült, de létrehozhat saját visszahivatkozásokat más nagy PR webes forrásokra. Például érdekel az olyan PR 10 webes források, mint a Google, a Reddit, a Facebook, a LinkedIn, a YouTube és mások. Ezek a webhelyek lehetővé teszik, hogy saját kiváló minőségű, releváns hivatkozásokat hozhassanak létre és növelhessék webhely rangját. Nem tudod csak elhelyezni a linket ezekre a népszerű webes platformokra. Megfelelő, magas színvonalú és releváns jelenlétet kell létrehoznia ezen a webhelyeken, és csak akkor hagyhatja ott a linkjeit. Meg kell teremteni egy jó profilt, és töltsd ki azt maximálisan releváns információkkal. Elsődleges feladata, hogy sok olyan tartalmat generáljon, amely releváns a linkhez. Ezzel a linket erőteljesen és kontextuálisan fogja létrehozni.

A következő szakaszban létre kell hoznia a linkeket az összes olyan webforrás között, ahol az oldala jelen van. Például, ha új bejegyzést tesz közzé a Facebookon, akkor kapcsolódnia kell hozzá a LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter és egyéb fiókokból. És fordítva, hogy minden oldalnak maguknak vannak linkjeik. Ennek eredményeképpen nagy erőfeszítéseket fog kapni az erőfeszítései nélkül, anélkül, hogy centét költene Source .

December 22, 2017