Back to Question Center
0

Mi az a HTML Extractor? A Semalt bemutatja a híres HTML-dokumentumokból származó szövegeket

1 answers:

A HTML kivonó vagy kaparó a meta-címkéket kivágó eszköz, meta leírások és tartalomcímek. Ahhoz, hogy adatokat kapjunk az egyszerű HTML dokumentumokból, csak olyan alapvető kódolási készségeket kell használnunk. De a kifinomult HTML dokumentumokhoz megbízható tartalék extrudálókra vagy kaparókra van szükség. Vannak különböző programozási nyelvek, mint például a Java, a Python, a PHP, a NodeJS, a C ++ és a JS, amelyeknek meg kell tanulniuk a tartalom egyszerű és összetett HTML fájlokból való kitermelésére. A HTML-hez kapcsolódó feladatokhoz a következő eszközök a legjobbak.

1. import. io:

Import. io az egyik legjobb tartalomszalag és HTML extraháló az interneten. Működik több nyelven és szeleteket, és kockáztatja a HTML dokumentumot, amely adatokat állít elő táblázatok és listák formájában. Ez a program lehetőséget biztosít a metaadatok JSON formátumban való letöltésére.

2. Octoparse:

Az Octoparse segítségével hatalmas mennyiségű adatot kiválaszthat különböző weboldalakról. Ez az egyik leghatékonyabb HTML extrudáló az interneten, amely képes lekapartani az adatokat mind strukturált, mind strukturálatlan formában. Az Octoparse hasznos adatokat gyűjt a képekből, HTML fájlokból, szövegfájlokból, videókból és audiókból.

3. Uipath:

A Uipath használatával egyszerűen automatizálhatja az űrlap kitöltését és navigálását. Ez egy pontos, egyszerű és csodálatos HTML extraháló és tartalom-lehúzó az interneten. A Uipath adatokat olvas a JS, a Silverlight és a HTML formáiban, így a legpontosabb és kívánatosabb eredményeket kapja.

4. Kimonó:

A Kimono elég gyorsan dolgozik, és visszavonja a hírforrások és az utazási portálok tartalmát. Jó a programozók és a fejlesztők számára. Ez a HTML-kivonat több száz internetes oldalról egy órán belül kihúzza az információkat. Kimonó segítségével könnyedén kiválaszthatja az adatokat képekkel, videókkal és szövegekkel.

5. Képernyő lehúzó:

A Screen Scraper az egyik legjobb kaparó, amely segít a különböző HTML dokumentumokból származó adatok kivonásában. Bonyolult és könnyű feladatokat is ellátni tud, és rengeteg navigációt és pontos adattovábbítási lehetőségeket kínál. A Screen Scraper azonban egy kis programozási és kódolási képességet igényel. Ráadásul ez az eszköz mind ingyenes, mind prémium verzióban érhető el, és ideális a HTML fájlok számára.

6. Scrapy:

A Scrapy a magas szintű tartalom és képernyőtörő program, amely megfelel a HTML dokumentumainak. Ez egy erőteljes keret, amely a weboldalak indexelésére és a blogok és webhelyek adatainak könnyű kitöltésére szolgál. A Scrapy hatékony a HTML dokumentumok számára, és az adatok feldolgozás közben is ellenőrizhető.

7. ParseHub:

A ParseHub időben átirányítja a lekérdezéseket a weben feltérképező robotokhoz, és fejlett gépi tanulási technológiát alkalmaz a HTML dokumentumok azonosításához és a hasznos adatok kiszűréséhez. A ParseHub kompatibilis a Linux, a Windows és a Mac OS X rendszerrel.

8. Spam szakértők:

SpamExperts eszköz azonosítja és kiküszöböli az e-maileket spam . Ezenkívül feldolgozza a HTML-fájlokat, és hatékony HTML-kivonó. Néhány legjobb beállítása bármely HTML fájl szinkronizálása és konfigurálása. Alkalmazható helyben és a felhőkben is. A SpamExperts figyelemmel kíséri a kimenő és a bejövő adatokat, biztosítva a lehető legjobb eredményeket Source .

December 22, 2017