Back to Question Center
0

Könnyű lesz visszafordulni 2018-ban?

1 answers:

Linkek építése mindig is elsődleges szerepet játszott a kereső optimalizálásában. A linkek építési módjait azonban évente megváltoztatták. A legnagyobbak 2013-ban jelentek meg, amikor a Google létrehozta Penguin frissítését. Ez a frissítés minden pontot nyilvánvalóvá tette, növelve a bejövő linkek minőségét és lecsökkentette az összes spamet linket.

Napjainkban a kapcsolatépítés nagyon ellentmondásos kérdés. Egy szakember azt állítja, hogy a külső kapcsolatok értéke csökkent, míg mások azt állítják, hogy fontossága folyamatosan nőtt az évek során. Ezeket a félreértéseket a linkek leértékelődése okozza, valamint az állandó Google frissítéseket, amelyek megváltoztatják a prioritásokat ezen a területen.


Mindazonáltal függetlenül attól, hogy mit hallott a kapcsolatépítésről, még mindig hatással van a webhely rangsorára. Nincs olyan weboldal, amely magas színvonalon jelenne meg a SERP-en, minőségi és releváns bejövő linkek nélkül.

Jelenleg a 2017-es év véget ér, és 2018 karácsonyi ünnepek előestéjén vagyunk. A Google továbbra is küzd a spammy kapcsolatépítési technikákkal szemben és nyeri el a vonatkozó bejövő linkeket. Spammy link építési technikák mentek fel a feledésbe. Egyre több webmester úgy dönt, hogy fektet be a minőségi tartalom készítésébe és a linképítésbe. Ez nagy versenyben van ezen a területen.

Nem lehet meggondolni, hogy mi lesz az új változások, amelyeket 2018-ban kapcsolatépítő szférában tapasztalhatunk. Mint virágzó weboldal tulajdonos, tudnia kell, mi fog működni, és mi nem.

Ebben a cikkben talál néhány olyan jövőképes módot, amellyel a TOP a keresőmotor-optimalizáló játékban marad.

Milyen könnyen juthat vissza 2018-ban?

  • Mindent kézzel csináljon

A teljesen automatizált világban élünk, ahol a kézzel létrehozott dolgok nagy értéket képviselnek, különösen a linképítő szférában. Győződjön meg arról, hogy a piacvezető vezetőire hivatkozik, hogy minél több minőségi kapcsolatot szerezzen. Ne menj e-mailek automatizálására, mert a címzett spamként vonzza őket.

Továbbá nem esik az automatizált kapcsolatépítő szoftverekhez, mivel negatív hatással lehet webhelye pozícióira és márka hírnevére. Erősen ajánlom, ha olyan professzionális SEO szakemberekre szeretne hivatkozni, akik manuálisan linkeket építhetnek a webhelyére.

  • Skyscraper link building technika

Ez egy kedvenc tartalom-vezetési technika, amelyet a SEO szakemberek használnak,. Az alapja egy olyan minőségi tartalom megtalálása, amely a résszel már tekinthető megbízható forrásnak, és olyan lehetőségeket keres, amelyek ugyanazon üzeneten belüli jobb tartalom létrehozását teszik lehetővé.

Az új tartalmi kiadványokat nyomon kell követnie a piacon, hogy a linkeket oda helyezhesse ki. Ha ez a tartalom egy jó hírű webes forráson jelenik meg, akkor valószínűleg már magas rangú. Ezért kiváló alkalom arra, hogy a link forrását a forrás forrásából kapja meg. Kutatáson alapuló tartalom létrehozásával felülmúlja az eredeti példányt, és jó választ kaphat rá Source .

December 22, 2017