Back to Question Center
0

Tudna valaki megtanítani, hogyan lehet a lehető legegyszerűbben visszafordítani a linkeket?

1 answers:

Tény, hogy ez a folyamat létrehoz egy másik linket a webhelyére, vagy a blog nem olyan nehéz, mint gondolná. A sima angol nyelvű megfogalmazás, a SEO-ben való hivatkozás egy kölcsönösen előnyös üzletet jelent. Egyszerűen azt jelenti, hogy visszahivatkozásokat hozhatsz a saját oldaladra, és cserébe odaadod őket. Valójában a minőségi linképítési stratégia alkalmazása valószínőleg a végeredményben a legjobb módja az általános stratégiájának fokozásában a SEO-ben. De mielőtt megmutatnád, hogyan lehet visszacsatolni a linkeket - egyszerűen és nyugodtan - hadd szóljak figyelmesen. Ne feledje, hogy a következő linképítési tippek jelenleg 100% -ban érvényesek. De nincs semmi garancia arra, hogy a mai napig jól illő dolgok mind a mai napig megmaradnak. Tehát alább csak gyakorlati lépések érvényesek a pillanatig. Remélem, ez segít megérteni, hogyan lehet visszahivatkozásokat hozni a webhelyére vagy a blogra - jelentős pénzforgalmi költségek nélkül, csak időt és erőfeszítést fizetve.

Blog kiküldetési ütemterv

Nincs semmi rendkívüli a visszajelzések megszerzésével,. Itt csak annyit kell írni, és gyakran csináld. Győződjön meg róla, hogy a nagy keresőmotorok sikeresen észlelik jelenlétét - ne felejtse el ismétlődő frissítésekkel ellátni a blog tartalmát. Személy szerint ajánlom a minőségi fogadásokra, nem pedig a mennyiségre. Úgy értem, hogy két vagy három gyilkos cikk írása pontosan mit kell tenni ahhoz, hogy néhány további linket adjunk a fejlődésednek. És ne felejtsük el - van egy nagyon jó lehetőség arra, hogy minden blogbejegyzéshez használd a fő cél-kulcsszavakat. És persze, próbáld meg ne túlzni a kulcsszavakat, hacsak nem szeretné, hogy az írásai spamnek nézzenek. Ehhez fontolja meg, hogy időbe telthessen időt a linkek építésén keresztül a vendég blogoláson keresztül, írjon termék-áttekintést és okos megjegyzéseket, legalábbis a harmadik felek számára a legfontosabb relevanciájukhoz az üzleti szektorban.

Anchor szöveg és kulcsszó kutatás

Nem kell mondanom, hogy a megfelelő kulcsszavak kutatásának futtatása valószínűleg az első hely,. Ami különösen a kapcsolatépítést illeti, tudnia kell, hogy hogyan kell visszahúzódni a megfelelő horgonyszöveggel. Ha mindent megtalálsz, ne habozzon a Google AdWords vagy bármely más eszközzel teljes kulcsszóelemzést futtatni - ezúttal szigorúan linképítési célokra. Komolyan, amikor tökéletesen illeszkedő horgonyszöveget alakítanak ki, a szemantikának van értelme. Például a meglehetősen gyakori kifejezések, például a "szociális média marketingköltsége", látszólag hasonló szemantikájúak lehetnek. Mindazonáltal az ajtó mindig nyitva áll a forgalom növelése érdekében - csak egyetlen szót változtat, vagy az ideálisan illeszkedő.

Solid Website Architecture és Interlinking

Mindig olyan belső linkeket csepegtet, amelyek a webhely vagy a blog különböző részei felé mutatnak. Javasoljuk, hogy hivatkozásokat adjon a leglátogatottabb oldalakra, és ésszerű kapcsolatot állítson be a kezdőlapra vagy a céloldalakra. Természetesen az ilyen típusú linkeknek semmi köze a Google keresési rangsorához, legalábbis közvetlenül. Ennek ellenére még mindig nagyon jó lehetőség arra, hogy ne csak néhány extra linket hozzon létre, hanem hozzájáruljon egy erőteljes webarchitektúra kialakításához. Mindenesetre, az Ön weboldalának vagy blogjának egy meglehetősen hozzáférhető és felhasználóbarát helyre való alakítása jól megalapozott döntés lenne. Végül is, ha hosszabb távon elnyerheti a magasabb pozíciót - csak azért, mert a weboldal architektúrája praktikus és köszönetet mond minden felhasználónak Source .

December 22, 2017