Back to Question Center
0

Hogyan befolyásolja az automatikus visszafordulás a webhelyén a SEO?

1 answers:

Ebben a cikkben megoszthatom Önnel a tapasztalataimat az auto backlinks generátor használatáról. Az automatikus visszalépések általában rossz ötlet az online üzleti promócióhoz, amely a keresőmotorokat vonzó tevékenységként vonzza, és pusztítaná a márka hírnevét, valamint a webhely rangját.

Azoknak az online kereskedőknek, akik ilyen programokat használtak a backlinks létrehozására, vázolom a leggyakoribb okokat, amelyek az ilyen típusú SEO szoftvereket használják, még mindig nem a legjobb ötlete. Ez egy rövidlátó módja a kereső optimalizálásának, ami súlyos büntetéseket okozhat a keresőmotoroknál. Az ebbe a tevékenységbe befektetett idő és pénz jóval jobban alkalmazható a keresőmotorokkal kapcsolatos stratégiákra.

auto backlink

Automatikus linkek hatása a honlapra SEO

 • A backlink elsődleges célja, 12)

  A weboldal tulajdonosai, különösen az e területen újak, nem ismerik fel, hogy a linkek minősége és relevanciája két legfontosabb szempont a kapcsolatépítésben. Az online SEO szoftver nem tud összpontosítani a célok minőségére és relevanciájára, mivel mindkét aspektusnak szüksége van a józan észre és a professzionális szakértő érintésére. Ezért a kapcsolatépítés során az idő és az erőfeszítések összeállnak. Csak ebben az esetben az összekapcsolási kampány kampánya javíthatja webhelyének optimalizálását, és minőségi hivatkozási forgalmat hozhat webhelyén.

  • A Google folyamatosan küzd az automatizált kapcsolatgyűjtés ellen

  A keresőmotorok nagyra értékelik a kézi optimalizálást, és megpróbálják megakadályozni az automatizált weboldalak optimalizálását,.

  Volt egy olyan időszak, amikor a weboldal tulajdonosai figyelmen kívül hagyhatják a domainjeikre mutató külső linkek minőségét. Lehetőség volt egy weboldal rangsor létrehozására, ha több visszalépést sikerült elérni. A helyzet azonban ellenőrizhetetlen lesz, és a Google új rangsorolási szabályokat hozott létre. Szerintük csak minőségi, szervesen előállított linkek pozitívan befolyásolhatják a weboldal rangját. Ezért a kérdés az, miért kell időt és pénzt befektetnünk az automatizált kapcsolatépítő szoftverekben, ha a keresőmotorok továbbra is küzdenek az ilyen kapcsolatépítési taktikával szemben.

  • Ha webhelyén büntetést kap az automatizált kapcsolatépítő szoftverek használatáért, nehéz lehet a webhely károsodásának megtérítése. SEO

  a link építése, mivel sok alacsony minőségű, csaló SEO weboldal található, amelynek elsődleges célja a pénz szivattyúzása. Erősen ajánlom a SEO szakemberek parancsnokságának felajánlását, vagy mindent megtehetsz magadban a kapcsolat gyümölcslé generáció folyamatában. Ellenkező esetben minden kemény munka, idő- és pénzbefektetés időpocsékolás lesz. Továbbá kockáztatja, hogy büntetést kap a Google-tól, amelyet nehéz visszafordítani.

  Mindazonáltal azoknak a webmestereknek, akik már használják ezt a linképítő szoftvert, ügyeljen arra, hogy ellenőrizze az összes bejövő linket és weboldalt, ahonnan jönnek. Ezenkívül az összes folyamatot a professzionális SEO szakértőnek kell működtetnie, aki bármikor kaphat egy linkjelentést bármikor Source .

December 22, 2017