Back to Question Center
0

Milyen utakat hozhat létre a forgalom generáló e-kereskedelmi visszahivatkozások?

1 answers:

Ha az összes keresőmotor-optimalizáló technikát megfelelően implementálják a webhelyére, ez segíteni fogja a vállalkozás rangsorolását a keresési eredményoldalon, és a célzott forgalom folyamatos áramlását biztosítja. A keresőoptimalizálás nagyon értékes az e-kereskedelmi webhelyeken. Ha ezt a komplexumot a közösségi média marketing, az e-mail marketing és más promóciós kampányokkal végzik, akkor minden online üzleti vállalkozás sikeres lesz.

A SEO alaphalmaza felosztható off-and-page optimalizálásra. Az oldal optimalizálása minden helyszíni technikára vonatkozik, amely a webes forrással kapcsolatos felhasználói élmény javítását szolgálja. Ezenkívül segít a keresőmotoroknak abban is megérteni, hogy webhelye arról szól, hogy a felhasználók megfelelő lekérdezést kapjanak. Az off-page optimalizálás lehetővé teszi, hogy a keresőmotorok pontosan az Ön weboldalát választják a leginkább relevánsak a felhasználó lekérdezéséhez. Ennek lényeges része a backlinks. Önnek minőségi linkeket kell találnia más, niche-hez kapcsolódó webes forrásokból, hogy webhelyét láthassa a célzott közönség számára.

Visszafordulók a kifejezésükben osztva dofollow és nofollow. Dofollow backlinks azok, amelyek hozzájárulnak a website SEO. Az ilyen hivatkozások más forrásokból származó szavazatokként szolgálnak.

Alternatív megoldásként a nofollow hivatkozások olyan linkek, amikor egy személy olyan backlinket ad, amely semmilyen értéket nem visz át egy kapcsolódó webhelyre. A nofollow hivatkozás létrehozásához a szerzőnek egyszerűen hozzá kell adnia egy extra szöveget a link HTML-hez. A HTML kód ellenőrzése mellett megmondhatja, hogy egy link követése vagy nem követett-e. Például a YouTube, a Facebook, a blogok és a fórumok legtöbb linkje szinte mindig nem követhető. Még mindig nagyszerű a márkaképességedért, de nem tudsz lendületet adni a keresőmotorok rangsorában.

Hogyan állapítható meg a bejövő linkek értéke?

Számos lényeges tényezőt kell figyelembe venni a visszatérők értékének és hatásának meghatározásakor.

Beszéljünk néhány lényeges holtjáték-minőségi meghatározó tényezőt:

  • A kiváló minőségű webhelyekről származó külső hivatkozások hasznosabbak a weboldal optimalizálására, mint az irreleváns és gyenge minőségű webhelyekből származók;
  • Az egyedi domainekről érkező linkek nagyobb értéket hoznak a webhelyére, mint az olyan oldalakról származó linkek, amelyek korábban kapcsolódtak hozzád;
  • A tartalomhoz kapcsolódó linkeket a felhasználók jobban elfogadják, mint azok, amelyek irrelevánsak a témához;
  • A releváns és optimalizált horgonyszövegekkel ellátott linkek több kulcsszóorientált értéket adnak át, különösen, ha úgy hangzik, mint a márkanév.

Hogyan hozzunk létre forgalmat generáló backlinks?
  • Hozzon létre tartalmat, amelyet a felhasználók osztanak meg
  • A legegyszerűbb módja annak, hogy szerves linkeket szerezzen e-kereskedelmi webhelyére, hogy nagyszerű és kényelmes tartalmat hozzon létre írott, vagy hangformátumot, amelyet a felhasználók kívánságuk szerint osztanak meg.

    Egy másik egyszerű, de hasznos linképítési technika az, hogy elérje a bloggereket, hogy készítsen jó véleményeket a termékeiről. Természetesen felveszi a linket a webhelyére Source .

    December 22, 2017