Back to Question Center
0

Hogyan szerezzen be egy rövid idő alatt a PR9 dofollow backlinks-ot?

1 answers:

Ahhoz, hogy a vállalkozásod látható legyen a Google-on, az 1. vagy a 2. keresési eredményoldalon kell rangsorolnia. Nagyon nehéz behelyezni webhelyét a Google SERP TOP-jához, mivel a verseny minden piactéren magas. Két fontos szempont, amelyek segítségével az online üzleti tevékenységük virágzó lehet a keresőoptimalizálás és a kontextuális hirdetések terén. Bár a "kattintásonkénti fizetés" hirdetések bizonyos vállalkozások számára túl drágának tűnhetnek, a keresőoptimalizálás minimális ráfordítással végezhető el. Ugyanakkor érdemes megemlíteni, hogy ismernie kell az optimalizálási szempontokat és fogalmakat, valamint a buktatókat és trükköket, hogy létrehozz egy győztes optimalizálási kampányt. Szerencsére sok olyan SEO blog, mint ez, kifejezetten a társadalmi jelenlét erősítésére.

Ez a cikk a PR9 dofollow backlinks épület témájára vonatkozik. Megtanulhatod, mennyire értékes linkek az Ön vállalkozásának, és milyen hiteles webes források és szociális platformok segítségével felépítheti a webhelyéhez leginkább releváns és minőségi bejövő linkeket.

Miért kell építeni dofollow backlinks a PR9 webes források?

A népszerű közösségi hálózatok, mint a Facebook, a Twitter és a LinkedIn egy nagy PageRank, ami nagyszerű a SEO ellenőrző listájához. Ezek a platformok a legjobb helyek, ahol webhelyét meg kell említeni. Viszontlinkek létrehozása a blogodhoz a PR9 webes forrásokból valószínűleg pozitívan befolyásolja a webhely rangsorolását a Google-on. Ezért van egy okos ötlet, hogy a magas rangokat használják az Ön javára, hivatkozva vissza a blogra tőlük. Ha minden rendben van, akkor nagyobb jogosultságot kap a keresőmotoroktól és a magasabb rangtól.

Kétféle lehetséges backlinks érhető el magas PR weboldalakon - dofollow és nofollow. A Dofollow backlinks értéke értékes a webhelyekhez, mivel átadják a linket. A keresőmotorok észlelik a hiteles forrásokból érkező jeleket a visszalépéseken keresztül, és magasabb rangot adnak a webhelynek. A "nofollow" címkével ellátott linkeket a keresőrobotok nem észlelhetik, és nullázhatják a webhely rangsorolását. A HTML-ben a dofollow a hivatkozások alapértelmezett kódja. Nem követel meg semmi különlegeset a weboldalak URL-jéhez. Éppen ellenkezőleg, a nofollow backlinks-nak külön parancsra van szüksége, amely azt mutatja, hogy a linket nem kell rangsorolni.

Hogyan szerezhető be a PR9 dofollow backlinks?

A legegyszerűbb módja a nagy PR-backlink létrehozásának, hogy megjegyzéseket készítsen, vagy profiloldalt hozzon létre. De először is, meg kell tennie egy kutatást, és meg kell néznie a rangsor statisztika a niche kapcsolódó webes források, és fontolja meg, milyen forgalmat fognak hozni a webhelyre.

Vessen egy pillantást az egyik legnépszerűbb nagy PR közösségi hálózatokra, amelyek minőségi linket tartalmazó juot hoznak a webhelyére.

  • Facebook
  • Meg kell létrehoznia üzleti oldalát a Facebookon, majd lépjen a "Static HTML to page hozzáadása" linkre, és hagyja el a hivatalos weboldal URL-jét itt. Ezután meg kell találnia a "Szerkesztés" gombot, és el kell távolítania a fájlt, az indexet. html. Ebben a részben hozzá kell adnia a webes forrást a következő formátumban: A blog neve . Ahhoz, hogy befejezze a dofollow backlink létrehozásának folyamatát a Facebookon, kattintson a "Mentés és közzététel" gombra.

    • LinkedIn

    A dofollow linkek létrehozása a LinkedIn-nél majdnem ugyanaz, mint a Facebookon. Létre kell hoznia üzleti fiókját, és a "Személyes adatok" szakaszban meg kell adnia az állandó dofollow backlink-et. Az ezen a platformon épülő egyéb linkek nem követhetők Source .

    December 22, 2017