Back to Question Center
0

Tudja, hogyan kell a backlinks a SEO legjobb módon lehetséges?

1 answers:

Nem kell mondanom, hogy minden webmesternek és online vállalkozónak tudnia kell, hogyan kell a back-linkeket a SEO-ban - több webes forgalmat szivattyúzni, és végső soron a SERP-k. De mi teszi a SEO-barát backlink profilt minden weboldal vagy blog? Óvatos és jól tájékozott megfigyelés, ellenőrzés és gyors eljárás, így minden értékes backlink eredeti erőssége teljes mértékben szabályozhatóvá válik, így mindig rövidebb idő alatt beállítható. Egyszerűen fogalmazva, ha egy backlink elkezdett elveszteni értékét, azt azonnal át kell dolgozni vagy azonnal el kell távolítani. Szóval, hogyan kell backlinks a SEO? Nézzünk szembe vele - ez egy folyamatos folyamat lenne. A méretarányosan figyelembe veszi az összekapcsolás és az állandó karbantartás általános eszközeit rendszeres ellenőrzési ütemezéssel.

how to do backlinks seo

Mi teszi a jó backlinket

Minden más előtt minden "jó" backlink (egyébként természetes vagy szerves) csak valós weboldalak, blogok , vagy bármely más online forrást. Ezután a jó backlink forrása ésszerű pontszámot kap a PR (pagerank), a DA (domain hatóság), valamint a PA (oldal hatóság). Végül is, minden potenciális jelölt, aki kapcsolatot (bármelyik weboldal vagy blog), várhatóan hangos oldaltartalommal rendelkezik, amely az aktuális értéket nyújtja élő felhasználóknak.

Ideális esetben az ilyen tartalomnak üdvözlendőnek kell lennie a közösségi médiában való megosztásra. Úgy értem, hogy ezeket az unalmas szöveges írásokat jobban kell átdolgozni - legalábbis azért, hogy ne maradjanak ki a versenyből - néhány szemet gyönyörködtető és informatív gráfra, diagramra, infografikára, táblázatokra vagy bármilyen más vizualizációs eszközre, hogy a legegyszerűbb és a legtisztább módon. By the way, a szokásos oldal tartalmának átalakítása valami felhasználóbarátabbá válik, ésszerű döntést hozhat a saját weboldalán vagy blogján. Tehát befektetni némi időt és erőfeszítést legalább a leghosszabb tartalom átalakításában, vagy talán annak legrosszabb részében, hogy túlságosan unalmas ahhoz, hogy elolvassa és elnyelje. Így a felhasználóbarát és így "könnyedén emészthető" tartalom néhány részével nemcsak több linket, részvényt, megemlítést, leadet és előfizetést generálhat - hanem több webes forgalmat is szivattyúzhat.

  • A jól működő linképítési stratégia támaszkodik;
  • próbálja kihasználni a digitális marketing legjobb tapasztalatait;
  • gyakori ellenőrzési ütemtervvel rendelkezik a backlinks figyelemmel kísérésére - mind a mennyiségük, mind a kapcsolat profilja tekintetében;
  • írja vendégcikkeket vagy blogbejegyzéseket, hogy megjelentethessenek néhány hiteles harmadik fél forrásán;
  • csak nagyon jó hírű weboldalakkal vagy blogokkal foglalkozik, amelyeknek teljes mértékben fontosnak kell lenniük a fő üzleti téma, a piaci rés, vagy legalábbis az iparág szomszédságában.

A backlink kutatási és javaslati eszközök sokféleségében teszteltem a Semalt Analyzer (Semalt), az Open Site Explorer (Moz) és a Majestic SEO eszköztárat a nemrég elindított e-kereskedelmi webáruházomon. Végtére is, csak az Ön számára dönt, hogy hogyan kell backlinks a SEO, és melyik online eszköz, hogy megpróbálja először. Végül ne felejtsük el, hogy az újonnan létrehozott linkek akár teljesen haszontalan is lehetnek. Természetesen, mivel összekapcsol egy olyan webhelyre vagy blogra, amely valójában gyengébb a SEO mérőszámaival szemben, mint az Öné Source .

December 22, 2017